Μήνυμα στις 20/3/2014 στις 22:32 @Sex
η μπορεις να το συζητησεις με την κοπελα σου και να δειτε τι θα κανετε αν θελει να το κρατησει την γαμισες γιατι οπως σε βλεπω δν εισαι ετοιμος για παιδι
Πήγαινε στο θέμα: διπλη σχεση
Μήνυμα στις 20/3/2014 στις 22:31 @Sex
και τι μας το λες? να σου πουμε μπραβο? Αν θες καποια βοηθεια τοτε ζητα την μην μπαινεις και λες ειμαι υγρη γιατι δεν εχει νοιμα Πήγαινε στο θέμα: αρκετα υγρη
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 20:07 @Sex
ναι αν και δεν τρελαθηκα απλα γελαγαμε ξερω γω και βλεπαμε μια τσοντα δεν εγινε και κατι σοβαρο προτιμω να ειμαι μονος αλλα αν τυχει και βλεπω τους αλλους τοτε την βγαζω και εγω
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 20:06 @Sex
παιδια καλησπερα στο σχολειο μου ειναι μια η οποια δεν ειναι σαν ολες τις αλλες πουτ@νες που στο δινουν στο πιατο ειναι απο αυτες που διαβαζουν και ειναι σοβαρες. Ε λοιπον ξερω ενα κοριτσι σαν κι αυτες και θελω να κανω sex μαζι της αλλα δεν ξερω πως να της το πω. Πως θα το παρει Καταρχην πρεπει να της ζητησω να τα φτιαξουμε κατι που θα ειναι ευκολο αλλα μετα τι να κανω? να αρχισω τα πιασιματα? πως θα το παρει? παρακαλω βοηθηστε Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για να ριξω μια
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 19:56 @Sex
εγω ενα ξερω μιλα στην κοπελα σου οπως σου μιλαει και αυτη εφοσον ειναι προστυχη σκισε την εαν εσενα δεν σε ανεβαζουν τα προστυχα ισως και να μην πρεπει να ειστε μαζι
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ απο Τσατ-τηλεφωνο
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 19:51 @Sex
Επειδη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος απλα θα σου ελεγα να πας σε καποιον γιατρο για καλο και για κακο μην ειναι τιποτα και δεν μπορεις να γαμ... σε ολη σου την ζωη. Κατα την γνωμη μου μεινε ετσι και αν γινει χειροτερα τοτε πηγαινε σε γιατρο
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους απορία
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 19:49 @Sex
Αν και νεο μελος και επειδη κατι παρομοιο συνεβη και σε μενα πιστευω οτι πρεπει να το συζητησετε και να ερθετε σε ενα συμπερασμα αν το κρατατε η οχι. Τωρα εαν αυτη το θελει πες της οτι ειναι μεγαλη ευθυνη για εμενα και δεν μπορω να κανω κατι. Αλλα ρε προφυλαξεις παντα κουβαλα κανα δυο προφυλακτικα στην τσαντα σου για καλο και για κακο. Αυτα Πήγαινε στο θέμα: Θεματάκι με τα κορίτσια |