Μήνυμα στις 29/4/2016 στις 11:25 @Sex
Γεια σας! Την άλλη εβδομάδα πρόκειται να προχωρησω με μια κοπελα.. Και θα κάνουμε και πρωκτικό σεξ. Να πω ότι είμαι παρθένος και 17 ετών. Έχω κάποιες ερωτήσεις: Α) όταν κοπεί το πετσακι θα πονεσω; Λογικά θα βγει λίγο αίμα.. Αυτό θα το αφήσω μέσα στο προφυλακτικό και θα συνεχίσω η θα πρέπει να αλλάξω προφυλακτικό; Β) να βάλω μέσα στο προφυλακτικό λίγο λιπαντικό για να γίνει πιο ωραία η αίσθηση; Γ) όταν θα κάνουνε πρωκτικό να βάλω λίγο λιπαντικό έξω από το προφυλακτικό για να μην πονέσει; Να πω εδώ ότι δεν θα της βάλω δάκτυλο στον πρωκτό.. Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά σεξ-αποριες
Μήνυμα στις 30/8/2014 στις 16:28 @Sex
Φιλε μηπως ειναι κατι σαν αυτο pearly penile papules (ψαχτω στο google και πες μας)
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια πεους
Μήνυμα στις 29/8/2014 στις 17:08 @Sex
Γεια σας. Ξερετε καποιο free πορνοσαιτ; Πήγαινε στο θέμα: πορνοσαιτ
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 20:15 @Διάφορα
Επισης ξερει τι νουμερο ειναι αυτο: UK12J ;
Πήγαινε στο θέμα: Ξερετε τι νουμερο ειναι;
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 13:16 @Sex
Γεια! Αν τις ξυρισεις δεν νομιζω οτι θα βγαλεις μεγαλυτερες απλως οσο τις αφηνεις τοσο θα μεγαλωνουν. Β)Ειναι θεμα αισθητικης. Δεν μπορει καποιος να σου πει να μην τις ξυρισεις. Αν σου αρεσει να ειναι ξυρισμενες δεν ειναι κακο. Με το ψαλιδι εγω θα σου προτεινα να τις κοψεις γιατι με το ξυραφακι θα σε ποιασει φαγουρα. Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στο πεος
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 13:12 @Διάφορα
Εχω βρει κατι ρολλερ που θελει ο ξαδερφος μου απο το ιντερνετ. Γραφει νουμερο: Junior 12-1. Ξερετε ποιο ειναι το αντιστοιχο ελληνικο νουμερο;
Πήγαινε στο θέμα: Ξερετε τι νουμερο ειναι;
Μήνυμα στις 20/4/2014 στις 10:34 @Sex
Καλημερα και χρονια πολλα!! Εγω ειμαι 15. Δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Εγω αρχησα να εκσπερματωνω απο την Α΄γυμνασιου. Το σπερμα παραγεται απο 12-15 ετων. Θα μπεις και εσυ στην εφηβια και θα εκσπερματωνεις. Τωρα δεν ξερω καποιον τροπο για να σου πω να εκσπερματωνεις. Ελπιζω να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ |