Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 08:42 @Sex
Το καλύτερο είναι δονητής, οτι καλύτερο με λίγο λυπαντικό και χύνεις αμέσως!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αντικείμενα για πρωκτικό αυνανισμό
Μήνυμα στις 27/8/2018 στις 03:05 @Sex
Εννοείτε πως μέχρι κάτω απάντησε μου και στις ερωτήσεις μου και κάνε μας καλύτερη περιγραφή πιο αναλυτικά χαλάμε περισσότερες μονάδες για να στα εξηγήσουμε.Δεν το έχεις πλύνει πότε μέσα;
Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 26/8/2018 στις 07:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου θα έπρεπε από 10 χρονών τουλάχιστον να το είχες κατεβάσει και να το πλένεις γιατί μαζεύει βρωμιές από τα ούρα προσπάθησε σιγά σιγά να το κατεβάζεις και να το πλένεις.Οταν είσαι καυλωμένος πιθανών να κατεβαίνει δύσκολα αλλά προσπάθησε.Οταν τραβάς μαλακία δεν το κατεβάζεις μέχρι κάτω;Δοκίμασε και θα δεις είναι άλλη αίσθηση μεγαλύτερη καύλα.Οτι άλλο θες εδώ είμαστε.Αν σε κάλυψα πάτα μια αποδεκτήΠήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 07:55 @Sex
Με μαρκαδόρο;Τι εννοείς πως για πες.Με το αριστερό χέρι δοκίμασε,με δάκτυλο πίσω σου,και προσπάθησε να δοκιμάσεις και σπέρμα.
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 06:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εσύ ποιούς τρόπους έχεις δοκιμάσει;Για να σου πούμε πιο συγκεκριμένα.Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 12:10 @Sex
Όχι φίλε μου να μην ανησυχείς είσαι μια χαρά.Το πέος σου θα μεγαλώσει και άλλο μέχρι τα 20,21.Οποτε έχεις καιρό.Απόλαυσε το όπως είναι!!!
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονών με μικρό πέος
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 12:04 @Sex
Αν σου άρεσε όπως λες να ξανά πας δεν θα σου ξανά τύχει πολλές φορές.Ναι το έχω κάνει και εγώ με άλλους δυο και μου άρεσε και μένα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 10:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Άπο την στιγμή που υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ του ίδιου φύλου είναι gay αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό απλά δοκιμάζεις και αποφασίζεις και εγώ θα έλεγα ότι είμαι gay γιατί μου αρέσει.Δοκίμασε και κάτι με το αντίθετο φύλο και μετά αποφασίζεις εκτός και αν δεν σε ελκύει τόσο.Αν σε κάλυψα πάτα μια αποδεκτή!!!Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 08:33 @Sex
Το έχω δοκιμάσει είναι πολύ ωραίο αλλά με δονητή είναι πολύ προχωρημένο αλλά αξίζει πίστεψε με!!!
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα παιχνίδια
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 08:07 @Sex
Γεια σας μάγκες βρήκα μια τσόντα που είχα με δονητή και είπα να το δοκιμάσω και εγώ πραγματικά μεγάλη καύλα έτρεμε όλο μου το σώμα από ηδονή.Και φυσικά έχυσα αμέσως.Εσείς το έχετε δοκιμάσει και αν ναι σας άρεσε.Πείτε γνώμες
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα παιχνίδια |