Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 18:51 @Θ. Κλημεντίνη
Μαα το εχωω κανειι καιι σηκωνεταιι καιι φευγειι η μ λειι δν γινεταιι αστο καιι δν χρειαζεται και κατι τετοια
Πήγαινε στο θέμα: νοιαζεται ακομαα??
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 15:41 @Θ. Κλημεντίνη
Μα δεν θελει να μ μιλαειι και καθε φορα που με βλεπει σκυβει το κεφαλι μονο σμρρ ηρθε στο μαγαζι μας και η μαμα μ του λεει ειναιι και η αννα εδωω καιι γυρναειι και με χαιρεταει και μ χαμογελαει Πήγαινε στο θέμα: νοιαζεται ακομαα??
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 11:16 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια εχωω τσακωθειι με εναν πλλ καλο μ φιλο εδω και 2 μηνεςς εγωω προσπαθησα να του μιλησω αυτος λεει δεν γινεται συνεχεια τεσπαα εβαλα μια φιλη μου να του στειλει οτιι ενας μεγαλος μ την πεφτειι και εχωω προβλημαα στην αρχη που δν του ειπε ποια κοπελα απλαα εστελνε χαχα αλλα μετα οταν ειπε για μενα της λεει γιατι δν μ το λεςς τοση ωρα ποιος της φταειι απλαα ασ τον αγνοησει και δν θα την ενοχλησειι και μετα αλλα ξε θεμα νοιαζεταιι λοιπον η οχιι για μεναα Πήγαινε στο θέμα: νοιαζεται ακομαα??
Μήνυμα στις 30/8/2015 στις 17:23 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πααααρα πολυυυ Αλλα εγω του ζήτησα να μιλήσουμε απο κοντά και δν ηθελε... Επίσης του μίλησε η κολλητή μου του ξεκαθάρισε τα παντα και του είπε ότι πρέπει να με ακούσει και αν κάνει υποχωρήσεις αυτός απάντησε ναι και είπε μακάρι να ξανά γίνουμε φίλοι αλλα δν κάνει κάτι για αυτοο Λέει ότι δν έχουμε κάτι να ξεκαθαρίσουμε και γτ να λέμε τα ίδια και τα ιδια Ευχαριστώ πολυυ για τη βοήθεια σου Πήγαινε στο θέμα: Παρεξήγηση
Μήνυμα στις 30/8/2015 στις 15:39 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά θέλω την γνώμη σας Με ενα παιδί είμαστε πολύ καλοί φίλοι εδώ και 2 χρόνια Κάποια στιγμή μου άρεσε αλλα μετά τον έβλεπα καθαρά φιλικά Το θέμα ειναι ότι 2 φίλες μ που ήξεραν ότι μ άρεσε πιο παλιά πήγαν και του είπαν ότι μ αρέσειι καιι αυτός εκνευρίστηκε παρά πολυυ δεν ήθελε να μ μιλάει αλλα προσπαθούσε να κάνει ότι δν συνέβη τπτ μετά εγω σταμάτησα να του μιλάω του έστειλα μνμ στο φβ ( ξερω λάθος μ ) για να μιλήσουμε απο κοντά δν ήθελε Κάποια στιγμή μ μίλησε μ είπε γεια καιι εγω η χαζή πήρα θάρρος και την άλλη μέρα του είπα να μιλήσουμε να λύσουμε την παρεξήγηση πάλι δν ήθελε Απο τότε κάνω σαν να μην υπάρχει αλλα νιώθω τύψεις δν αντέχω αυτός εντομεταξυ οπότε με βλέπει σκύβει το κεφάλι η γυρνάει απο την άλλη Εγωω τον αγαπάω πλλλ καιι θέλω να κάνω ότι μπορώ να γίνουμε ξανά φιλοιι Πήγαινε στο θέμα: Παρεξήγηση
Μήνυμα στις 25/6/2015 στις 14:59 @Sex
Σε ευχαριστώ πολυυ αλλα πραγματικά τον αγαπάω και νοιάζομαι για εκείνον Ήθελα να του μιλήσω απο κοντά να μάθω αν και ολα αυτά που μου είπε η κολλητή του αληθεύουν Πήγαινε στο θέμα: Ξενέρωσε
Μήνυμα στις 25/6/2015 στις 11:48 @Sex
Παιδιά γεια σας Ειναι ενα αγόρι που μου αρέσει πολύ εδώ και καιρό και αυτός έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον με αγκαλιάζε μου μιλούσε γλυκά και γενικότερα ένιωθα ότι μου την έπεφτε καιι ρώτησα και φίλους και φίλες και είχαν την ίδια γνώμη χθες όμως έμαθα απο την κολλητή του ότι έχει καταλάβει ότι τον γουστάρω δν ήταν σίγουρος αλλα τώρα σιγουρευτηκε και ξενέρωσε και δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του Να σημειώσω ότι είμασταν αρκετά καλα οι φίλοι Παιδιά τι να κάνω βοήθεια... Πήγαινε στο θέμα: Ξενέρωσε
Μήνυμα στις 15/3/2015 στις 12:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι αλλα τωρα γτ εχει αλλαξει συμπεριφορα? Γτ ειναι απομακρος? Να σημειωθει οτι ειναι κοινωνικο παιδι και γενικοτερα με τις κολλητες του ειναι συνεχεια αγκαλια. Αλλα απο οτι ξερω καποτε πιο παλια του αρεσε μια φιλη μου και ενω ηταν φιλικος μαζι της ξαφνικα δεν της μιλουσε καν για αυτο σκεφτομαι φιαφορα Πήγαινε στο θέμα: βοηθειααα
Μήνυμα στις 14/3/2015 στις 23:30 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια σας χρειαζομα!!! Ειναι ενα αγορι που μου αρεσει εδω καιπολυ καιρο πριν απο καποιους μηνες τον νοεμβριο συγκεκριμενα φαινοταν οτι με συμπαθουσε πολυ καθε φορα που με εβλεπε με αγκαλιαζε τεσσερις και πεντε αγκαλιες αλλα φαινοταν οτι με εβλεπε μονο φιλικα Απο τον ιανουαριο εχει αλλαξει πολυ ειναι λιγο απομακρος μπορει να με αγκαλιασει αλλα που και που.αλλα μου χαιδευει τα μαλλια οποτε με χαιρεταει.η κολλητη μου ειναι σχεδον σιγουρη απο τον τροπο που με κοιταει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου και απο την αλλαγη της συμπεριφορας του... Βοηθειααααααα Πήγαινε στο θέμα: βοηθειααα
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 21:12 @Sex
Δεν μπορώ να τον ρωτήσω ντρέπομαι και εκτός από αυτό έμαθα ότι θέλει να τα φτιάξει με μια φίλη μου
Πήγαινε στο θέμα: Του αρεσω? |