Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 16:26 @Sex
μπα ενταξει ολα κομπλε εχει μια εβδομαδα :D
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 17:36 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:ναι,VGAΠήγαινε στο θέμα: sony xperia m
Μήνυμα στις 14/4/2014 στις 03:00 @Flame
DRUM BLUE (ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΥΣΗ (ΤΑ ΑΦΕΡΕΙΣ)) , ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ OLD HOLBORN ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ.. 'Η Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ LUCKY STRIKE ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΡΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΞΥΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΓΗ ΚΑΥΣΗ... Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα στην εφηβεία
Μήνυμα στις 14/4/2014 στις 02:53 @Διάφορα
χωρις να θελω να γινω κακος ουτε καν τζιβατος αλλα δεν υπαρχει λογος να πινεις αλκοολ εχω πολλουσ φιλουσ οι οποιοι "πινουν" αλλα ποτε αλκοολ...δεν στο συνιστω αλλα ο καθενασ εχει ελευθερη αποψη
Πήγαινε στο θέμα: Αλκοολ και εφηβεια
Μήνυμα στις 14/4/2014 στις 02:49 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:το καθε μοντελο arduino "αποσκοπει" και σε κατι διαφορετικο,για απλα ρομποτικα πιστευω πως θα ηταν καλο να χρησιμοποιησεις το UNO ΟΛΑ τα Modules κουμπονουν και εχει και πολλεσ επιλογες... βεβεα προσωπικα εγω εχω αγορασει ενα raspberry pi για το οποιο εχει φτιαχτει και το αντιστοιχο module arduberry...ψαξτω περετερο... Πήγαινε στο θέμα: Arduino
Μήνυμα στις 14/4/2014 στις 02:35 @Sex
ειναι κανεισ ποθ μπορει να απαντησει?
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων
Μήνυμα στις 14/4/2014 στις 02:32 @Sex
καλα ρε μονο 19cm?.. εγω την εχω 34.5cm στο ρελαντι και στις 7000στροφεσ φτανει 39cm ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΙΣΙΟ VTECH Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους |