Μήνυμα στις 23/11/2014 στις 13:42 @Μηχανήματα
Παιδιά βοηθήστε Τι κονσόλα να αγοράσω? PS3 η PS4?
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια! 3 η 4?
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 18:58 @Διάφορα
Γεια σας μέλη του φτου! Θα ήθελα να σας ρωτισω κατι πολυ σοβαρο και αν μπορειτε όλοι να μ απαντισετε.. Ειμαι 16.5 ετων και θελω να σπουδασω Γραφικες Τέχνεσ αλλα έχω ακούσει ότι μόνο κορίτσια σπουδαζουν γραφικες τεχνες... αυτο με κανει μερικες φορες να θελω να αλλαξω γνωμη..
Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες - Προβληματισμος
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 22:15 @Διάφορα
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν δυο ατομα που ειναι δευτερα ξαδερφια μπορουν να παντρευτουν.. Εχω "σχεση" με μια δευτερη εξαδερφη μου.. δηλαδη ο πατερας της και ο πατερας μου ειναι ξαδερφια..το ολο θεμα ειναι πολυ σημαντικο.. πριν 2 μερες παρολιγο να κανουμε σεξ.. καναμε μονο προκαταρκτικα.. παιδια θελω να μου πειτε αν υπαρχει προβλημα.. συμφωνα με τους νομους τους κρατους και της εκκλησιας.. Σημείωση moderator: Ακυρώθηκε η αποδεκτή απάντηση σε ανακριβές μήνυμα. Αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνεις banned. Πήγαινε στο θέμα: Δευτερα Ξαδερφια !ςος!
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 21:08 @Διάφορα
Παιδια γίνομαι 16 τον νοέμβρη και σε 1-2 μήνες μπορεί να βάλω σιδεράκια.. Θα ειμαι 16 και θα φοραω σιδερακια ... θα ειμαι 3η λυκειου και παλι θα φοραω σιδερακια .. εδω και καιρο που εχω μαθει οτι θα βαλω σιδερακια εχω πεσει σε καταθλιψη.. θα φενετε πολυ ασχημο?..
Πήγαινε στο θέμα: σιδερακια
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 21:01 @Sex
Μηπως πας για κατούρημα πριν τον παίξεις?
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 20:58 @Sex
Ει μαγκες και κοριτσια του φτου .. εχω καποιες ερωτισεις.. πρωτα για τα αγόρια.. 1)Πως αυνανιζεστε? Δηλαδη ξαπλωνοντας? κάθοντας? στέκοντας?.. 2)Που αυνανιζεστε? μπάνιο? κρεβάτι? τουαλέτα? 3)Που εκξπερματώνετε? μπανιο? κρεβάτι? πανω σας? τουαλέτα? 3)Ποιο είναι πιο ορέο? πίπα η σεξ? 4)Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που θα έρθει σε σεξουαλικη επαφη για πρώτη φορα? και λιγες για το κορίτσια.. 1)Ποια σταση σας αρεσει περισσότερο? 2)Που σας αρέσει να σας χύνει ο άνδρας? 3)Για εσάς πέζει ρόλο το πάχος η το μήκος ενός πέους? Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και σεξ
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 09:36 @Διάφορα
Παιδια εδω και 2 εβδομαδες εχω βγαλει ενα μικρο κουβαρακι στο στηθος.. συγκεκριμενα πισω απο την αριστερη μου θηλη και ποναω μονο οταν το αγγιζω.. ειμαι 15 ετων και είμαι αγόρι.. χρειαζετε γιατρο? και αν χρειαζεται τι ειδους γιατρο πρεπει να παω? η θα φύγει μόνο του? ειναι κατι που πρεπει να φοβαμε?
Πήγαινε στο θέμα: Κουβαρι στο στηθος Αγορι
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 18:53 @Διάφορα
παιδια προταπόλα ειμαι αγορι..15.5 ετων.. και δεν ξερω γιατι αλλα τωρα τελευταια εχω βγάλει ένα κουβαράκι στο αριστερό μου στηθος.. και οταν το αγκίζω πονάω.. ειναι πίσω απο την θηλη.. δεν ξερω τι είναι.. φοβαμε να το πω στους γονεισ μου..
Πήγαινε στο θέμα: κουβαρακι στο στηθος αγορι
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 20:43 @Sex
παιδια ειμαι 15.5 και έχω να σας κανω καποιες ερωτισεις.. σας παρακαλω απαντηστε μου σοβαρα. 1) το πεος μου ειναι 12-13 εκατοστα σε στυση και ειναι αρκετα χοντρο? ειναι καλο η μικρο? 2) εξπερματωνω παρα πολυ γρηγορα και φοβαμε οτι η πρωτη μου σεξουαλικη επαφη δεν θα διαρκεσει πανω απο 3 λεπτα.. 3) υπαρχουν καποιοι τροποι που μπορεις να "απολαυσεις" την αυτοικανοποιση? 4) ειναι κακο να τον παιζω 2-3 φορες την ημερα? και 5) δοκίμασα να ξυρισω τις τριχες στον πουτσο μου και στους ορχεις αλλα στους ορχεις δισκολευομαι.. πως να τις ξυρίσω? Πήγαινε στο θέμα: Προβληματα με Πεος |