Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 19:27 @Sex
μετα μπορω να αυνανιστω κανονικα;
Πήγαινε στο θέμα: Τσουξιμο και Πληγη στο πεος
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 19:23 @Διάφορα
τον μαιο με πιανει παντα αλεργια με μπουκωμα και φτερνισμα αλλα ποτε το αναπνευστικο bluejack απλα σκεφτομαι συνεχεια οτι θα μου συμβει αυτο το προβλημα με το αναπνευστικο και με αγχωνει το συγκεκριμενο Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια στην αναπνοη
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 15:55 @Διάφορα
Πριν 2-3 μηνες δεν μπορουσα να αναπνευσω πολυ καλα και δυσκολευουμουν και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να παιρνω βαθιες ανασες για καλυτερη αναπνοη,συνεπως ζαλιζομουν...πηγα και σε πνευμονολογο Ακομα και σε ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ και μου ειπαν πως δεν εχω απολυτως τιποτα. Πριν 2 εβδομαδες περιπου με επιασε αυτο παλι και απο τοτε με πιανει σχεδον καθε μερα προς το βραδυ και οταν κοιμαμαι!! βοηθεια.. Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια στην αναπνοη
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 13:53 @Sex
γεια σημερα τον επαιξα παλι και σημερα μου εκανε και 2η πληγη αλλα αυτο που με ανησυχησε πιο πολυ ειναι το οτι οταν ουρησα πονεσε ολο το πεος μου απο εσωτερικα (στο κεφαλι δηλαδη) με το που τελειωσα τον αυνανισμο.. η χθεσινη πληγη απο χθες ειχε γινει πολυ καλυτερα και ουτε καν με ποναγε οταν ξυπνησα.. βοηθεια ειναι εδω και 3-4 λεπτα απο τοτε που κατουρησα και ο πονος οταν καθομαι ειναι καλυτερα ενω οταν σηκονομαι ποναει παλι πολυ ανησυχω πολυ βοηθεια!!
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 06:58 @Sex
απο χθες ποναω που αυνανιστηκα
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 06:26 @Sex
ναι εκει ειναι οκ ευχαριστω :)
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 23:16 @Sex
Καλησπερα σας ειμαι 16 χρονων και ειμαι παρθενος. εχω ενα προβλημα με το πεος μου και επειδη ντρεπομαι να το πω στους γονεις μου αποφασισα να το γραψω εδω περα και να μου βρειτε εαν ξερετε ενα πιθανο αιτιο και μια πιθανη λυση για το προβλημα μου. Ειχα να αυνανιστω 5 μερες και σημερα αυνανιστηκα πολυ γρηγορα και μετα απο 2-3 ωρες ανακαλυψα οτι εχω μια πληγη στο πεος οταν πηγα τουαλετα και οταν την ακουμπαω ποναω!! δεν ξερω τι να κανω και χρειαζομαι βοηθεια! θα περασει αυτο με τον καιρο ή πρεπει να με δει γιατρος? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Τσουξιμο και Πληγη στο πεος |