Μήνυμα στις 21/4/2014 στις 21:09 @Διασκέδαση
γεια σας παιδια:) σε 3 μερες η κολλητη μου εχει γενεθλια και θελω να της κανω μια πρωτοτυπη εκπληξη ειμαστε κωλος και βρακι:Ρ εννοω με την μανα της εχουμε πολυ καλες σχεσεις και μπορω να διογρανωσω κατι σπιτι της αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι θα ναι κλασσικο..τι μπορω να κανω?εχετε καμια ιδεα?;)
Πήγαινε στο θέμα: έκπληξη
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 14:19 @Flame
κατα τη γνωμη μου η νηστεια ειναι καθαρα θεμα θελησης..εαν θες να νηστεψεις μπορεις και οχι μονο για τους κανονες της εκκλησιας αλλα και επειδη κανεις καλο στον οργανισμο σου! απο την αλλη εαν δεν θες να νηστεψεις δεν ειναι κακο, ο καθενας κανει οτι αισθανεται και οτι εχει αναγκη. εαν εσυ δεν μπορεις να κανεις αυτη την εγκρατεια δεν ειναι κακο! απλα τωρα την μεγαλη εβδομαδα ειναι καλο να νηστευουμε γιατι οπως λεει η ορθοδοξη χριστιανικη εκκλησια το κανουμε γιατι σταυρωθηκε ο χριστος και περασε απο ολα αυτα τα μαρτυρια..τωρα εγω πιστευω οτι γενικα δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα την μεγαλη εβδομαδα νηστευουν οι περισσοτεροι ανθρωποι
Πήγαινε στο θέμα: Εσείς νηστευετε;
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 14:10 @Sex
pi8hkos97 δεν εχω θεμα με τους δικους μου ισα ισα..απλα πιστευω πως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα και με τα σχολεια κλπ. θα αποσπω την προσοχη μου και επειδη με ξερω δεν θα μπορω να διαβαζω οσο πρεπει(δεν ειμαι φυτο απλα θελω να πετυχω καποια πραγματα) και αυτο για την φυση που λες νομιζω οτι δεν ισχυει γιατι βλεπεις ξερω γω 13 χρονων και κοντευει να μεινει εγγυος. επισης αμα ηταν η φυση ετσι δεν θα ηταν απο παλια ετσι τα πραγματα?θελω να πω οτι παλια δεν ειχαν σχεση απο το δημοτικο και απο το γυμνασιο οπως τωρα
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλή.
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 14:01 @Κλάψιμο
ναι νομιζω πως το νεο συστημα με εχει πιεσει παρα πολυ αλλα δεν μπορω να αλλαξω κατι για αυτο βεβαια οντως υπαρχουν και αλλες καατστασεις που με επηρεαζουν αυτο το καιρο..bluejack και τα τρια:/
Πήγαινε στο θέμα: κρισεις πανικου
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 21:11 @Κλάψιμο
γεια σας..απο φετος εχω πολυ αγχος αγχωνομαι γενικα με το παραμικρο ακομα και οταν παω φροντιστηριο αγχωνομαι μεσα στην ταξη δεν ξερω γιατι ακριβως και με πιανει φοβος και αγχος χωρις να φοβαμαι συγκεκριμενα για κατι και με πιανει επισης ταχυκαρδια για αυτο πολλες φορες εχω λειψει απο το σχολειο την αλλη μερα οταν το παθαινω την προηγουμενη! τι να κανω; δεν θελω να παω σε ψυχολογο γιατι νομιζω πως δεν με βοηθαει υπαρχει καποιος τροπος για να το ελεγξω? εχω προσπαθησει να ηρεμισω..οταν αρχιζει το μαθημα δεν εχω τοσο αγχος και μου περναει το παθαινω συνηθως στην αρχη του μαθηματος αλλα στο σχολειο το παθαινω και ενδιαμεσα και μου ρχεται να λυποθυμισω..επισης σε καφετεριες που ειναι πολυ κλειστες το παθαινω..αλλα δεν εχω προβλημα γενικα με τον κοσμο ουτε ειμαι ντροπαλη ή κατι τετοιο..επειδη εχω λυποθυμισει πολλες φορες νομιζω πως θα το παθω ξανα και μου χει μεινει..
Πήγαινε στο θέμα: κρισεις πανικου
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 20:31 @Sex
γεια σας παιδια:) βασικα μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που θα ρωτησω αλλα πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια..ειμαι 15 και ξερετε σ'αυτη την ηλικια ολοι ψαχνονται για σχεσεις κλπ. μου εχουν πει πολλες φορες αγορια να τα φτιαξουμε αλλα αρνουμαι γιατι πιστευω πως δεν ειναι της παρουσης ουτε χρειαζομαι κατι τετοιο απο τωρα βασικα το θεωρω χαζομαρα σ'αυτή την ηλικια τελος παντων..και τωρα μου ειπε ενα παιδι που το συμπαθω παρα πολυ να κανουμε κατι, εγω δεν θελω αλλα τον λυπαμαι και ξερω οτι αν του πω οχι και τετοια δεν θα μου μιλαει καν και θα ντρεπεται ειναι πολυ ντροπαλος.. τι να κανω; Πήγαινε στο θέμα: συμβουλή.
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 20:12 @Κλάψιμο
γεια σου linapap καταρχας δεν πρεπει να ντρεπεσαι γιατι για αυτο ειναι αυτα τα αρθα για να παιρνουμε λυσεις στα προβληματα μας:) δεν πρεπει να εχεις χαμηλη αυτοπεποιθεση ο καθενας ειναι διαφορετικος και οσο για το σωμα σου μην αγχωνεσαι εξαλλου στα 14 εισαι ακομα μπορεις να το διορθωσεις ανετα! Και πρεπει να σου πω οτι τα κιλα σου δεν ειναι πολλα αλλες κοπελες εχουν πολλα περισσοτερα απο τα δικα σου..επισης ειμαι πανω κατω στην ηλικια σου και δεν εχω κανει ουτε μια σχεση γιατι πιστευω οτι δεν ειμαστε ακομα σε ηλικια να κανουμε σχεσεις τελος παντων χαχα! πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου και να μη τα βλεπεις ολα αρνητικα η ηλικια μας ειναι τετοια και για να εχεις κανει 4 σχεσεις σημαινει οτι τα αγορια σε θελουν για αυτο προσπαθησε να παρεις τα πανω σου και να μη σκεφτεσαι αρνητικα ολα καλα θα πανε
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση |