Μήνυμα στις 20/4/2014 στις 01:37 @Διάφορα
Ευχαριστω για της συμβουλες οσο για τα βυζακια δεν εχω καθολου μα καθολου ειναι μια χαρα
Πήγαινε στο θέμα: Μονοζυγο
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:57 @Διάφορα
οταν λες 1 σετ τι εννοεις ? θα σε απασχολησω αρκετα για αυτα
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:56 @Sex
δεν ποναω καθολου απλα μετα ξενερωνω πηγαινει πανω κατω το χερι μου γρηγορα κατεβενει μια χαρα κατω και βλεπω συνυθως τσοντες με σκληρες γυναικες ξανθιες η μελαχρινες αν μπορεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα που μου λες
Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 14:14 @Διάφορα
Προσφατα ειχα κανει ενα θεμα το πως θα χασω κιλα και μου ειπαν πολλες συμβουλες τωρα βρηκα ενα βαρακι και ενα μονοζυγο πορτας μου το εδωσε ο αδερφος μου που ολοι την ωρα με λεει να κανω γιατι ειμαι χοντρος (69κιλα 1.62υψως 13 ετων θελω να μου πειτε ασκησεις (push ups κοιλιακους και διαφορα αλλα και ποσα πρεπει να κανω π.χ. 20 push ups αν μπορει καποιος να με βοηθησει
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 00:18 @Sex
Γεια σας ειμαι 13 ετων το πεους σε στυση ειναι 10 με 11 εκατοστα και βγαζω μονο προσπερματικα υγρα πολλα ομως μετα ομως νιωθω κατι στο πεος μου οπου δεν μου αρεσει και σταματαω ποτε θα βγαλω σπερμα
Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 16/4/2014 στις 09:00 @Μηχανήματα
δεν δουλευει κατι αλλο
Πήγαινε στο θέμα: Skype Προβλημα
Μήνυμα στις 15/4/2014 στις 20:55 @Sex
εμενα ειναι μια χαρα ανεβει και οταν ειναι σε στυση και οταν δεν ειναι σε στυση ευκολα αλλα προτειμω να την παιζω οταν ειναικαλημενο το κεφαλι ειναι προβλημα αυτο ? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση
Μήνυμα στις 15/4/2014 στις 09:53 @Μηχανήματα
Γεια σας! πριν απο 1 μηνα ειχα κανει μια αποσυνδεση απο το skype επειδη με μιλουσε καποιος μολις γινεται η αποσυνδεση μου βγαζει το skype εκει που γραφω τα στοιχεια μου και δεν μου εβγαζε τη 2 μπαρες (ονομα χρηστη και κωδικος) το εκανε 4 φορες απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα καμια αλλαγη παρακαλω βοηθηστε με
Πήγαινε στο θέμα: Skype Προβλημα |