Μήνυμα στις 13/4/2016 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικα ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλαρακι! Οτι μου ειπες μου εχει περασει ηδη απο το μυαλο. Το Θεμα ειναι οτι δεν θελω να της ζητησω ακομα να παμε για καφε γιατι πηστευω οτι δεν εχουμε μιλησει τοσο ωστε να προχωρήσω στον καφε και επησης θελω να σιγουρευτω λιγο παραπανω..Α και να αναφερω κατι αλλο..απο εχθες το μεσημερι που μιλησαμε τελευταια φορα μεχρι σημερα δεν της εστηλα καθολου στο φβ για να δω αν θα στηλει εκηνη και τελικα δεν εχει στηλει τπτ απο εχθες...Α και σημερα το πρωη μωλης με ειδε (περασε με την φιλη της) με κοιταξε την κοιταξα και μου ειπε γεια και της ειπα καλημερα..Πιστευω οτι μπρορει να θελει να της μιλησω απο κοντα γιαυτο δεν στελνει φβ..δεν ξερω τι στο καλο γιναιτε!! μια βοηθεια απο κοπελα θα ηταν οτι πρεπει τωρα..εχω μια φιλη αλλα δεν γουσταρω να της πω τπτ γιατι θα το πει παντου αθελα της,ειναι λιγο τραλαλουμ..αυτο που θελω ειναι να μου πειτε τι παιζει και πως θα την γνωρησω περισσοτερο απο κοντα..δεν υπαρχουν περισσοτερες ευκαιριες απο 2-3 ωρες την ημερα που βλεπομαστε μεσα στην ταξη και μια ωρα κενο που ειναι μονη της την δευτερα..κατι ποιο δραστικο? κλεινουν τα σχολεια παιδια βοηθεια χαχα :P...Δεν περιμενα ποτε απο τον εαυτο μου να μην θελει να κλησουν τα σχολεια :D εχω παθει ζημια!! Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι;
Μήνυμα στις 12/4/2016 στις 18:14 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια. Εχω τωρα μερικες μερες που παω να τρελαθω.. Λοιπον ας ξεκινησω να περιγραφω το προβλημα μου. Αρχηκα ειμαι 18 και αρχησε να μου αρεσει εδω και 1 μηνα περιπου μια κοπελα στην ηλικια μου.Με αυτην την κοπελα ειμαστε στο ιδιο τμημα και κοιταζομαστε αυτον τον ενα μηνα συνεχεια!Εγω ομως δεν εκανα καμια κινηση!Και ο λογος οτι με την συγκεκριμενη κοπελα δεν νιωθω ανετα οπως με αλλες ας πουμε..Παθενω πανικο μονο που της μηλαω αλλα δεν το δειχνω σε καμια περιπτωση ευτηχως...Τεσπα ας εστιασω περισσοτερο στο θεμα. Πριν κατι μερες ειχα γενεθλια και μου ευχηθηκε στο chat στο φβ κατα τις 2 το βραδυ..Ε βρηκα ευκαιρια και πιασαμε λιγο κουβεντουλα εδειχναν νορμαλ ολα και μετα απο κανα 20 λεπτο μου λεει καληνυχτα τα λεμε αυριο.. Την αλλη παμε για μαθημα και αυτη καθησε μπροστα απο το θρανιο μου που αραζα με εναν φιλο και συζηταγαμε..ειχα ανοιχτο και το φβ ταυτοχρονα και χαζευμα διαφορα και ξαφνηκα μου ερχεται μυνημα στο ακυρο απο αυτην! μου εστειλε αυτην την φατσουλα :P ..το διαβαζω και αμεσως κοιταζομαστε και χαμογελαμε ο ενας στον αλων..Μετα απο 1 λεπτο γυρναει και μου λεει "με καταλαβες;" και της λεω οχι ψηλο γελοντας..Ε γυρναει παλι μπροστα και της στελνω "τη φαση δεν το επιασα" και μου απανταει "κακως" και της απανταω "γιατι κακως?" και μου λεει σε πειραζω..μετα της στελνω "haha :P'' και μου στενει "hehe :P"..Τεσπα μετα το βραδυ της στελω απο το σπιτι και η συζητηση πηγε καπως ετσι: -Επ τι κανεις? -Καλα εσυ? -Μια χαρα :P (αργουσε να απαντησει και της στελνω) -μηπος εχεις δουλεια ενοχλω? -Μαγειρεβω αλλα τωρα το εβαλα στον φουρνο οποτε δεν ενοχλεις -ΑΑ..τι καλο φτιαχνεις? :P Μου λεει το φαη μετα απο κανα 10λεπτο και της λεω το εξης επιδη αργισε να απαντησει: -καλοο!τεσπα απο οτι φενεται εχεις ενοχλω γιατι μαλλον εχεις δουλεια και αργεις να απαντησεις..Απλα δεν μου το λες επηδη εισαι ευγενηκη..τεπσα κανε τη δουλεια σου μην ανχωνεσε.. -χαχαχα -γατος ειμαι ε? -οχι καμια σχεση ^^ Αλλα θα σε αφησω γιατι μου κλινει το κηνητο απο μπαταρια.. -αα οκ.. -καληνυχτα τα λεμε αυριο^^ -καληνυχτα. (στο τελως της απανταγα πολυ κρυα γιατι ειχα νευριασει λιγο λες και δεν ειχε φωρτηστη στο σπιτι -_-) τεσπα και σημερα το πρωη μου ειπε αυτη καλημερα χαμογελοντας της ειπα και εγω χαμογελοντας και δεν ειπαμε τπτ αλλο στο σχολειο γιατι το επεζα και θυμωμενος παναθεμαμε και δεν μηλαγα..(αλλο που το πρωη της ειπα χαμογελοντας καλημερα..δεν μπωρουσα να αντισταθω γαμωτο! :P)τεσπα της επιασα μετα την συζητηση στο φβ ενω ειμασταν και οι δυο στα λεωφορια και πηγαιναμε σπιτια μας..