Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 15:28 @Διάφορα
Οργανωσε το.χρονο.σου το μονο που μπορεις.να.κανεις πεεωτα κανε τα μαθηματα σου και μετα.κατσε στον υπολογιστη ως το.πρωι. βαλε απλα ενα στοχο πολλες φορες ειναι.και θεμα μυαλου
Πήγαινε στο θέμα: Διαβασμα και διαθεση
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 15:25 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ασχολουμαι.με αυτο το θεμα μιας και ασχολουμε με τον αθλητισμο.και τη διατροφη μμειωσε την ποσοτητα και απεφευγε τα γλυκα.και το γρηγορο φαγητο.να προτιμασ βραστα φαγητα η του φουρνου και καψε τελειως τα τηγανιτα ξεκινα περπατημα την πρωτη. μερα 15 λεπτα την επομενη λιγο παραπανω μετα απο.λιγες μερες αρχισε αργο τρεξιμο σιγα σιγα.με τις.μερες αυξησε ρυθμο θα.χασεις κιλα ευκολα ετσι και πολλες φορες το γυμναστηριο δεν ειναι οτι καλυτεροΠήγαινε στο θέμα: Πως να χασω κιλα
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 15:20 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Αγαπα τπν ευατο σου και.το.σωμα σου δεν χρειαζεται.να συγκρινεις συνεχεια τον εαυτο σου.με.τους αλλους κανε ενα χομπι στο οποιο τα καταφερνεις οταν δεις οτι μπορεις θα αναιβει το.ηθικο σου...κι εγω πριν δυο.χρονια ειχα το.ιδιο.προβλημα.με εσενα αλλα εγω σστα κιλα ειμουν φυσιολογικη ασχοληθηκα.με τον αθλητισμο τα καταφερα.και μαλιστα παραπανω απο.οσο πιστευα ....τωρα ολοι με ζηλευουν και ειμαι παραδειγμα γι αυτους με βλεπουν και δεν μπορουν να με φτασουν το ηθικο.μ τωρα ειναι ακμαιοτατο.κανεις δεν μ το ριχνειΠήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 22:36 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι κοριτσι και θα συμφωνησω με τα αγορκκοιταζοσαστε απλα ια. τι ειναι για να τον εχει; του χεριου σου??? Παιχνιδακι??? Και αμα θελει να σε χουφτωσει... να τον αφησεις αν δεν θες πολυ εστω και λιγο γιατι αλλιως θα σε πασαρει και μετα θα κλαις οποτε η φιλη σου λεει μπουρδες...σε μια σχεση δεν θα βγαινεται και θα κοιταζοσαστε και μονο θα φιλιεστε θα κανετε και αλλα πραγγματα .....παρτε το χχαμπαρι τα αγορια ονειρευονται μια σχεση εντελως διαφορετικη απο τα κοριτσια γι αυτο αν θες να τον εχεις κοντα σου θα πρεπει να ξεχασεις ολα οσα λεει η φιλη σου
Πήγαινε στο θέμα: Αγορι
Μήνυμα στις 20/3/2014 στις 21:51 @Sex
Τώρα τελευταία είμαι αρκετά υγρή σε σχέση με τις προηγούμενες φορές ....
Πήγαινε στο θέμα: αρκετα υγρη
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 23:42 @Θ. Κλημεντίνη
να της το πεις οσο ειναι καιρος γτ ξενερωνουμε ευκολα εμεις οσο για το αλλο επιμενφει στην πρωην του
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 21:00 @Θ. Κλημεντίνη
![]() Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 20:49 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλά κάθε φορά που βλεπόμαστε μου μιλάει για την πρώην του το καλό είναι ότι κάθε μέρα είμαστε μαζί τουλάχιστον δύο ώρες και αν του πω πως μου αρέσει φοβάμαι μετά ότι δεν θα θέλει να μου μιλάει
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
κοίτα αν είναι κάθε φορά που την παρατάει κάποιος να γυρίζει σε εσένα σε βλέπει απλά ως φίλο.. απλά θα σου πω μην ασχολείσαι μαζί της.. το είπες και πριν φέρεται σαν ........
Πήγαινε στο θέμα: Ακομα ερωτευμενος? |