Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 15:07 @Διάφορα
Γεια σας.Λοιπον φευγω την αλλη εβδομαδα απο θεσσαλονικη Κυπρο με αεροπλανο και εχω παρει εισητηριο χωρις αποσκευες.Η κοπελα στο αεροδρομιο ειπε πως αν το σακβουαγιαζ ειναι κατω των 8 κιλων θεωρειται πως δεν εχω αποσκευη.Υπαρχου διαστασεις για τη τσαντα και αν ξεπερασω το οριο τι γινεται?Ευχαριστω.
Πήγαινε στο θέμα: Αποσκευές στο αεροδρόμιο
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 21:02 @Διάφορα
Ρε παιδιά ποιά είναι τα επαγγέλματα που βγαίνεις απο πολυτεχνείο;Ειμαι β λυκειου και πρεπει να επιλεξω αναμεσα σε τεχνολογικη πληροφορικης(αναπτυξη εφαρμογων,διοίκηση επιχειρησεων) η τεχνολογικη τεχνολογιας(χημεια βιοχημεια,ελκτρολογια) ποιο απο τα δυο να επιλεξω για να μπω;
Πήγαινε στο θέμα: Πολυτεχνείο
Μήνυμα στις 13/5/2014 στις 18:10 @Διάφορα
Ειμαι δευτερα λυκειου και θελω να βρω μια δουλεια για το καλοκαιρι.Τι και πως το λεω οταν παιρνω τηλ για να ρωτησω αν χρειαζονται προσωπικο?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη μου δουλειά
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 22:46 @Κλάψιμο
Λοιπον οπως καταλαβατε θελω να βαλω κιλα.Το καλοκαιρι που περασα εχασα λογω διαφωρων προβληματων κιλα και τωρα μετα απο ποσους μηνες δε μπορω να τα ξαναβαλω.Ειμαι 16 χρονων 49 με 50 κιλα και γυμνασμενο σωμα.Οσο και να φαω δε βαζω οτι κι αν ειναι αυτο.Απλα σκεφτομαι μηπως να παρω τιποτα συμπληρωματα διατροφης απο το φαρμακειο γιατι εχω ακουσει οτι βοηθανε.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να βάλω κιλά
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 16:01 @Διάφορα
Ρε παιδια δινετε φιλοδωρημα οταν σας φερνουν φαγητο και αν ναι ποσο?Γιατι καμια φορα μπορει να τυχει να του δινω μονο 50 λεπτα και εχω την αισθηση οτι μου μιλαει ειρωνικα.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλοδωρημα στο delivery
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 18:50 @Θ. Κλημεντίνη
Δε παιζει με τη καμια να κανω κατι τετοιο γαμ*τ* γιατι δυστηχως ειμαι πολυ καλος ανθρωπος που να μην ημουνα.Αλλα νομιζω πως εχεις δικιο για τον κολλητο οποτε τωρα το δυσκολο κομματι ειναι ο χωρισμος, υπεροχα.Ευχαριστω πολυ παντως.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιον απο τους δυο διαλεγω?
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 17:23 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον.Ειμαι 17 και ειμαι με ενα αγορι σχεδον 1 χρονο αγαπιομαστε και ειμαστε ερωτευμενοι.Πριν απο λιγο καιρο ομως ο κολλητος μου με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη περιπου 3 χρονια μου ειπε οτι θελει να εχουμε σχεση(ξερει τα συναισθηματα μου γι'αυτον). Το θεμα ειναι οτι ολον αυτο το καιρο ημουν σιγουρη οτι αυτος δεν ενδιαφεροταν για μενα ερωτικα παρ'ολ'αυτα τα συναισθηματα μου γι'αυτον ηταν παντα πιο εντονα απ'αυτα που εχω για το αγορι μου.Τωρα ομως που μιλησαμε με τον κολλητο μου αισθανομαι οτι το απιαστο ονειρο μου μπορει να γινει πραγματικοτητα και ενω ημουν σιγουρη οτι θα διαλεγα αυτον ξαφνικα δε θελω να αφησω το αγορι μου και δεν ειναι επειδη φοβαμαι να τον χωρισω η κατι τετοιο.Οποτε πρεπει να παρω μια αποφαση μιας και ο κολλητος μου περιμενει και δεν εχω ιδεα τι θελω.Πως μπορω να καταλαβω τι νιωθω η εστω να καθαρισει λιγο το μυαλο μου γιατι εχω παθει σοβαρο μπλακαουτ.Οταν ειμαι με το αγορι μου σκεφτομαι πως προτιμω το κολλητο μου και οταν ειμαι με τον κολλητο μου σκεφτομαι οτι θελω να μεινω με το αγορι μου.Και απο εκει που νομιζα οτι θα ημουνα μονη και ερημη βρισκομαι σε αυτη τη κατασταση που δεν υπηρχε περιπτωση να τη φανταστω ποτε.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιον απο τους δυο διαλεγω? |