Μήνυμα στις 19/10/2019 στις 14:15 @Sex
οουπς τωρα ειδα οτι εχω βαλει λαθος γενος σε σχεδον πολλα σημεια Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο .
Μήνυμα στις 19/10/2019 στις 13:05 @Sex
Σημερα εκανα το πρωτο ακαποτο σεξ με αντρα , νιωθω σκατα γεματος τυψεις , την ρωτησα για πιθανον ΣΜΝ και τετοια πριν και μου ειπε οτι ειναι καθαρη κτλ (δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ηταν μεγαλυτερη απο μεσα , καμια 15 χρονια διαφορα ).... Αλλα τωρα φοβαμαι τρομερα πολυ αν και την επριξα στο θεμα , το θεμα που με τρωει τωρα ειναι αν κολλησα κατι ? Και πως θα το καταλαβω , επισης σε γενικο νοσοκομειο γινονται εξετασεις ? Και πως πρεπει να ζητησω τις εξετασεις . Συγγνωμη για τα ορθογραφικα.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο .
Μήνυμα στις 16/3/2019 στις 20:47 @Μηχανήματα
Λοιπόν , ξεκινάω κατευθείαν . Πήρα πρώτη φορά υπολογιστή πριν 4 μήνες.. Μητρική: Asrock B450M-HDV Επεξεργαστής: Ryzen 5 (12 threads) Κάρτα γραφικών:Radeon RX-570 2 Ram 16 GB SSD:150GB Harddrive:2 TB Εγκαθιστω τα windows 10 και βάζω games να παίξω... 4 φορές την μέρα επανακινηση , για πολλές μέρες , μετά κοιτάω την κάρτα γραφικών δεν δούλευαν τα RPM , τα κάνω ενεργοποίηση , τζιφος ο υπολογιστής πάλι επανακινηση και μάλιστα δεν παίζω τίποτα βαριά παιχνίδια να πεις να μην αντέχει , τέλος πάντων. Σήμερα κλασικά freeze όπως πάντα και μετά με πάει στην αυτόματη επιδιόρθωση , δεν μπορει να κάνει αυτόματη επιδιόρθωση , πατάω επαναφορά υπολογιστή με τα αρχεία δεν γίνεται , παταω χωρίς τα αρχεία πάλι δεν γίνεται , επαναφορά σε μια προηγούμενη κατάσταση πάλι τίποτα. Τα νεύρα μου , τα χάπια μου....εναν υπολογιστή είπα να φτιάξω και μου βγήκε ξινός... Αν ξέρει κάποιος μια λύση σας παρακαλώ πάρα πολύ , δεν έχω πολλά λεφτά για τεχνικούς.... Ευχαριστώ !! Πήγαινε στο θέμα: Ολοκαίνουργιο PC Windows 10 error
Μήνυμα στις 22/8/2016 στις 13:55 @Κλάψιμο
νταξ παιδια ευχαριστω για την βοηθεια αλλα απο οτι φενεται ξεπερασα το προβλημα μολις εγραψα εδω... :) . Με βοηθησαν και οι φιλοι μου αρκετα...το προβλημα ηταν κατι εξετασεις για σχολη και ο παππους μου που ειναι στα τελευταια του :( αλλα οκ το αποδεχτηκα και το ξεπερασα.
