Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 15:13 @Διασκέδαση
The sims 2 island. αποδεκτη αν καλειψα
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδι Sims
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 17:31 @Ftou.gr admin
Admin , βαλε αμα μπορεις αγορα των posts με paysafe, για να γινονται πολλες περισσοτερες αγορες γιατι το να τρεχεις να φιαξεις paypal δεν λεει καθολου. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Θα βάλετε Paysafe;
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 14:15 @Διάφορα
οκ ευχαριστω . Παω να το δοκιμασω και να δω πως ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Κρέμα αποτρύχωσης αντρών
Μήνυμα στις 17/5/2014 στις 21:00 @Διάφορα
Σκέφτομαι να πάρω μία κρέμα για να βγάλω τις τρίχες από τα πόδια. 1)Είναι επικίνδυνη ? 2)πως την χρησιμοποιώ... 3)Που την βρίσκω και πόσο κάνει περίπου (δηλαδή αν , συμφέρει μπροστά στα ξυραφάκια). Ευχαριστώ προκαταβολικά . Πήγαινε στο θέμα: Κρέμα αποτρύχωσης αντρών
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 10:08 @Μηχανήματα
Φίλε μιλάω ως χρήστης i7 4770κ.Αν εισαι gamer ,ναι τότε πάρε i7 4770k (το κ σημαίνει -unlocked- (για να κανεις overlocking)) αλλιώς περιορίσου στον άλλον.Να κάνεις overlocking είναι εύκολο ,δες βίντεο στο youtube και θα καταλάβεις .Αν και ο 4770κ που έχω εγώ κάνει auto-overlocking εκεί που "νομίζει αυτός" και δεν χρειάστηκε να τον πειράξω εγώ .ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .Μόλις χτίσεις το pc δες Μεσα απο τα drivers του cpu την θερμοκρασία του , γιατί ίσως χρειαστείς ψύκτρα καλύτερη απο τη stock του ι7.Τελευταία συμβουλή (αυτό έκανα και εγώ),πάρε 2 σκληρόυς , ενα ssd σχετικά μικρής χωρητικότητας να βάλεις εκεί τα windows και κάποια games ,Και όλα τα βίντεο π.χ που θέλουν χωρο σε έναν σκληρό hdd (αρα να βρεις προσφορά hdd+ssd=με τον 1 ssd που θα έπερνες).Πίστεψε με το pc θα ανοίγει σε κλάσματα και θα έχεις ταχύτητα στα παιχνίδια με τον ssd ενώ παράλληλα θα έχεις χώρο όπου χρειάζεσαι με τον hdd. ελπίζω να βοήθησα... Πήγαινε στο θέμα: Gaming PC με 700-800 ευρώ
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 18:30 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδή εσύ λες να μην το πω στα ίσια σε αυτή που θέλω ?
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει , εγώ όμως την κολλητή της...
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 15:54 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, Όπως και όλα τα μέλη του ftou.gr ήρθε η ώρα να γράψω το πρόβλημα μου, ώστε να χειριστώ όσο καλύτερα μπορώ το θέμα γιατί υπάρχει και ο ανεξήγητος παράγοντας "γυναικείος εγκέφαλος". Λοιπόν ,πάω β'λυκείου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με φιλίες κ.τ.λ, απλά προέκυψε ένα ζήτημα και θέλω να δω τι μπορώ να κάνω.Μπαίνοντας στο ψητό στην τάξη μου είναι 2 κορίτσια κολλητές ( κάθονται μαζί , μιλάνε μόνες τους , φοράνε ακόμα και τα ίδια μπουφάν κάποιες φορές δηλαδή ρε φίλε αυτό πάει να πει κολλητός/ή). Τέλος πάντων, η μία με γούσταρε υπερβολικά (δηλαδή ερχότανε και καθόταν μαζί μου , μου μίλαγε να δεί τι κάνω , φανταστείτε την πρώτη φορά που έκατσε μαζί μου έβαλε το χέρι της στο μπούτι μου! Απλά εμένα δεν μου πολυάρερε και έτσι την απέφυγα (με το γάντι πάντα γιατί δεν μου αρέσει να πληγώνω ανθρώπους λέγοντας ευθέως π.χ "δεν μου κάνεις...").Αντιθέτως ερωτέυτηκα την φίλη-κολλητή της γιατί ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα μου.Βέβαια η κολλητή της μου μιλάει μου λέει "Γειά", με χαιρετάει, μου μιλάει και αυτή (παίζει δηλαδή και αυτή να ψήνεται")και εγώ (αφού μου αρέσει) προσπαθώ να μην μπώ όσο γίνεται στο λεγόμενο "FRIEND-ZONE".Το πρόβλημα μου είναι μήπως δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στη φιλία μεταξύ τους και έτσι διστάζω να το της πω "να πάμε για κανα καφέ" κ.τ.λ. Λέτε να παρεξηγηθούν, γιατί εμείς τα αγόρια λέμε μόλις δούμε ένα ωραίο κορίτσι "αυτή , δικιά μου " και ο άλλος το σέβεται.Τέλος αυτό το νταλαβέρι με την πρώτη έγινε για μιά βδομάδα και μετά σταμάτησε για κανα μήνα και τώρα σκέφτομαι να κάνω αυτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο κέιμενο,και κοιτώ να λάβω απαντήσεις κυρίως απο κορίτσια. Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει , εγώ όμως την κολλητή της... |