Δεν απανταγε πολυ ζεστα αλλα καθολου κρυα..και στο τελος λιγο πριν κατεβω απο το λεωφοριο η συζητηση πηγε καπος ετσι( τις εκανα ερωτησεις γενικα): -Που μενεις? (λες και δεν ξερω :P) -στο "ταδε μερος" εσυ? -στο "ταδε μερος"..μονο ταυτοτητα και εκκαθαριστικο εφοριας δεν σου εχω ζυτησει :P -ναι οντως :P -Ε τι να κανουμε οποιος ενδιαφερετε ρωταει και μαθενει ^_^ ..τεσπα σε αφηνω γιατι εφτασα..Καλο μεσημερι :) -Επησης :) Με θελει η...Και αν ναι τη να κανω γιατι φοβαμαι μην ξενερωσει.. Θα εκτημουσα πολυ και καμια συμβουλη απο κοριτσια! Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη για τα ορθογραφικα! Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι;
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 15:13 @Κλάψιμο
ασε τα καταφερνω σιγα σιγα!!ψηνετε!...οσο για το αν κανει διακρισεις, κανει σιγουρα, διοτι σε αυτον οταν ηταν στην ηλικια μου του εδινε το μιχανακη κλπ και μολης το λεω εγω γελαει -,- ...οσο για την αδεια φωλια εχεις δικιο το εχω σκεφτει και εγω! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μανα μου.
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 19:17 @Κλάψιμο
Κοιτα...Η μανα μου δεν καταλαβενει απο διαλογο...Πιστευω πως φτεει αυτο γιατι οι γωνεις της ηταν το ιδιο "μογκολοι" ...Ειναι φορες που μηλαμε ωραια...ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ...αλλα σινηθος γκαριζει οταν μηλαμε και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ λεει δικαιολογιες που δεν τις λες ουτε σε 2 χρωνων παιδι..Και παντα θα την φερνω σε τετια θεση, που θα αλαζει σιζιτιση και το χειροτερο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ θα βγει απο πανο..Ακομα και οταν φτεει!!... Ο Αδερφοσμου στην ηληκια μου καπνιζε μες στο σπιτι,γιρνουσε οτι ωρα ηθελε αρπαζε τα μηχανακια κριφα και εκοβε βολτες και η μανα μου δεν του ελεγε τιποτα...ξερω οτι του εχει μεγαλη αδυναμια αλα δεν με νοιαζει..και αργοτερα πηγαι και εμινε στο δοματιακι που θελω να παω εγω μεχρι να σπουδασι..και τωρα ειναι αδιο το δωματιο αλλα εγω να μιν παω καταλαβες?... πιστευω πως η μονη λυση ειναι να φερνω φιλους,γκομενες κτλ στο δωματιο που ειμαι τωρα. να τα κανουμε μπουρδελω να καπνιζουμε να ντουμανιασει ο τοπος, για καποιο διαστιμα μεχρι να μου πει να φιγω μονη της :) ..Εσυ τη λες? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μανα μου.
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 15:33 @Κλάψιμο
Καλησπερα παιδια και συνχνομη για τα ορθογραφικα λαθη. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την μανα μου.Εχω κανα μηνα που θελω να αλαξω δωματιο και να παω σε ενα αλλο που ειναι σε ξεχοριστω σπιτι και ειναι διπλα απο το σπιτι μου.Θελω να παω εκι για το πασχα τουλαχιστον γιατι αυτο το δωματιο που εχς ινε στο κεντρο τοθ σπιτιου και δεν βορω ουτε να τραβιξω μαλακια γιατι ακοθγιετε μεχρι και αυτο...Ουτε να φερω φιλους στο σπιτι γιατι δεν βορουμε να μιλαμε διοτι η μανα μου τηα ακουει τα παντα, δεν μπορω ουτε να καπνισω γιατι δεν εχει παραθυρο και μυριζει και γενικα ειναι απεσια εδω.Ε λιπον που λετε ελεγα στην μανα μου οτι θελω να παω στο δωματιου για αυτους τους λογους και μου ελεγε οτι θα ερθει ο αδερφος μου απο αθηνα και θα θελει να μινει και αυτος εκει και της ειπα οτι δεν εχω προβλημα με αυτον (ειναι 20 χρωνων τωρα και εγω 16) και μετα απο πολη ωρα που της εξαντλισα ολες της δικαιολογιες που μου ελεγε, μου ειπε τελικα θα δουμε..Λεω εγω καλα...Ε σημερα γιρναω και μου λεει οτι θα ερθει και η αδερφη μου για πασχα και θελει να παει εκι για να διαβασει...και εγω εγινε της πουτανας...περνω την αδερφη μου τηλ και της λεω, εχεις προβλημα αν πηγαινα εγω κατω και εσυ επερνεσ το δικο μου δωματιο και μου απανταει οχι δεν με πιραζει.... Και απο εκει καταλαβα οτι η μανα μου θελει να δινει στους αλους τα παντα και σε εμενα τιποτα γιατι εχοθν συμβει πολλα περιστατικα σαν αυτο...Α και δεν ειμαι καθολου ζηλιαρης..απλα αυτο που γιναιτε πιστευω οτι ειναι πολη αδικο για εμενα.Περιμενω την αποψησας και ευχαριστω για τον χρονο σας. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μανα μου. |