Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 16:58 @Sex
Λίνα μου θα συμφωνήσω με την προηγούμενη απάντηση αλλά έχω να προσθέσω κάτι!!αυτό με την ούρηση ονομάζεται squirting ή γυναικείος οργασμός στα ελληνικά....απλά δεν φτάνεις ακριβώς στην κορύφωση γι'αυτό έχεις αυτή την αίσθηση!!αν θες να πετύχεις τον πολυπόθητο για πολλούς και πολλές γυναικείο οργασμό πρέπει όταν αρχίσεις να νιώθεις αυτή την αίσθηση να πιέσεις το σημείο g σου που βρίσκεται 2 εκατοστά μέσα στον κόλπο σου...αν θες μπορείς να δεις σχετικά βίντεο ή να αβασεις περεταίρω πληροφορίες!!αααα επίσης κατά τον γυναικείο οργασμό μια γυναίκα εκτοξεύει στην κυριολεξία πολλά υγρά!! Αν σε καλυψα πατα αποδεκτή και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου περιμένω νέα σου(αν θες βεβαια)!! Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος αυνανισμος
Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 03:04 @Θ. Κλημεντίνη
Ως κοπέλα πιστεύω πως πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση..μπορεί να δεχθεί ή να σε απορρίψει(ειδικά αν είστε έφηβοι ποτέ μια κοπέλα δεν είναι σταθερή)αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις!!αυτό που σου προτείνω εγώ είναι να της δώσεις μεγάλη σημασία πχ να την ρωτάς πράγματα με βαθύ νόημα όπως πχ ποια είναι τα όνειρα της...μια μαστ ερώτηση είναι πως φαντάζεται τον άντρα της ζωής της!!έτσι μπορείς να την ψυχολογησεις και να δεις πόση δουλειά έχεις μπροστά σου!!ακόμα,θα μπορούσες να της κάνεις κάποιο δώρο μικρό,συμβολικό όπως πχ ένα βραχιόλι ή κάτι που να της αρέσει πολύ ;) επίσης το πιο σημαντικό είναι να είσαι δίπλα της και στα εύκολα και στα δύσκολα...αν όντως αξίζει η κοπέλα πιστεύω πως αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου θα καταλάβει πως νιώθεις για αυτήν και θα της δώσεις καλή εντύπωση!! Πατα αποδεκτή αν σε καλυψα και αναμένω νέα σου!! Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με αγάπες
Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 02:53 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά είμαι νέα εδώ και αγαπώ πολύ το φόρουμ σας!!λοιπόν...ειμαι 13 προς 14 τελειώνω δηλαδή την 1η γυμνασίου και εδώ και 7,5 μήνες έχω σχέση με ένα αγόρι που πάει 3η γυμνασίου.είναι εκπληκτικός και μου φέρεται άψογα.με αγαπάει και με προσέχει σαν τα μάτια του!!(τον γνωρίζω χρόνια) το θέμα είναι πως του χρόνου που θα πάει λύκειο φοβάμαι πως θα με ξεχάσει και πως θα θέλει μια μεγαλύτερη.το έχουμε συζητήσει κι μου είπε πως δεν έχει καμία μεγαλύτερη κάτι παραπάνω από εμένα και ούτε θέλει άλλη και πως κανείς δεν θα μπει ανάμεσα μας.εσείς παιδιά τι λετε?θα αλλάξει!και σύμφωνα με τα λεγόμενα μου πόσο θα κρατήσει η σχέση μας κατά τη γνώμη σας? Ευχαριστώ προκαταβολικά Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 02:43 @Sex
Άννα μου καταρχήν έχεις περίοδο??
Πήγαινε στο θέμα: Εχω μικρό στήθος και είμαι κοντή |