Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 15:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αν φορέσει προφυλακτυκό δεν χρειάζετε! μονο αν γίνει τπτ και σπάσει 3ερω γω τότε πρέπει αλλα μεσα σε 1 μέρα μετά την επαφή να έχεις πάει! αν σε κάλυψα αποδεκτη ;)Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά, ενδοιασμοί
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 12:02 @Sex
ναι δεν θα ήταν κακό... ποσων χρονών εισαι? τεσπα βαλε απο μόνη σ δάχτηλο και κουνα δεξια αριστερα.
Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 11:21 @Sex
Παντα προφυλακτικό μεγάλε!!! άμα η κοπέλα σου έχει AIDS τότε την πάτησες... καλύτερα να την ρωτήσεις για σιγουριά!
Πήγαινε στο θέμα: απορια για aids
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 11:20 @Sex
οχι δεν υπάρχει νομίζω έτσι είναι στους περισσότερους !
Πήγαινε στο θέμα: περι κεφαλης
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 11:18 @Sex
χρησημοποίησε duo. αυτο οτι είναι ''σφιχτό'' μπορεί να είναι απο το μέγεθος αλλά δεντα έχω μελετήσει πολύ αυτά! καλύτερα χρησημοποίησε duo! δεν εχουν κάποιο πρόβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 11:14 @Sex
κορίτσι είσαι έτσι? αν ναι βαζεις 2 δάχτυλα και κουνας δεξιά αριστερά. Βασικα καλύτερα σου βάλει το αγόρι σ γτ δεν νομίζω να το απολαύσεις πολύ ετσι. αν σε κάλυψα αποδέκτη ;)
Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 13:08 @Μηχανήματα
ευχαριστώ φιλε!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: pc κοματι κοματι help!
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 12:25 @Μηχανήματα
γεια σας! είμαι 14,5 χρονών και θέλω να φτιάξω ενα πισι κοματι κοματι. Εχω βρεί τα κοματια. Παίζω πολλά games ( lol minecraft hearthstone κλπ) το θέμα είναι οτι τα κομμάτια τα βρήκα στο e-shop! τι να κάνω? μπορούν να το φέρουν έτοιμο? ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: pc κοματι κοματι help!
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 12:11 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε προσπάθησε να βρεις μια καλή στιγμή και κοίταξέ την για λίγο, πιάσ' την απο την μέση (όχι πιο κατω γτ θα νομίζει πως σκέφτεσε μονο τον κώλο της) και φίλα την. Πήγαινε στο θέμα: Θέμα σχετικά με αυτήν που αγαπάω... |