Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 19:24 @Διασκέδαση
σσσσσσσωραιος Πήγαινε στο θέμα: μουσικη
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 18:21 @Διασκέδαση
καλησπερα αλανια μου αν ειναι δυνατων θελω να μου στειλετε μουσικη που γουσταρετε να ακουτε οταν ειστε με την γκομενα κ κανετε φαση φαση deep house κ ετσι χαλαρα κομματακια κ γενικα....:) Πήγαινε στο θέμα: μουσικη
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 00:12 @Διάφορα
οταν λες στα 4? σαν γκομενα? Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι
Μήνυμα στις 11/3/2014 στις 23:38 @Διάφορα
βαζω τα ποδια μου στο κρεβατι πανω ξαπλωνω στο πατωμα και προσπαθω να σηκωσω οσο πιο πανω μπορω το κορμι μου ειναι καλη αυτη η ασκηση? πιο πολυ θελω να φτιαξω τους κατω κοιλιακους Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι
Μήνυμα στις 11/3/2014 στις 18:15 @Διάφορα
καλησπερα αλανια εχω το εξης προβλημα ειμαι 55 κιλα σταθερα δηλαδη δυσκολα περνω κιλα και αρκετα λεπτος θελω να μου πειτε τις καλυτερες ασκησεις για κοιλιακους που θα εμφανισουν τα γρηγοροτερα αποτελεσματα οπως και τι διατροφη να κανω λενε μερικοι οτι το τρεξιμο ειναι το καλυτερο για ολο το σωμα αλλα το προβλημα ειναι οτι καπνιζω και δεν αντεχω για πολυ ωρα το τρεξιμο μου ρχετε να ξερασω μετα απο ωρα και λαχανιαζω ευκολα,αυτο που με απασχολει ομως ειναι πως 8α φτιαξω γραμμωση στους κοιλιακους και να τους κανω πετρα δεν θελω να παρω ογκο θελω να σφειξω το σωμα μου να σημειωσω διωτι περνω πολυ δυσκολα κιλα Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι |