Μήνυμα στις 13/2/2016 στις 14:28 @Sex
Γεια σας μαγκες..! Λοιπον μπαινω κατευθειαν στο θεμα..η μαλλον στα θεματα. Ειμαι 15 χρονων και εχω πολλες αποριες. Αργησα σχετικα να μπω στην εφηβεια(στα 14). Το πεος μου ειναι γυρω στα 15 εκατοστα..αρκετα χοντρο θα ελεγα..!Η πρωτη μου απορια ειναι η εξης: αυνανιζομαι καθε μερα και πολλες φορες..ενω οι φιλοι μου λενε οτι αυνανιζονται πλεον μια φορα στις 2 ή 3 ημερες. Μηπως πρεπει να το περιορισω? 2ον..ειμαι γενικα ντροπαλος και μεχρι τωρα δεν ειχα σχεση. Στο χερι μου ειναι ομως ν γινει κατι τετοιο..αλλο ειναι το θεμα μου. Πολλες φορες βλεπω γκει τσοντες και παιζω μαλακια η κανω διαφορες φαντασιωσεις με αγορια και με κοριτσια. Νομιζετε οτι ειμαι γκει η ειναι αυτο που λεμε οτι η εφηβεια ειναι φαση αναζητησης? Και 3ο και τελευταιο..με 3 φιλους μου εχω παιξει πολλες φορες ομαδικη μαλακια..ξερετε με τσοντα δεν κρατιομαστσν και παιζαμε και ο ενας του αλλου..ποια ειναι η γνωμη σας γ αυτο? Το εχετε κανει? Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γενικες αποριες..!
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 18:57 @Sex
Οοο ελα....τα κοριτσια νοιωθουν το ιδιο ακριβως.. οσον αφορα αυτο που εγινε με τον κολλητο μου ηταν παραξενο συναισθημα..πιο πολυ ευχαριστηθηκα οταν του τον εχωνα παρα οταν μου τον εχωνε αυτος.δεν τελειωσαμε βεβαια ο ενας πανω στον αλλον ουτε καν τελειωσαμε αλλα ειχε τρομερη καυλα και πολυ φαση...ποσο χρονων εισαι ομως;;;😉😉😉😉😉😉😉
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ??
Μήνυμα στις 9/1/2015 στις 20:25 @Sex
Γεια σε ολα τα μελη του forum, βασικα ανοιξα το θεμα για να ακουσω και τι κανουν αλλοι στην ηλικια μου ή οχι.Ειμαι 14 και αυνανιζομαι 2-3 φορες καθε μερα.Το μηκος του πεους μου ειναι 14 cm .Μαλιστα εχω φτασει τις 7 φορες..ειναι φυσιολογικο τοσο πολυ??Ακουω γνωμεες!! Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 9/1/2015 στις 20:05 @Sex
Μπορει να μην θελει να βαλει το μαραφετι σου μεσα στο στομα της..προσπαθησε να την πεισεις να σου την παιξει και μετα τα πραγματα θα ερθουν απο μονα τους.Ισως να μην θελει να χυσεις μεσα της γι αυτο αν την πεισεις μην χυσεις μεσα στο στομα της.Εχετε ομως προχωρησει κανονικα ή οχι;;
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στην πιπα
Μήνυμα στις 9/1/2015 στις 19:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λέγεται οτι καπου εκει μεσα ειναι το σημειο G του ανδρα..βεβαια δεν ειναι αποδεδειγμενο...παντως βοηθα στο να σου ερχεται πιο γρηγορα ο οργασμος. Δεν ειμαι γκει(χωρις παρεξηγηση) αλλα με τον κολλητο μου ειχαμε παρει πιπα ο ενας στον αλλο και ειχαμε κανει και πρωκτικο.Νοιωθεις λιγο παραξενα αλλα ΟΚ. Σκοπευεις βα δοκιμασεις κατι τετοιο;;Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ??
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 19:27 @Sex
γΕΙΑ Σε ολα τα παιδια του φορουμ. ειμαι 14 χρονων και σε στυση την εχω μονο 8-9 εκατοστα. βλεπω τους φιλους μου και φαινεται οτι την εχουν πολυ μεγαλυτερη... ενας την εχει σιγουρα 19 εκατοστα σε χαλαρωση και νομιζω πως την εχω πολυ μικρη . τι να κανω;; ![]() Πήγαινε στο θέμα: πεος |