Μήνυμα στις 20/4/2014 στις 01:06 @Θ. Κλημεντίνη
Οτι σου λεει η καρδια σου κανε καλο ειναι αφου εσει εχεις ζηση την εμπειρια και οχι εμεις στο φοραμ ''φτου'' καλο ειναι να κανεις οτι λεει η καρδια σου Καλο βραδυ! Πήγαινε στο θέμα: Ποιον απο τους δυο διαλεγω?
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 15:06 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας εχεις καποιο mail δεν μπορο να γραφω πολλα εδω γιατι τελιονουν τα μηνηματατωρα τι εννο σετ επειδη αν κανεις συνεχομενα 10 θα πιαστεις καλο ειναι σε μια μερα να κανεις 15 αλλα οχι συνεχομενα 5-5-5 αλλα να περιμενεις ενδιαμεσα 30-40 δευτερολεπτα καλο ειναι την επομενη μερα να κανεις 2 παραπανω και παντα μετα την γυμναστικη σε οποιοδιποτε οργανο καλο ειναι να πεινεις καποιο υγρο προτειμοτερο νερο τωρα για να χασεις κιλα σε ενδιαφερει συμβουλη μου? αν ναι την λεω παρακατω επειδη ειμαστε κοντα σε ηλικια θελω να μου πεις καταρχας συγνωμη για την εκφραση εχεις κρεμασει βυζακια?? αν ναι πρεπει να καψεις λυπος καταρχας μην στεκεσε μονο στο βαρος αν μεινης στα ιδια εισαι μια χαρα αλλα και να ψηλωσεις βεβαια θα εξαφανιστει το υπερβολικο παχος αλλα το λυπος παραμενει το καλυτερο ειναι να σταματεισης το fast foodd να καψεις το λυπος με τρεξιμο και τωρα που καλυτερα ερχετε καλοκαιρι κολυμπει ειναι το καλυτερο για να χασεις λυπος αα, και να πεινεις 8-10 ποτειρια την ημερα νερο σου στελνω 2 προγραμματα για να δεις ποσο υψος θα εχεις οταν μεγαλοσεις και ποσο μαζα σωματος εχεις κατα το βαθμο ελλαδος κΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ------>εδω θα γραφω να ξερεις!!!!<------- Πήγαινε στο θέμα: Μονοζυγο
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:56 @Διάφορα
Καλησπερα καταρχας κατα την δικια μου γνωμη επειδη απο τι γραφης δεν εισαι και συνεχος γυμνασμενος καλο ειναι να κανεις σετακια δηλαδι τι εννο 1μερα --> 5σετ 2μερα --> 8σετ 3μερα --> 10σετ και παει λεγοντας βοηθεισα σε παρακαλω αποδεξου την απαντηση εκτος αν θελεις απαντηση και σε αλλο θεμα. Πήγαινε στο θέμα: Μονοζυγο
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:48 @Sex
Ευχαριστω παιδια πως κλεινουμε τα θεματα Πήγαινε στο θέμα: Θελω να εξομολογιθω στον κολλητο μου!!!!!
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:46 @Sex
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησης σας Πιστευω οτι πρεπει να το σκεφτω λιγο καλυτερα πριν κανω το σωστο η το λαθος και πω ολοι την αληθεια στο κολλητο μου τελος σπαντον ευχαριστω! Καλη ανασταση! Πήγαινε στο θέμα: Θελω να εξομολογιθω στον κολλητο μου!!!!!
