Μήνυμα στις 22/3/2014 στις 19:14 @Sex
Τωρα τελευταια νιωθω ότι ο πουτσος μου δεν είναι όπως παλια...Εχει ζαρωσει και εχει παρει ένα μωβε χρωμα Επισης όταν πηγα να αυνανιστω τη στιμη που εφτασε η ωρα να ολοκληρωσω ξαφνικα εχασα το χρωμα μου και την οραση μου για πολύ λιγο ... Επιπλέον όταν ξυπναω βρισκω τον εαυτο μου εντελως γυμνο και τα εσώρουχα μου σε παραξενα σημεια όπως το ψηγειο .. Μια λιση ? Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα
Μήνυμα στις 22/3/2014 στις 19:10 @Sex
Με βάση τη θεωρία του πανγνωστου Freud οι άνθρωποι θελουν να ικανοποιούν τη libido τους. Απο αυτο καταλαβαινουμε οτι και οι γονεις σου θελουν να κανουν κατι παρομοιο, αλλα ουσιαστικα προσπαθουν ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ να σε κανουν να μπεισ στη διαδικασια στην οποια ειχαν μπει και αυτοι πριν απο καμποσο καιρο.... +1 σε μενα
Πήγαινε στο θέμα: Επιασα τους γονεις μου να το κανουν
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 09:56 @Sex
Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης: αυτη την εβδομαδα μας επισκεφτηκαν κατι κοριτσια απο την ολλανδια για ενα προγραμμα που κανουμε. Με μια απο αυτες εγινε πληρης διυσδειση χωρις προφυλαξεις, δεν ξερω τι να κανω, η κοπελα μου λεει οτι εχει 5 μερες καθυστερηση. Θελω βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: Θεματάκι με τα κορίτσια
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 09:52 @Διάφορα
Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να μπω σε αυτό το forum για να μπορέσω να περνάω καλά το χρόνο μου. Δεν είμαι πολύ έμπειρος αλλά έχω μια γενική ιδέα στις κατηγορίες του forum Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτος Πήγαινε στο θέμα: Καλησπερα φιλοι
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 14:37 @Sex
Λοιπόν, .... το θέμα ειναι ότι για καποιο λογο που δεν ξερω δεν γίνεται να μου ερθει στυση παρα μόνο όταν βλεπω πορνό....Θα πρέπει να με ανυσηχεί αυτο ? εννοω ότι π.χ βλεπω ενα πολυ ομορφο κοριτσι ξερω γω αλλα δεν μου σηκωνεται παρολο που γουσταρω κορίτσια .... ελπίζω να καταλαβατε αυτο που προσπαθησα να σας πω.... και ευχαριστω για οποια βοηθεια μου δωσετε.. Πήγαινε στο θέμα: Λιγη βοηθεια εδω |