Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 18:27 @Διάφορα
Ε το αναμενόμενο μου βρήκαν ελκώδη κολίτιδα..Σήμερα έκανα την κολονοσκοπηση.
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα
Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 22:31 @Διάφορα
Το αιμα ειναι κοκκινο οχι μαυρο και ειναι αναμυγμενο με πολυ λιγα κοπρανα που βγαζω καθε φορα διοτι δεν τρωω και πολυ για να μην χειροτερεψει το στομαχι.Να εφαγα κατι κοφτερο δεν το θυμαμαι και δεν το νομιζω..Δεν υπαρχει πρηξιμο της κοιλιας ουτε βγαζω πυον/βλεννα απο οσο μπορω να διακρινω..Ειναι πραγματι μια περιεργη κατασταση..Ελπιζω να μην εχω κολιτιδα γιατι τοτε την πατησα χοντρα..Δευτερα εκλεισα για νοσοκομειο ξανα και ελπιζω να βρω καποια ευκολη λυση.. Τι να πω...
Μήνυμα στις 20/5/2014 στις 19:42 @Διάφορα
Λοιπον.. Πηγα στο νοσοκομειο..Δεν καταφεραν να μου βρουν κατι το συγκεκριμενο.Οι πονοι μεχρι κ σημερα συνεχιζουν και πηγαινω συνεχεια τουαλετα για διαρροια με αιμα.. Ενας παθολογος μου ειπε οτι θα ηταν καλο να εκανα μια κολονοσκοπηση μπας και θα μπορουσαν να καταλαβουν τι ακριβως παιζει..Οι αιματολογικες μου ηταν καλες και ο αιματοκριτης δεν εχει πεσει παρολο που βγαζω τοσο αιμα.Ενας χειρουργος μου ειπε απλως να ξανακανω εξετασεις σε 1 μηνα για να δουμε αμα εχουν αλλαξει οι αιματολογικες..Το θεμα ειναι οτι αμα δν εχει περασει αυτο που εχω σε 1 μηνα τοτε θα παω να αυτοκτονησω..:P Δεν περιμενω να μου πει καποιος εδω μεσα τι εχω,το μονο που θελω ειναι να ακουσω κανεναν αμα το εχει περασει ή εχει καμια αλλη ιδεα!
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 21:19 @Διάφορα
Καλησπερα κοσμε..Τις τελευταιες 3-4 μερες με πιανουν κατι πονοι στην κοιλια με αποτελεσμα να θελω να πηγαινω στην τουαλετα οπου εκει κανω διαρροια με αρκετο αιμα απο οσο εχω παρατηρησει..Πυρετο ειχα μια απο τις πρωτες μερες 37.5 οπου επεσε καπακι..Μηπως εχεις κανεις καμια ιδεα αμα ειναι γαστρεντεριτιδα ή του τι θα επρεπε να κανω; Ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα |