Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 01:05 @Sex
καλησπερα παιδια ειχα καθυστερηση καποιες ημερες αλλα τελικα μου ηρθε η περιοδος ανχωθηκα οταν ειδα οτι δεν μου ρχετε γιατι 2 βδομαδες πριν μου ερθει εκανα ερωτα με το αγορι μου χωρις προφυλαξη, η αποψη σας ? απο την στιγμη που μου ηρθε περιοδος λογικα δεν ειμαι εγκυος η λετε να ναι κατι ? :/ βοηθηστε μεεε !! ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση
Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 15:04 @Sex
Σας ευχαριστω για τα σχολια σας !! αρα να μην ανυσηχω για κατι απο την δτιγμη που μου ηρθε περιοδος, δεν εχει θεμα αυτο ε ? :) Πήγαινε στο θέμα: ειχα καθηστερηση
Μήνυμα στις 4/6/2014 στις 23:44 @Sex
καλησπερααα παιδιαα, να ρωτησω κυριως κοπελες που γνωριζουν ! το κανα με το αγορι μου χωρις προφυλαξη πριν 2 βδομαδες περιπου και πριν μερες ηταν ν μου ρθει περιοδος ειχα καθηστερηση αλλα τελικα μου ρθε ! δεν πιστευω να εμεινα εγκυος ? μην με παρεξηγητε δν εχω καποιον να με ενημερωσει :/ ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: ειχα καθηστερηση
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 01:39 @Sex
καλησπερα παιδια προσφατα εκανα σεξ με το αγορι μου και το καναμε χωρις προφυλαξη και σε καπια δοση στην πρωτη φορα που το καναμε τελειωσε αλλα δν το καταλαβε απο οτι μου ειπε πως εγινε και τραβηχτηκε τελευταια στιγμη.ειχε καπια υγρα πανω μου στο μ* μου. λετε να γινε τιποτα ? εχω ανχωθει ! Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ? βοηθεια ! |