Μήνυμα στις 28/1/2015 στις 12:31 @Sex
Απλα ανακατευοταν ειχε ζαλαδες κτλ και υπεθεσα μηπως.Αλλα εσυ το αποκλειεις 100% ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 28/1/2015 στις 02:52 @Sex
Καλησπερα.ειχα γραψει παλιοτερα στο φορουμ σας και με βοηθησατε και θα ηθελα την βοηθεια σας και σε κατι ακομα.Η κοπελα μου τον τελευταιο καιρο νιωθει κατι ζαλαδες κτλ και σκεφτομαι μηπως ειναι εγγυος κατι που δεν θελω καθολου να συμβει.Απλα απο την τελευταια φορα εχουν περασει 2 μηνες(και κατι παραπανω) που το καναμε χωρις προφυλακτικο.Εννοειται οτι τελειωσα εξω αλλα υπαρχει μια ανησυχια..και κατα την διαρκεια αυτων τον μηνων μεχρι σημερα τις ηρθαν κανονικα οι περιοδοι ισως ελαχιστα πιο νωρις αλλα τις ηρθαν.θα πρεπει να ανησυχουμε? μηπως σε τυχον πιθανοτητα?
Πήγαινε στο θέμα: πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:46 @Sex
Την επομενη εβδομαδα μπαινει στις μερες της..Μηπως να παρημενει για να δει μηπως εχει καθυστερηση η κατι τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου(επειγων!!)
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:11 @Sex
Αν κανει καποιο τεστ τωρα και δειξει οτι δεν ειναι αυτο σημαινει 100% οτι δεν ειναι?..Θα βοηθησει το τεστ με λιγα λογια αν το κανει αυριο?
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:05 @Sex
Ναι ρε φιλε..Συμφωνω απολυτα.Εγω ημουν ο μαλ@ακας που την εκανε την πατατα.ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..το χαπι δεν το εχει....
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 22:56 @Sex
Τι ειναι αυτο το χαπι και απο που το παιρνεις?
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 19:58 @Sex
Δεν ξερω αν αλλαζει κατι αλλα να πω οτι ειμαστε και οι 2 παρθενοι...Αλλαζει κατι σε αυτο?
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 19:57 @Sex
Α πολυ ωραια....
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 19:44 @Sex
Καλησπερα σας.Για αλλη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας επειδη εκανε μια παρορμητικη γκαφα.Οπως πηγαιναμε να κανουμε σεξ με την κοπελα μου..μετα απο πολλα προκαταρκικα και μην πολυλογω με εκανε να χυσω και σκουπιστηκα κανονικα και ολα οκ....Αλλα μετα απο αρκετη ωρα αρχισαμε παλι να το ξανακανουμε.Με το παθος και τα λοιπα εβαλα για 5-6 εκατοστα το πεος μου μεσα της χωρις προφυλακτικο.Μου ηρθε να χυσω και ετσι το εβγαλα και εχυσα εξω..Το ερωτημα μου ειναι μηπως εμεινε τιποτα πανω στο πεος μου απο πριν που το ειχα σκουπισει την πρωτη φορα και τωρα που το εβαλα μηπως εγινε το κακο....
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 17:52 @Sex
Καλησπερα σας...Εχουμε ενα μικρο θεμα με το κοριτσι μου..Σας παραθετω πως εχει το γεγονος.Καταρχην η κοπελα μου ειναι παρθενα.Προσπαθησαμε να κανουμε σεξ αλλα δεν τα καταφεραμε,βασικα εγω δεν μπορεσα να την βαλω μεσα της.Δεν εμπαινε.Και ετσι κατεφυγα στο να της βαλω δαχτυλο...Την πρωτη φορα που της εβαλα εβγαλε αιμα..Και τωρα προσφατα επειδη παλι της εβαλα δαχτυλο εβγαλε παλι αιμα.Τωρα σε αυτο το κομματι φταω εγω η το κοριτσι μου?
Πήγαινε στο θέμα: αιμα απο το αιδοιο |