Πήγαινε στο θέμα: κριση πανικουυ *_*
Μήνυμα στις 20/8/2016 στις 19:13 @Κλάψιμο
hello everyone! μπαινω κατευθειαν στο θεμα....πεμπτη 11-8-16 πηγα για καφε με τους φιλους μου και ξαφνικα απο το τιποτα BOOOM ενας πανικος με γ@%!σε , με το ζορι πηγα σπιτι , να πω οτι εχω ξαναπαθει κριση πανικου το 2011 και το 2014. Αυτος ο πανικος που με επιασε προσφατα μου αφησε ενα δωρακι: νιωθω οτι δεν ειμαι ο ευατος μου , το εψαξα στο ιντερνετ και λεγεται Αποπραγματοποίηση-Αποπροσωποίηση δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω....Ειμαι κλεισμενος στο σπιτι περιπου 10 μερες,φοβαμαι να βγω εξω γιατι φοβαμαι θα με ξαναπιασει ή οτι θα παθω ξανα κριση , εχω ακυρωση ολους τους φιλους μου για εξω...γενικα ειμαι σκατα..Χθες που πηγα να επισκεφτω ενα φιλο μου , στο δρομο ειχα τρελη ταχυκαρδια , αισθημα πνιγμου , αποπραγματοποίηση και αφου εφτασα ενα βημα πριν το σπιτι του BOOM πανικοοοοοος....επεστρεψα σπιτι μου. Μεσα στο 10ημερο πηρα 3 φορες Xanax , εχω διαβασει οτι σου καιει τον εγκεφαλο και γενικα εγω θελω να το ξεπερασω φυσικα το θεμα και οχι με φαρμακα....Ας βοηθησει καποιος αμα μπορει...Ψυχολογο δεν θελω να παω γιατι περνουν λεφτα και κανουν μια τρυπα στο νερο (οχι ολοι). Καλο καλοκαιρι και ευχομαι να μην το παθει κανεις αυτο γιατι ειναι απ'τα χειροτερα αισθηματα :)
Πήγαινε στο θέμα: κριση πανικουυ *_*
Μήνυμα στις 19/2/2016 στις 05:23 @Sex
Τα σπυρακια που ειναι κατω απο τον χαλινο του πεους,κατω και γυρω-γυρω απο την κεφαλη του πεους (κορονα) λεγονται Perly Penile Papules (PPP) και ακομα οι επιστημονες δεν ξερουν απο που προερχονται (εγω πιστευω ειναι απο την πολυ τριβη της μ@λ@κιας) τεσπα αυτα φευγουν με κατι κρεμες. Αν ειναι τεραστια και δεν φευγουν θελουν καυτιριασμο laser και με τοπικη ανεσθησια.Ο καλυτερος και τροπος να φυγουν ειναι να ελατωσετε λιγο την μ@λ@κια (επιασε με εμενα)....πιγενται σε κανα δερματολο να σας τα πει καλυτερα και να σας δωσει καμια κρεμα.....η πατηστε στο ιντερνετ για Autohelp. :)
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρια γυρω απο το πεος (οδηγος βοηθειας)
Μήνυμα στις 27/12/2015 στις 05:06 @Sex
Γεια σας παιδεια...πριν 2 βδομαδες το πολυ, εβγαλα κατι μικρα σπυρακια κατω απο τη βαλανο εκει που ενωνεται ο χαληνος, ειναι 2 απο τη μια, 2 απο την αλλη. Ειναι πολυ πολυ μικρα,ασπρα ειναι δεν ενοχλουν αλλα μολις τα ανακαληψα χεστηκα πανω μου...δεν εχω κανει ακομα σεξ και γενικα την περιοχη την εχω παντα καθαρη. λιγη βοηθεια παρακαλω :P Πήγαινε στο θέμα: μικρα σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 22:20 @Κλάψιμο
εγω ειμαι 45 κιλα και το ιδιο υψος με εσενα και προσπαθω να βαλω κιλα εδω και 4 χρονια αλλα τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: ΒΑΡΟΣ
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 17:05 @Διάφορα
Γεια σε ολους!!Θα ηθελα να ρωτησω κατι που με απασχολει εδω και βδομαδες,λοιπον παω σε δημοσιο ΙΕΚ και η ιδικοτητα που διαλεξα δεν μ'αρεσει και θα ηθελα να διακοψω το ΙΕΚ και να περιμενω μεχρι τον Ιουνιο για να γραφτω σε αυτη την σχολη που θελω. Αμα διακοψω θα με παρουν για στρατο ?? Κανονικα εχω αναβολη μεχρι το 2017.
Πήγαινε στο θέμα: Ιεκ και Στρατος.
Μήνυμα στις 19/8/2014 στις 04:31 @Κλάψιμο
Γεια σε ολους,εχω ενα προβλημα με τα μαλλια μου πεφτουν αρκετα μεσα στην μερα καμια 20αρια περιπου,και στις ακρες του κρανιου μου εχω ψιλομεγαλα ανοιγματα απο την τριχοπτωση.Βαζω ενα φαρμακο που λεγεται "Regain",αλλα δεν κανει και πολλα.Ειμαι πολυ ανχωδης γενικα και εχω προβλημα και με το βαρος, ειμαι 1.85 υψος και 45 κιλα και ειμαι ετσι εδω και πεντε χρονια,εχω και κατι κιλα μυωπία πανω απο 10 σε καθε ματι,αναρωτιεμε γιατι ζω μερικες φορες...λιγο help
Πήγαινε στο θέμα: γεματος προβληματα :I |