Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:52 @Sex
Ένας μπερδεμένος νεος όπως όλο καποιοι ποιο Πόλυ κάποιοι ποιο λίγο πρώτον αν θες να βοηθισης τον εαυτό σου μάθε ποιοσ είσαι Άκου τα θέλω σου και ακόλουθα τον δικο σου δρόμο κοψε τα Μάλια σου γιατί το θες εσι όχι επιδι στο λένε οι αλοι περισότερο κόμπλεξ βλέπω και ανασφαλής πιγενε σε ψιχολογο για να μηλισης Γιάνα καταλαβης τι είσαι και τι θες Β Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:37 @Sex
Αν είναι γνοστος μου φίλος μου όχι με τη καμί ομος αν είναι καποιοσ αγνοστος και η κοπελα του ναι με την κοπελα μου οχι αν και θα προτιμούσα μονο δυο κορίτσια αν έπρεπε να επιλεξω
Πήγαινε στο θέμα: τριο(2 ανδρες-1 γυναικα)
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
Κάνε παρτουζα με το αγόρι σου και ενα αγόρι η με την φιλι σου αυτό για το κολαραλι που λες τώρα για τα αλλά λέω να μην σε ειρονευτο άλλο το μονο που θα πω οτι νανε
Πήγαινε στο θέμα: Πανω χερι στην σχεση
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:20 @Sex
Δεν κσταλαβενω γιατί να το κριψης αμιχανα να εστανεσε αν δεν είναι 19
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 19:42 @Sex
εντάξει ρε σι και εγώ του κολητους μου τους έχω δει με το βρσκι και αυτη μένα δεν μου λέι κάτι αυτό νοιθω άνετα γενικά δηλαδή ασ που σπουδαζω και ξαφνικα ερχετε ο σπιτονικοκιρης να παρειά τα κινοχριστα εγώ ημουν με το μποξερακι ανοιξα ξερής μηλισα γελασα τον έβλεπα λιγο παγομενο οταν εκλισα την πόρτα κατάλαβα Οτη ήμουν με το βοξερακι
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 19:17 @Sex
Παρ του μια πιπα και αστον να σε γλυψη
Πήγαινε στο θέμα: Χάδια μέσα απτο μποξεράκι
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 19:10 @Sex
Μια φώρα έβαλα σλιπακι φόρμα κσι κλασικά μπασκετακι σφιγκομουνα την αλλη φώρα μονο φορμά χωρις βρακι απολιτη ανεση ΑΣΕ που τα κορίτσια κοιτούσαν συνέχεια τηπ ποτσα μου.
Πήγαινε στο θέμα: ανδρες χωρις εσωρουχο
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 18:53 @Sex
Ενωητε χωρίς βρακι φοραω της φωρμες και δεν με νιαζει που φενετε ο που@οσ μου καθόλου όμως.φωραω εσωρορουχω μονο οτάν φωραω τζιν και αυτό καποιεσ φωρες.το καλοκερι με την βερμούδα Μπενή αερας ακόμα ποιο γκαυλα...
Πήγαινε στο θέμα: Χωρίς εσωρουχα
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 18:43 @Sex
Μιαφωρα δοκιμασία σλιπακι εντάξει δεν τρελαθικα ενιοθα ποιο σιγουριά αλλά προτιμούν τα μποξερακια.οσι δεν το κάνατε δοκιμαστεί να βγητεε εξω χορισ εσώρουχο γκαυλα πολύ άνεση.
Πήγαινε στο θέμα: εσωρουχα(για αντρες)
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 18:37 @Sex
Εγώ φοραω βοξερακια οτάν φοραω τζιν κσι δεν φοραω τίποτα οτάν φοραω φόρμες...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να το κάνω να μη φαίνεται |