Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 23:41 @Flame
Ναι, εγώ πιστεύω στον Θεό και τον Χριστιανισμό. Γενικά κατά τη γνώμη μου ο άνθρωπος από την αρχή δημιούργησε την έννοια του Θεού προκειμένου να δικαολογήσει κάποια καιρικά φαινόμενα καθώς και την δημιουργία του κόσμου. Επίσης ένας άλλος σημαντικός λόγος ήταν να νιώθει πως κάποιος υπερδύναμος τον προστατεύει. Πιστεύω πως ο Χριστός υπήρξε (άλλωστε είναι και ιστορικό γεγονός).Παρόλ'αυτά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον τρόπο που ήρθε στον κόσμο. Γενικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα αφού δεν ζήσαμε την συγκεκριμένη εποχή. Όμως κάποιοι άνθρωποι, προκειμένου να κάνουν κι άλλον κόσμο να πιστέψει στην θρησκεία τους "έχουν δημιουργήσει κάποια θαύματα" π.χ. μονο ο δικός μας αρχιεπίσκοπος έχει πρόσβαση εκεί που πάνε να πάρουν το "άγιο φως". Μια φορά είπε να πάει ο αριεπίσκπος της Αρμενία και δεν δέχτηκε ο δικός μας...λες και ο Θεός κάνει το θαύμα μόνο σε αυτόν. Τέλος πάντων, και να μην υπάρχει εμένα δεν με νοιάζει. Με βοηθάει και μου δίνει δύναμη. Σκέφτομαι πως είναι δίπλα μου και με βοηθάει(μην κοροιδέψει κανείς).
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 21:41 @Flame
Εγώ συμφωνώ με τις απόψεις του Σύριζα. Δεν ξέρω αν θα κάνει όλα αυτά που λέει αν βγει, αλλά και ο Σαμαράς δεν έλεγε πως θα κάνει τα ίδια πριν βγει;;; Τα έκανε;;; Όχι. Κατέληξε να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα μας υποσχέθηκε. Είπε ΝΑΙ σε όλα όσα είπε η Γερμανία και καταλήξαμε να πουλάμε κομμάια της ίδιας μας της χώρας. Επίσης το πασόκ και η ΝΔ είναι τα μόνα κόμματα που μας κυβερνάνε δεκάδες χρόνια και είδαμε πως μας κατάντησαν. Οπότε χρειάζεται να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και κάποιος που δεν συμφωνεί με τις ιδέες του Σύριζα και είναι σχετικά κεντρόος θα μπορούσε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ξεφορτωθούμε αυτήν την ακροδεξιά κυβέρνηση. Τώρα οκ....συγγνώμη αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει ότι το Σύριζα είναι ένα αριστερό κόμμα;;; Κατά τη γνώμη μου είναι το νεό κεντρο-αριστερό ΠΑΣΟΚ.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α και άλλα κόμματα |