Μήνυμα στις 2/5/2014 στις 18:20 @Διάφορα
Θα ήθελα να σας διηγηθω ενα περιστατικο που μου συνεβη προχθες.. Στο σχολειο (γυμνασιο) ετρωγα ενα κρουασανακι και μολις το τελειωσα αρχισα να νιωθω περιεργα..Πληροφορω οτι αυτο το παθαινα και στο δημοτικο (με χειροτερη μορφη ( η ετσι πιστευα επειδη ημουν μικρος) ) αλλα μετα απο καρδιογραφημα και εγκεφαλογραφημα βγηκε συμπερασμα οτι εχω ορθοστατικη πιεση... Αυτο ομως που συνεβη σημερα εγινε ενω ημουν καθιστος.. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ (και το τονιζω αυτο για να μην βγουν λαθος συμπερασματα) αρχισα να νιωθω χαλια... Ενα γνωριμο συναισθημα απο το δημοτικο.. αλλα αυτη την φορα ημουν σε φαση να το διαχειριστω... Εγινα ΚΑΤΑΣΠΡΟΣ (συμφωνα με αυτα που μου ελεγαν οι φιλοι μου)και αρχισα να "θολωνω" σιγα σιγα..Τοτε χτυπησε το κουδουνι και μαζευτηκαμε για προσευχη.. Κατα την διαρκεια της ανυπομονουσα να τελειωσει γιατι ενιωθα οτι κρατιεμαι σχεδον με το ζορι..μετα απο λιγο πηγα εβγαλα την ζακετα και την φουτερ (καθως ενιωθα οτι ζεστενομουν) και εμεινα με το κοντομανικο.. Αρχισα να νιωθω ενα κρυο αερακι (παρολο που πιο πριν δεν ειχε αερα) και αρχισα να συνερχομαι σιγα σιγα...σε δυο-τρια λεπτα ημουν καλυτερα! Οταν θολωσα, μπορουσα να κατανοησω τις μορφες που εβλεπα μπροστα μου (κατι που δεν μπορουσα στις εμπειριες του δημοτικου καθως εβλεπα μονο σκιες) απλα ενιωθα οτι μπορω να εστιασω μονο σε ενα μικρο μερος και οχι σε αυτο που βλεπω συνηθως... Μπορειτε να μου εξηγησετε αν ξερετε τι εχω;; Μπορει κατι τετοιο να ειναι απο το αγχος;;; Αυριο δινω εξετασεις και ειμαι αρκετα αγχωμενος.... Οποιος μπορει ας βοηθησει.. συγνωμη αν σας κουρασα Πήγαινε στο θέμα: θολή όραση-ζαλάδα! |