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:43 @Sex
Παιδια ευχαριστω ολους ενταξει εχετε δικιο ειμαι μπαιρδεμενος τι να πω εχουμε καιρο να δουμε το μελον ειναι εκτος θεματος αλλα για πειτε πως προσεγκιζουμε ενα κοριτση ποιο ευκολα προς την πλευρα μας ευχαριστω ολους!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay τωρα τι να κανω
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 01:18 @Sex
Καλησπερα εχω κανει αρκετα theards αν παρατειρισετε καταρχας πιστευω ειμαι γκει ενταξει τωρα τι κανουμε ειμαι 14 χρονον η ζωη πως συνεχιζετε? Μην νομιζει κανεις οτι θελω να αυτοκτονισω!!! + πωσ να συμπεριφερθο που να το πω πρωτα δεν θελω στους γωνεις μου θελω στο κολητο μου που εμπιστευομε σωστο αυτο Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay τωρα τι να κανω
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 00:24 @Sex
κοιτα καταρχας καλησπερα εγω ειμαι 14 προσφατα αρχισα να βγαζω εσυ αποτι καταλαβα οταν βγαζεις σαν ζελατινη κατι αρχιζεις και καπως πονας να το πω σωστα αν ναι πεστω μου τα εχω παθει και εγω κοιτα τωρα εσενα το πετσακι κατεβενει κανονικα κατω? η καλυπτει το πανω μερος εμενα κανονικα τσοντες βλεπεις θελεις πολυ να βγαλεις αν ναι εχω ενα τροπο πρωσοπικο αν θες να το κανεις τι ειδους τσοντες βλεπεις πες μην ντρεπεσε! και αν θες να απαντησης και στα δικα μου Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 00:04 @Sex
Συγνωμη για την ερωτηση τι ηλικια εισαι τα εχεις τραβειξει και εσει αυτα εε? Και πιστευειος ο φιλος μου που λεει οτι ενταξει αν εισαι εισαι ενα μελος της παρεας και θα παραμεινης και οτι θα εχουμε και κατι διαφορετικο δεν θα ειναι στην ρουτινα της καθημερινοτιτας πιστευεις οτι ειναι πραγματικη φιλια αυτο ο αλλος ακομα σκεφτετε οτι θα του τι πεσω μπορει να ειμαι κιολας gay αλλα δεν ξερο πιστευω οτι θα τελιοσει η ζωη μου αν ειμαι και πως θα βρω σχεσει με καποιο αγορι να τα φτιαξουμε 2γυμνασιου? Ευχαριστω που απαντας σε ολα τα thread μου! Επισης sorry για το ανακατεμα ο φιλος μου λεει στους αλλους και να ειναι δικαιομα του ειναι και αν θελεισετε να τον διοξετε θα φυγω και εγω μαζι του! ειναι πραγματικος φιλος? Απαντα αν μπορεις και sorry που σε καθηστερω! Πήγαινε στο θέμα: Θελω να εξομολογιθω στον κολλητο μου!!!!!
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 23:26 @Sex
Ευχαριστω φιλε μου θελω και κατι αλλο Εγω οπως σου ειπαι και παραπανω ειναι κολλητος μου τωρα για λεπτομεριες αν θες βοηθα με ο φιλος μου ειναι κολλητος και εμπιστευομε τιφλα τωρα το καλυτερο πραγμα ειναι μεσα σε αυτες της μερες να του το πω λεει δεν εχει προβλημα οτι και να ειμαι δεν τον ενδιαφερει τι κανω στην σεξουαλικη μου ζωη ισα ισα θα εχουμε κατι διαφορετικο στην παρεα αλλο μελος της παρεας λεει οτι φοβατε μην του την πεσω αμαν δηλαδι που ευτασε το ατομο εδω ο φιλος μου τι εννοει ειναι αληθεινος φιλος ευχαριστω ομως πραγματικα που απαντησες τοσο γρηγορα τα χαρακτηριστικα που με λενε ειναι--> 1) οτι σπαω λιγο τους καρμους 2) οτι εχω να παω 3-4 μηνες με κοριτσι 3) ο τροπος που μιλαω μπασα φωνη 4) ο τροπος που γραφω τα μηνηματα 5) η φοβια μου προς το υψος πανω απο 0,50εκ το ξερο υπερβολικο 6) οτι φτιαχνομαι συνεχος και θελω να βαζω αροματα και καμια φοραω τσαντακι 7) οτι απεχθανομε δημοσια να ρευοντε να αμολανε συγνωμη για την εκφραση Δεν τα λεει ολα ο φιλος μου παντος ειναι κολλητος αφου με υποστριζε ειμαι δεν ειμαι gay και δεν ξερο θελω και την γνωμη σου και στο προιγουμενο θεμα μου σε παρακαλω γυμνο αντρα θα ειθελα να βλεπω αλλα μονο στην ειδεα να κανω σεξουαλικη πραξη μου ερχετε αναγουλα τωρα σε θεμα με γυναικα ναι θελω και οικογενια και θελω να κανω σεξουαλικη πραξη 17-18 χρονον τι να πω σε παρακαλω πες και για αυτα Πήγαινε στο θέμα: Θελω να εξομολογιθω στον κολλητο μου!!!!! |