Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 21:29 @Flame
Χαχαχα εχεις δικαιο! Σε ευχαριστω πολυ! Κανεις αλλος;;
Πήγαινε στο θέμα: μεταλ μουσικη και σατανισμος
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 12:02 @Flame
Γεια σας αγαπητα μελη!!εγω ακουγα μόνο ραπ μουσικη οσπου μια μερα επεσα τυχαια σε ενα μετταλ κομματι από τους skipknot με τιτλο wait and bleed ρεε παιδια ανατριχιαζω στην ιδεα οτι πορονομαι με στοιχους τόσο περιαργους που αναφαιρονται στον εξω απο εδω συν φοβαμαι οτι μπορει να δω κατι κακο η να παθω κατι(νε κραξτε οσο θελετε)συν με τρωει η αγωνια γτ ειμαι αρκετα θρησκια και οσο να νε δεν ειναι κ οτι το καλητερο να ακους στοιχους αντιχριστιανικους! Δωστε μου και εσεις την γνωμη σας και οσοι ακουνε μετταλ ειναι αθεοι;
Πήγαινε στο θέμα: μεταλ μουσικη και σατανισμος
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 03:59 @Διάφορα
Γεια σας!!ειχα δημοσιευσει παλαιοτερα ενα θεμα οσο αναφορα τα squats..βσκ ηθελα να στρογκυλεψω τους γλουτους μου!ειχα βρει ενα challenge στο ιντερνετ με squats οπου εφθασα στην 19μερα(30μερες ηταν) ειχα δει αρκετη διαφορα..τωρα κανω 3:30 λεπτα καθε μερα squats αλλα βλέπω οτι μονο τα σημασιδια της κυτταριτιδας εχουν εξαφανηστει οτι τα μπουτια μου εχουν μεγαλωσει αρκετα αλλα τα οπισθια μου εχουν ανωρθωθει εως καθολου!ειμαι στα ιδια κιλα αλλα τα παντελονια ψιλοσκαλονουν οταν παω να τα φορεσω!πειτε μ ασκησεις για να ανορθωσω τους γλουτους μου αμμεσα..ξεχασα να προσθεσω οτι καθως εκανα το challenge δεν εκανα ισσοροπημενη διατροφη ουτε τωρα κανω λετε αυτο να φταιει;;αλλα αμα.ειναι ετσι γιατι εξαφανηστικαν τα σημαδια κυτταριτιδας;
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστικη για τους γλουτους
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 11:23 @Θ. Κλημεντίνη
Σε Ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ!!!κανένας αλλος παιδια?
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας αγαπητα μελη!!θα μπω κατευθειαν στο θεμα!ειμαι κοριτσι ηλικιας 14 χρονων και αντιμετοπιζω θεμα με την αυτοπεποιθηση μ!ειμαι 1.60 και 58κιλα και μερικα αγορια με αποκαλουν χοντρη ειτε γ πλακα ητε οχι!αυτο μ την δινει με αποτέλεσμα να σκιβω το κεφαλι και να μην λεω τπτ..ναι εχω βυζι,κωλο αλλα γτ γαμω???γτ???πειτε μ εσεις αγορια ειμαι χοντρη αμα θεωρουμε χοντρη πειτε το μου καταμουτρα!!!βλεπω τοφαλες φειμους που τα πετανε ολα εξω και εχουν μαναρους γκομενους!βοηθηστε με.σας παρακαλω...τι να πω αμα καποιος με λεει χοντρη μια καλη ταπα τελος παντωνα!(ξεχασα να αναφερω εχω κανεκ δυο σχεσεις μεχρι τωρα) Ευχαριστώ προκαταβολικα :)
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 18:16 @Sex
Γεια σας!!!!εχω ενα τεραστιο κομπλεξ με το πως ειναι σχιματιζμενο το αιδιο μου και πως αργοτερα οταν θα περασω στο σεξουαλικο κομματι θα υπάρχει θεμα με το αγορι μου...ειναι αρκετα "φουσκομενο" το πανω μερος...δεν εχω περριτα κιλα αλλα πχ οταν φοραω μαγιο δεν είναι πλακα και αυτο με ενοχλε...αυτο ξενερωνει τα αγορια;;
Πήγαινε στο θέμα: αιδιο
Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 17:58 @Flame
Γεια σας και παλι!!!μπορει ο.τιτλος που εδωσα στο θεμα να νε λιγακι γενικος αλλα...ειμαι 14 χρονων και θα θελα να βρω την χαληνη της ψυχης μου με αλλα λογια αυτο θα γινει μεσα απο τον διαλογισμο...για καποιο χρονικο.διαστημα εκπεδευομουνα πανω σε αυτο το κομματι και πραγματικα ημουν αλλος ανθρωπος!!σταματησα τον διαλογισμο γ καποιους πρωσοπικους λογους αλλα θα ηθελα να ξαναρχισω,δυστηχως εδω που μετακομησα.δεν εχω προσβαση σε κατι τετοιο...το χω ψαξει στο youtube αλλα δεν εχει νοημα αν δες εχεις οδηγιες και εξηγισεις γ να αρχισεις κατι... οποιος/α ειναι σχετικη με το θεμα ας μου απανησει! :)
Πήγαινε στο θέμα: διαλογισμος
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 19:25 @Διασκέδαση
Γεια σας αγαπητα μελη!!!οπως καταλαβαινετε απο τον τιτλο ειμαι λατρης των τουρκικων σηριαλ(κραξτε οσο θελετε)χωρις ομως να βαλω στο περιθοριο τα ελληνικα γιατι ειναι εξησου καλα...θα ηθελα να μου πειτε sites που μπορω να δω τουρκικα σηριαλ με ελληνικους υποτιτλους και να νε δωρεαν...εκανα λογαριασμό στο ilove tv αλλα πρεπει να πληρωνεις εγω δυστηχως δεν εχω τετοια δυνατότητα...ευχαριστω εκ των προτερων :)
Πήγαινε στο θέμα: τουρκικα σηριαλ
Μήνυμα στις 2/6/2014 στις 23:57 @Διασκέδαση
γεια σας αγαπητα μελη του φτου!θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βλεπω διαφορες τουρκικες σειρες με ελληνικους υποτιτλους δωρεαν..ειχα κανει λογαριασμο στο ilove tv αλλα επρεπε να πληρωσω συνδρομη αλλα δεν εχω τετοια δυνατοτητα (δεν θα ηθελα να με κρινετε για της προτιμησεις μου στα τουρκικα σηριαλ) ευχαριστω εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: τηλεοπτικες σειρες
Μήνυμα στις 3/5/2014 στις 16:31 @Sex
Γεια σας αγαπητα μελη του φτου!!ειμαι κοριτσι ηλικιας 15χρονων και αυνανιζομαι σχεδον καθε μερα...θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο ειναι κακο η μπορει να εχει επιπτωσεις στο μελλον??επεισης βαζω δυο δαχτυλα και δεν αισθανομαι κατι να με εμπόδιζει εννοωντας τον παρθενικο υμενα γτ ειμαι παρθενα.,,μπορει να εσπασε χωρις να το καταλαβω;;;και τελος οταν αυνανιζομαι αισθανομαι εντονο συναισθημα ουρησης και οταν τελειωνω παω στην τουαλετα κ ουρω τι ειναι αυτο;;;ειναι κακο εχω κατι;;;ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος αυνανισμος |