Μήνυμα στις 24/4/2014 στις 13:42 @Διάφορα
Γεια σας μελη του ftou.Εδω και μερικες μερες εχω αρχισει γυμναστικη με τον πατερα μου ο οποιος κανει γυμναστικη πανω απο 30 χρονια και ειναι πολυ καλα γυμνασμενος..Η αιτια που αρχισα ηταν οταν ειδα τον αδερφο μου ο οποιοσ ειναι 20 και κανει 1 μηνα και εχει μεγαλη διαφορα απο πριν...Τελος παντων το προβλημα μου ειναι πως μου λεει οταν κανω δικεφαλο,τρικεφαλο μου λεει να κανω 3 σετ απο 10 επαναληψεις και να κανω ανα 2 μερες γιατι πρεπει να ξεκουραζεται ο μις..Εχω μερικους φιλους οι οποιοι κανουν με 3 κιλα 100 επαναληψεις σε 2 σετ καθε μερα αλλα φαινετε η διαφορα..Εγω εχω κανει αρκετες φορες χερια παλαιοτερα αλλα δεν εχω δει μεγαλο αποτελεσμα..Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει ποιο απο τα 2 ειναι το σωστο και γιατι;;
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη
Μήνυμα στις 19/4/2014 στις 09:11 @Μηχανήματα
Λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εκκηνιση..Τεσπα παιδια ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε θα φωναξω ειδικο να το κανει γιατι εγω δεν προκειτε να τα καταφερω:/
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το Windows Media Center
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 19:42 @Μηχανήματα
Τα μαζεψα τα αρχεια...το θεμα ειναι πως θα κανω φορματ-.-
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 15:13 @Μηχανήματα
Παταω στα windows να κανουν backup και λεει C:\Windows\System32\sdclt.exe Ακαθοριστο Σφαλμα... Ξερεται τι ειναι; Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το Windows Media Center
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 13:57 @Μηχανήματα
Pi8hkos97:Μαλλον εχει κολλησει ιο...Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως κανω backup γιατι δεν εχει χρειαστει ποτε..Για το backup δεν θελει cd? Astrahan:Εχω windows 7..... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το Windows Media Center
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 08:49 @Μηχανήματα
Γεια σας μελη του φτου..Απο οτι λεω και στο τιτλο εχω ενα προβλημα με το Windows media center.Οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη μου βγαζει το γ***** windows media center.Διχνει λυσεις στο youtube π.χ λεει να πας Πινακας ελεγχου/Προγραμματα/Προγραμματα και δυνατοτητες/(εκει πανω αριστερα λεει Ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση των δυνατοτητων των windows ) Απο εκει κλεινεις το windows media center αλλα οταν το πατας εμφανιζεται ΠΑΛΙ το wmc...Συγγνωμη που τα εγραψα ετσι αλλα βιαζομαι.Αν μπορειτε απαντηστε γρηγοραα
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 11:28 @Θ. Κλημεντίνη
Πιστευω πως της ηρθε αποτομο και πως εχει εντυπωσιαστει...Τωρα οσο για την απορριψη δεν ξερω..
Πήγαινε στο θέμα: αναμονη απο κοπελα
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 11:11 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.Ειναι μια κοπελα απο το σχολειο με την οποια μιλαω παρα πολυ απο το facebook αλλα απο κοντα οχι και τοσο.Επισης στον κολλητο μου λεει πως ειμαι γλυκουλης και τετοια...Σημερα που θα βγω με τους φιλους μου θα ειναι και εκεινη εκει και θελω να της τα ζητησω..Εγω σκεφτηκα π.χ Να την πω πως θελω να της μιλησω και να την φιλησω και μετα να τησ ζητησω να ειμαστε μαζι,αφου το ποσοστο αποριψης ειναι 20%...Πειτε και σεις ιδεες παιδια πλζζζ..Και λιγο γρηγορα@!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω!
Μήνυμα στις 23/3/2014 στις 12:27 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας φιλοι και φιλες του ftou..Ειναι ενα κοριτσι το οποιο απο το fb μιλαμε παρα πολυ και με συμπαθει παρα πολυ παρολο που δεν μιλαμε πολυ απο κοντα..Επειδη μου αρεσει παρα πολυ θελω να την πω να βγουμε και να της πω τι νιωθω,αλλα δεν ξερω το πως..Ακομη θελω να την φιλησω αλλα δεν εχω φιλησει ποτε ξανα και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και ξενερωσει..Καποις να με βοηθησει πλζζζζ..
Πήγαινε στο θέμα: Την αγαπαω και δεν ξερω πως να της το πω
Μήνυμα στις 22/3/2014 στις 07:44 @Θ. Κλημεντίνη
Οπως λεω και στον τιτλο κοκκινιζω ΜΟΝΟ στα κοριτσια που μου αρεσουν.Σε ολα τα αλλα κοριτσια ειμαι μια χαρα..Ξερεται κανενα κολπο για να μην κοκκινιζω τοσο ευκολα;;
Πήγαινε στο θέμα: Κοκκινιζω Μπροστα στα κοριτσια που θελω |