Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 05:43 @Flame
Καλησπερα ειμαι 17 χρονων και δεν πιστευω σε καμια θρησκεια και σε κανενα θεο. Πιστευω οτι οι θρησκειες περιοριζουν τους ανθρωπους και ολες ειναι ρατσιστικες. Δεν υπαρχει ισοτητα στις θρησκειες και ολες αποσκοπουν πλεον στο κερδος. Οσοι παραπανω λετε για θαυματα, για σατανιστες, δαιμονισμενους κ.τ.λ.π. πιστευω πως ολα αυτα ειναι μαλακιες και αναρωτιεμαι πως τοσοι πολλοι ανθρωποι ειναι προσκολημενοι με τις θρησκειες τους και δεν μπορουν να δουν καθαρα και να συνειδητοποιησουν τι συμβαινει. Επιπλεον, πιστευω οτι καποιοι νεοι ειναι τοσο πορομενοι με τις θρησκειες τους και την βαζουν πανω απο ολα εξαιτιας των γονιων αλλα και των παππουδων, γιαγιαδων, οι οποιοι ειναι θρησκοληπτοι και πολλοι χωρις να εχουν τετοια προθεση , φοβιζουν τα παιδια απο μικρη ηλικια με θεματα θρησκειας και μεγαλωνοντας αυτα βαζουν την θρησκεια τους πανω απο ολα. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 19/5/2014 στις 22:10 @Sex
δηλαδη οταν κοπει απο μονο του την ωρα του σεξ δεν γινετε να δημιουργηθουν τα ιδια προβληματα?
Πήγαινε στο θέμα: χαλινος πεους
Μήνυμα στις 19/5/2014 στις 21:37 @Sex
Καλησπερα, εχω μια ερωτηση, θελω να κοψω το πετσακι μου, αν το κοψω μονος με κανενα νυστερι υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει κανενα προβλημα? και επισης αν κοπει λεμε τωρα τι θα γινει, βγαζει αιμα ή ποναει μετα?
Πήγαινε στο θέμα: χαλινος πεους
Μήνυμα στις 29/4/2014 στις 07:44 @Sex
εγω προσωπικα δεν θα σε θεωρουσα τσουλα εφοσον εχετε και σχεση. Ομως γενικοτερα και να μην ειχατε σχεση και να το εκανεσ αυτο εγω δν θα σε θεωρουσα τσουλα. δηλαδη εμεις οι ανδρες αν ειχαμε την ευκαιρια να κανουμε σεχ με μια γυναικα που μας αρεσει απο την πρωτη μερα θα το καναμε. πιστευω ειναι φυσιολογικο να αρεσει το σεχ και στις γυναικες οπως σε εμας και ο χαρακτηρισμος 'τσουλα' δεν ταιριαζει.
Πήγαινε στο θέμα: θα θεωρηθω τσουλα?
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 21:43 @Sex
Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση σχετικα με το σεξ. Αφου τελιωνω την πρωτη φορα φορώντας προφυλακτικο, θελω αμεσως να αρχισω το δευτερο γυρο, πρεπει να αλλαξω προφυλακτικο ή μπορω να συνεχισω με το ιδιο? Επειδη μεχρι να αλλαξω μπορει να μου εχει πεσει. Εσεις τι κανετε? Πήγαινε στο θέμα: συνεχομενο σεξ
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 02:02 @Sex
μαγκες χαλαρωστε, παω δευτερα λυκειου και περισυ την ειχα 14.5 cm , σε ενα χρονο αναπτυχθηκε 1.7cm δλδ 16.2cm αρα και εσας θα γινει κατι παρομοιο πιστεβω
Πήγαινε στο θέμα: Πέος Πρόβλημα
Μήνυμα στις 7/3/2014 στις 19:12 @Διάφορα
Γεια φιλε, εγω φετος ειμαι Β λυκειου και ευτυχως δεν δινω με το συστημα που δινεις εσυ. Στην Α λυκειου τα μαθηματα δεν ειναι τοσο δυσκολα, στη Β λυκειου ομως πρεπει να κατανοησεις καποια πραγματα για να προχωρησεις γιαυτο πιστεβω πως χρειαζεσαι καποια μαθηματα. Εγω προσωπικα κανω μαθηματικα και φυσικη φετος και πιστευω πως και τα δυο μου ειναι απαραιτητα ιδιαιτερα ομως τα μαθηματικα επειδη ειναι αρκετα δυσκολα καποια κεφαλαια. τεσπα κατι τελευταιο εφοσον εσυ δεν φαινεται να ενδιαφερεσαι για την χημεια, αν του χρονου διαλεγεται κατευθυνσεις (δεν ξερω με το νεο συστημα) τοτε καλυτερα να πας τεχνολογικη γιατι πιστευω πως η χημεια θα σου ειναι απλα ενα ακομα βαρος. Εγω εκανα το λαθος και πηγα θετικη ενω ουτε εγω ενδιαφερομαι και απλα εχω παραπανω διαβασμα.
Πήγαινε στο θέμα: Φροντιστηριο και λυκειο
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 15:11 @Flame
φιλε ψαξε στο ιντερνετ για sleep paralysis,θα μαθεις αρκετα για αυτο, επισης αλλοι προσπαθουν να κανουν αυτο π εσυ παθαινεις καθε φορα για να καταφερουν να ελενξουν τα ονειρα τους.
Πήγαινε στο θέμα: Τί είναι η μόρα;
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:28 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ φιλε μου, αν και δυσκολο να της μιλησω face-to-face αυτο θα κανω και οτι γινει εγινε!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω ενα κοριτσι, |