Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 20:09 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Πριν απο δυο χρονια τα εφτιαξα με ενα αγορι και ημουν πολυ ερωτευμη μαζι του. Τον αυγουστο ομως που μας περασε, μου μιλησε ενα αγορι και φυσικα δεν καναμρ τιποτα αλλα νευριασε παρα πολυ. Η αληθεια ειναι οτι στο παιδι αυτο μου αρεεσε ο τροπος π μ μιλουσε αφου μ ελειπε η καλη κουβεντα απο τον φιλο μου. Υστερα απο αυτο μαλωσαμε μια φορα και μου ειπε ενω του ειχα δωσει τα παντα, εχασα τα παντα για κεινον, οτι δεν εχω αξιοπρεπεια και φιλοτιμο και να μην τν ξαναρνοχλησω. Υστερα με παρακαλουσε να τα βρουμε. Του εδωσα την ευκαιρια και πτιν λιγες μερες μαλωσαμε. Ειχα δικιο βεβαια κ εκανε αυτος πρωτα κινηση. Και ενω μιλουσαμε τον ειπα χοντρο ενω και αυτος με κοροιδευε χαιδευτικα πολλεε φορες. Δεν σας φαινεται οτι εψαχνε απλα μια αφορμη; μ μιλησε παλι ασχημα και τ ειπα ν.χωρισουμε. υστερα εστειλα στο παιδι μ μικηδα τ καλοκαιρι συγνωμη γτ τν ειχα μπλοκαρει 2 φορες κ δν τ ειχα μιλησει μια φορα κθλ. Την ιδια μερα μ εστειλε τ αγορι μ λογικα για επανασυνδεση και νευριασε. Μου πε οτι δν.τν αγαπησα ποτρ οτι δεν τν νοιαστηκα και οτι τν.ειχα σαν αναπληρωματικο. Ενω αυτος με πουλαει σε κια δυσκολη χρονια γ μενα καθως δινω πανελληνιες. Τεσπα τ ειπα να μην ξανα μιλησουμε. Με θεωρειται αδικη;;; γενικα ο συγκεκριμενος συνεχεια προσπαθουσε να μ δημιουτγει τυψεις κ επδ τν αγαπαω τ καταφερνει... τι να κανω; δν ειμαι εγω η σωστη; Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι μπερδεμεμη |