Μήνυμα στις 26/3/2014 στις 14:31 @Sex
Ναι αλλά δε γουστάρω να μιλάμε πια για αυτά...και αισθάνομαι πως δεν έχω υποχρέωση να του λέω..και γι αυτό δε νομίζω να μου μιλήσει...αλλά μάλλον έχεις δίκιο είμαι υπερβολικός...61 χρονών με 13 χρονών παιδί και μιλάς έτσι?τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ Πήγαινε στο θέμα: Ο πατέρας μου στο pc
Μήνυμα στις 26/3/2014 στις 00:13 @Sex
Λοιπόν δείτε πως έχει...παλιά όταν ήμουν πολύ μικρός (13-14) χρονών είχα δει κάτι gay τσόντες και όταν το κατάλαβα φοβήθηκα μήπως είμαι και το χα συζητήσει με τον πατέρα μου και μου χε πει πως είμαι στην ηλικία που ψάχνομαι και πως είναι φυσιολογικό και ούτως ή άλλως στο σχολείο πάντα μου άρεσαν κάποια κορίτσια οπότε ήταν μια απλή κρίση...Σήμερα όμως είμαι 17 χρονών κατασταλαγμένος,δεν είχα δει τόσα χρόνια κάποια άλλη τέτοια ταινία.Την προηγούμενη όμως εβδομάδα είδα πάλι από περιέργεια μία μόνο (βασικά από τόρεντ) και το Σάββατο που είχα βγει με τους φίλους μου,ο πατέρας μου είδε πως κατέβασα γιατί όλως τυχαίως ήθελε να κατεβάσει μια σειρά από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα...Δεν μου είπε κάτι αλλά ανησυχώ,δε θέλω να βγάλει κάποιο συμπέρασμα για εμένα εφ όσον εγώ έχω κατασταλλάξει.Να σημιώσω πως ξέρει πως βλέπω κανονικές,αλλά δεν ξέρω ρε σεις δε θέλω να βγάλει λάθος συμπέρασμα γιατί τότε ήμουν ένα παιδί χαμένο που προσπαθούσε να ανακαλύψει τον εαυτό του να βρει φίλους,να σχηματίσει παρέες.Σήμερα έχω πολλές παρέες (αντροπαρέες και μεικτές) και φλερτ, είμαι αρκετά δημοφιλής.Δεν είμαι ομοφοβικός,αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε είναι πως δεν έχω στη συμπεριφορά μου και στην πορεία μου ως έφιβος κάτι που να υπονοεί κάτι τέτοιο.
Πήγαινε στο θέμα: Ο πατέρας μου στο pc |