Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 01:37 @Sex
καλησπερα..κ εγω παω β γυμναςιου..θα θελα να σου πω την γνωμη μου για ολο αυτο..κοιτα (οπως διαβασα κ στ αλλα που εχεις γραψει) εχω κ εγω ψηλη φωνη κ με κοροιδευουν κ πολυ "φιλοι" λενε οτι ειμαι κουνιστος..το εχω σκευτει πολλες φορες οτι μπορει να ειμαι..αλλα απ την αλλη πιστευω πως ολοι στην ηλικια μας ακομα ψαχνονται..μην βιαστεις να ανακοινωσεις τιποτα..περιμενε να βγεις απ την εφηβια π τοτε θα εχει διαμορφωθει η σεξουαλικη σ ταυτοτητα κ τοτε θα ξερεις πραγματικα τι εισαι... υ.γ κ εγω γουσταρω κοριτσια ;) ελπιζω να βοηθησα.. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay τωρα τι να κανω
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 12:53 @Sex
αν θελησω να τα αφαιρεσω ( εχω διαβασει οτι αφαιρουντε με laser ) τι κινδυνος μπορει να υπαρχει πιστευετε?
Πήγαινε στο θέμα: σημαδια στο πεος
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 00:28 @Sex
δε πειραζει :)..ευχαριστω πολυ παντως..θα δω τι θα κανω.. :/. .καποιος αλλος εχει αλλη γνωμη?
Μήνυμα στις 16/4/2014 στις 23:05 @Sex
ευχαριστω πολυ..θα θελα να ακουσω κ αλλες αποψεις..οποιος αλλος μπορει να βοηθησει ας μου πει..
Μήνυμα στις 16/4/2014 στις 16:14 @Sex
γεια σας εδω και αρκετο καιρο εχω παρατηρισει κατι σημαδια (σαν μικρα σπυρακια) στο κεφαλι του πεους..μαλλον (οσο τ εψαξα) ειναι τα pearly penile papules αλλα θελω να παω σε εναν γιατρο να σιγουρευτω...κ εδω ειναι η ερωτηση..σε μια τετοια περιπτωση παμε σε ουρολογο ή σε δερματολογο..? οποιος γνωριζει κ μπορει να βοηθησει ας μου πει.. Πήγαινε στο θέμα: σημαδια στο πεος |