Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
νικολέτα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ! ean με απόριψη το έξω σίγουρο πως δεν θα μου ξαναμιληση ! Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με αγάπες
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 18:21 @Sex
Με τον αυνανισμό το πέος μεγαλωνη σαν να έχει σηκοθη αλλά δεν μεγαλόνη στο μέγεθος , μύθη είναι . Τώρα για το μεγάλωμα του πέους μεγαλώνει μόνο φυσιολογικά μέχρι όταν φτάσεις 21 χρόνων θα σταματήσεις να αναπτυζεσε . Αποδεκτή εάν σε καλύψα ! Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για τον αυνανισμό
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 18:18 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:το Samsung Galaxy S Duos II Black φαίνεται να είναι καλύτερο γιατί έχει 2 κάρτες και είναι , κάμερα 5 μπ , εσωτερική μνήμη 5γβ και το βρίσκης σε καλή τιμή 120 ευρώ .Και το Samsung Galaxy S Duos Black είναι καλό αλλά εγώ προτιμάω το Samsung Galaxy S Duos II Black ... Τα αλλά κινητά εκτός από το samsung δεν είναι και poly καλά , μόνο η apple και το samsung έχει τον κόσμο τον κινητών στα χέρια του ! έτσι πιστεβω εγώ προσωπικά . Και τα αλλά κινητά δεν πιστεβω να είναι κακία αλλά αυτά τα δύο προτιμάω . το Samsung Galaxy S Duos Black είναι και λίγο σιγανό . Αποδεκτή εάν σε καλύψα Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 03:18 @Ftou.gr admin
Γεια σας . Θα ηθελα να ξερω εαν χρειαζεστε εναν moderator , μου αρεση παρα πολυ το forum και το ανοιγω καθε μερα εδω και 3 χρωνια . Εχω γνοσεις σε τετοια website και θα μου αρουσε πολυ να εδινα την βοηθια μου σε αυτο το forum. Ευχαριστω . Πήγαινε στο θέμα: Moderator application
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 03:14 @Ftou.gr admin
Γεια σας webmaster. Τον τελευτεο χρωνο το irc δεν δουλεβει και λεη 500 server error μπορεις να το φτιαξεις ? Πήγαινε στο θέμα: irc.ftou.gr προβλημα
Μήνυμα στις 25/4/2014 στις 14:08 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας μέλη του φτου ! λοιπών έχουμε και λέμε , πρην από έναν χρόνο στην κενουργια μου τάξη γνώρισα αυτή την κοπελιά , είναι πολύ όμορφη και από tote την αγαπάω τρέλα ... Όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα , πριν από κάτι μήνες της εστιλα ετιμά φιλίας στο φβ και της εστιλα ένα καρδάκι καταλάθος και μου λέει γιατί είναι αυτό το καρδάκι ? και της λέω καταλάθος και μεχρη τότε δεν μου έχει έρθη πια κοντά παρά μόνο αυτό το χρόνο που ξεκινήσανε πάλι τα σχολεία . και δεν ξέρω άμα της πω να τα φτιάξουμε μπόρι να μου πει όχι και ούτε φίλοι να μην είμαστε πια . αλλά τώρα τελευτεα που της φέρνω το κινητό μου να χαζέψει με τα παιχνίδια εκεί έρχετε κοντά μου και όταν σχολειάζουμε πάμε μάζει και έχω μια ελπίδα ησως γίνετε κάτι , γιατί πεζει ένα πεχνίδη ζωγραφικής και ζωγραφίζει καρδιές κτλπ .... Συγνώμη που γράφω έτσι αλλά εισα εισα τα έξω ξεχάση τα ελενικά γιατί εμαι σε άλλη χώρα :Π Ευχαριστώ οπιος με βοηθάει γιατί την αγαπάω παρά πολύ μόνο εκηνη σκεφτομε :) Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με αγάπες |