Μήνυμα στις 24/4/2014 στις 14:54 @Θ. Κλημεντίνη
Αγαπαω ενα αγορι κ με αγαπαει κ αυτος ,ειμαστε 13 κ οι δυο κ φιλιομαστε κ αγγαλιαζομαστε αλλα εχουμε να βρεθουμε τρεις βδομαδες κ τρ που βλεπομαστε στο σχολειο δν με δινει καθολου συμασια κ ουτε με αγγαλιαζει οπως εκανε κ σμρα κ ζητησε αγγαλια κ ειχα τοσα νευρα κ τ ειπα οχι αλλα δν τ το ειπα με νευρα ,ακουστικα λυπημενη καπος κ η φιλη μ δν το πιστευε πως ειπα οχι, αλλα μ βγεικε αυθορμητο να τ πω οχι κ συνιθως οταν μ το ελεγε τον αγγαλιαζα ,τρ δν ξερω τι επαθα :/ φοβαμαι πως δν θα μ ξαναζητισει γτ θα φοβιθει την απαντηση ;( μαλλον το σαββατο θα βγουμε κ λεω να τον αγγαλιασω κ να τ πω συγνωμη η να τ πω στο φβ συγνωμη πως μ βγεικε αυθορμητο κ πως ειχα νευρα κ δν ενιωθα καλα κ μετα οταν παμε να τον αγγαλιασω κ να τ πω συγνωμη; η θα μ αρνιθει κ θα μ σπρωξει; δν ειναι τετοιο ατομο αλλα λεω μιπως το κανει απο τα νευρα τ :/ ευχαριστω εκ τον προτερων! Απαντηστε μ γρηγορα σας πρκλωω ![]() Πήγαινε στο θέμα: λες οχι στις αγγαλιες;
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 15:35 @Θ. Κλημεντίνη
Θελω γνωμη αγοριων! Σας αρεσουν τα κοντα κοριτσια η τα ψηλα; εχω ακουσει κ εχω διαβασει πως συνιθως στα αγορια αρεσουν οι κοντες γτ οταν θελουν να τις φηλισουν χρειαζονται να σκηψουν κ γινοντε ρομαντικοι, υσχιει;
Πήγαινε στο θέμα: κοντα η ψηλα κοριτσια;
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 17:49 @Sex
Οκκ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυυ για την βοηθεια!!
Πήγαινε στο θέμα: τελικα υπαρχει αγαπη;
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 12:08 @Sex
επισης γτ με φιλαει με πεταχτο φιλη κ δν με φιλαει κανονικα; :/
Πήγαινε στο θέμα: τελικα υπαρχει αγαπη;
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 12:04 @Sex
γειαα σας! Ειμαι 13 κ μ αρεσει ενα αγορι, ειναι στην ηλικια μ κ στην ιδια ταξη μαζι μ! Μ αρεσει εδω κ 1,5 μηνα κ τ το ειπα πριν λιγες βδομαδες! Εκανα κλ; πριν τ το πω ειχαμε παει κατασκηνωση με το σχολειο κ αγγαλιαζοταν με διαφορα κοριτσια κ εμενα με ειχε γραψει τελειος( δν εννοω πως δν με αγγαλιαζε εννοω πως δν μ μιλουσε οσο μ μιλουσε στο σχολειο) κ εκλεγα :/ κ με αυτη που αγγαλιαζοταν ηταν στο γρουπ τ κ τελος παντον στο σχολειο αγγαλιαζοντουσαν κ τον ρωτισα αμα τ αρεσει κ μ ειπε οχι κ μετα με καπιο τροπο τ ειπα πως μ αρεσει κ μετα την ημερα πως ηταν να βγουμε δλδ μι; μερα μετα που τ το ειπα μ ειπε κ αυτος πως τ αρεσα κ στο σχολειο το εδειχνε γτ κ εμενα με ειχε αγγαλιασει κ οταν βγηκαμε ειμασταν πολυ ντροπαλοι κ οταν εφτασε το βραδυ εγω με τους φιλους μ πηγαμε σε εναν σωληνα στην παιδικη χαρα κ καθισαμε κ μ λεει φιλακι κ τ λεω οχι κ μ δινει αυτος στο μαγουλο κ εκεινη την μερα ολο με αγγαλιαζε δλδ μεσα σε πεντε λεπτα ολο αγγαλιες ηταν κ οταν εφυγα με φιλησε στο στομα δλδ μ λεει φιλακι; κ γυρισε να τον φιλισω στο στομα κ φιληθηκαμε! Μετα στο σχολειο δν εκανε κατι ιδιαιτερο ,αγγαλιαζε κοριτσια κ αρχοζα να στεναχωριεμαι κ τ λεω αγγαλις δν πηρα σμρα (επειδη με αγγαλιαζε καθε μερα) κ μ λεει καλλυτερα κ ετρεξε ,εκει μ ραγισε την καρδια ! Οταν ξαναβγηκαμε με τους φιλους μας βολτα με αγγαλιαζε κ με φιλουσε αλλα για ενα δευτερολεπτο δλδ πεταχτο φιλι, κ οταν ξαναμπηκαμε στον σοληνα κ καθισαμε με αγγαλιαζε κ καπια στυγμη μ επεσε η ζακετα κ μ φιλησε τον ομο τον λεμο κ το μαγουλο, μιπος ηθελε πραξη;( κτλβενετε τι εννοω) αλλα δν ξερω ενιωθα σαν να ντρεπομουν κ να μην ενιωθα συναισθηματα απο αυτο που μ ειπε κ ενιωθα αβολα ,μετα στο σχολειο ειχαμε νς μηλισουμε μια βδομαδα κ μεσο φβ ,ουτε αυτος μ μιλουσε οι φιλες μ ,μ λενε να τον ξεπερασω αλλα δν μπορω κ οταν με αγγαλιαζε το αγορι που μ αρεσει σαν να μ εφτιαχνε την ραγισμενη μ καρδια αλλα γτ δν μ μιλαει; εγωω πρεπει να τ μιλισω πρωτη; αυτο το σαββατο δν βγηκαμε ελπιζω να βγουμε το αλλο κ να γινει κατι..ααα κ η φιλη μ ,που μ ελεγε να τον ξεπερασω τρ τ την πεφτει η η αλλη φιλη μ κανει παρτυ κ θελει να χορεψουμε ρομαντικο χορο με το αγορι που μ αρεσει αλλα εγω δν θελω γτ : 1) ειμαι λιγο κοντουλα κ για να τον φτασω πρεπει να κανω μυτες 2) δν ξερω να χορευω αργο χορο κ ποτε δν μ αρεσε ο χορος Τι λετε να κανω; να χορεψω μαζι τ; με αγαπαει πραγματικα;αγγαλιαζει κιαλλα κοριτσια κ οι φιλες μ λενε πως ειναι γκομενιαρεις αλλα δν μπορω ν; τον ξεπερασω,ειναι κουκλος κ γλυκος, εσεις τι νομιζετε πρεπει; κ οταν θς ξαναβγουμε λετε να κανει καμια κινηση;εγω δν νμζω γτ δν μιλαμε καθολου Ευχαριστω που το διαβασατε <3 Πήγαινε στο θέμα: τελικα υπαρχει αγαπη; |