Μήνυμα στις 25/4/2014 στις 20:18 @Sex
Και αν σου πω τοι το εχω κανει και δεν εχει γινει τιποτα απο το να μου ερθει πιο γρηγορ ο οργασμος??? Τι θα απαντησεις ?? Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος αυνανισμος
Μήνυμα στις 24/4/2014 στις 16:21 @Sex
Ξερει κανενας τι ειναι οπρωκτικος ιδιετα για τους ανδρες... Δλδ χωνις το δαχτυλο στου κολο σου και χεινεις... ΤΡΕΛΟ Ελπιζω να ξερεται κατι Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος αυνανισμος
Μήνυμα στις 24/4/2014 στις 16:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τιποτα κανε σαν να μην εχει σημβει τπτ.... Και εμενα με εχει πιασει η μανα μου αλλα οκ δεν εγινε και τιποταΠήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 19:18 @Sex
Και εγω εχω τριχες κανω στο π**τσο αλλα ενταξει τισ κοβω με το ψαλιδι δεν ειναι προβλημα Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τρίχες στο πέος
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 19:13 @Sex
Και εγω εχω πολλες τριχες εκει αλλα ενταξει δεν με απασχολη πολυ αφου ανδρα πρεπει να εχει τριχες... Ετσι πιστευω τολαχιστων... Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με τριχοφυία (επήγον)
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 18:18 @Sex
Εγω ειμαι 14 χρονων.... Απλος δεν ηθελα να εχω θαμνος στου π**τσο μου και απλος τις κοβω με το ψαλιδει ειναι πιο λογικο γτ κατι συμμαθητριες που εχω ρωτησει μου λεεν οτι τον ανδρα τον θελουν με λιγες τριχες και οχι με θαμνο.....
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πουλι μου
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 18:03 @Sex
Εγω την παιζω καθε μερα... Δεν ξερω αμα ειναι καλο η κακο αλλα εμενα μου αρεσει ... μπορει να την παιζω και δυο ή τρεις φορες την ημερα .. αμα βαριεμαι Ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 18:00 @Sex
Εγω την εχω παιξει μεσα στην ταξη και στις τουαλετες του σχολειου... και του φροντιστιριου που παω αγγλικα... Αλλα στο σχολειο ειχε πολυ πλακα την επαιζα εγω και το αλλο παιδι που ηταν διπλα μου και βαλαμε στιχιμα ποιος θα τελιωσει πρωτος Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 17:55 @Sex
Εγω ειμαι 14 και το μεγεθος του πεους μου ειναι 14,5 νομιζω οτι ειναι μια χαρα !!! Αλλα για εσενα δεν εχω ιδεα μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος χαχαχα . Παντος ειμαιστε και δυο μικροι ακομα αρα θα μεγαλοσει. Αλλα υπαρχουν και αλλη τεχνικη τροπη για την αυξηση του πεους... Τι νομιζεις οτι οι πορνοσταρ το εχω φυσικο ολοι με χαπια ειναι και με πλαστικες Πήγαινε στο θέμα: κατάλληλο μέγεθος |