Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 23:33 @Sex
Αν το κανεις και συ και η κοπελα που θα γαμηθειτε πρωτη φορα και το κανετε χωρις προφυλακτικο υπαρχει περιπτωση για AIDS?
Πήγαινε στο θέμα: απορια για aids
Μήνυμα στις 14/5/2014 στις 16:33 @Sex
στον αυνανισμο ομως? υπαρτχει προβλημα η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση
Μήνυμα στις 14/5/2014 στις 16:05 @Sex
παιδια αν εχεις φιμωση γινεται να ολοκληρωσεις με γυναικα η θα πονεσεις? γιατι ειμαι 16 και απο οτι φαινεται εχω.. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση
Μήνυμα στις 2/4/2014 στις 16:26 @Sex
ναι φιμωση ηθελα να πω..ποναει οταν σπαει?
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ
Μήνυμα στις 2/4/2014 στις 15:21 @Sex
παιδια αν δν εχει σπασει το πετσακι μπορουμε να ξερουμε αν εχουμε γιματιωση? και ποτε σπαει το πετσακι?
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 17:14 @Sex
νταξει μαγκες μου με καλυψατε να στε καλα
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες
Μήνυμα στις 31/3/2014 στις 17:54 @Sex
κομπλε..αλλα ρε φιλε μηπως πρεπει πρωτα να παω σε οικο ανοχης να εχω μια πρωτη πειρα η δεν χρειαζεται ?
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες
Μήνυμα στις 31/3/2014 στις 17:28 @Sex
Καλησπερα παιδια ειμαι σχεδον 16 ετων αλλα δν εχω προχωρησει ακομα με κοπελα..λοιπον τα εχω με μια κοπελα π ειναι πολυ θυληκη και πολυ καυλιαρα να σας το πω ετσι..τα χουμε σχεδον 2 μηνες και πριν λιγο καιρο μου ελεγε οτι οταν βλεπει ονειρρα με αγορια συμβαινουν.Σημερα μ ειπε οτι ειδε ονειρο το μεσημερι που το ενιωσε εντονα και οτι ημασταν σπιτι της και ολοκληρωσαμε..τελοςπαντων αυτη ειναι παρθενα αλλα ειναι πολυ ψημενη να ολοκληωσουμε..το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω αν θελω και αν ειμαι ετοιμος βασικα το θελω αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην πονεσω η τιποτα αλλο..τι λετε? ευχαριστω για το χρονο μορτες;) περιμενω συμβουλες Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες |