Μήνυμα στις 22/2/2014 στις 21:34 @Θ. Κλημεντίνη
Μαλλον δν ειχε τοσα καλα.συμφωνεις?? Τι σ ειπε η αλλη κοπελα? Το καλο ειναι οτι εμαθες τουλαχιστον.την επομενη φορα να μην σκεφτεσαι τοσο επιπολαια.ή τουλαχιστον εγω αυτο εμαθα. Τα εχεις ξεμπερδεψει καθολου στ μυαλο σου? Για το τι νιωθεις τελικα εννοω
Πήγαινε στο θέμα: Ακομα ερωτευμενος?
Μήνυμα στις 22/2/2014 στις 18:26 @Θ. Κλημεντίνη
Και με την αλλη κοπελα τι εγινε; δεν ενιωθες ασχημα που την πληγωσες χωρις να φταιει; δεν το ψιλιαστηκες οτι απο τη στιγνη π μπηκε ετσι στη ζωη σου οτι θα εκανε και σε εσενα τ ιδιο; κοιτα ποσα σ εκανε.εγω δε φανταζεσαι ποσο στενιχωρεθηκα που πληγωσα τη δικια μου.προσπαθω ακομα κ τωρα να την ξανακερδισω..εχασα αληθεια τον πιο καλο ανθρωπο απο κοντα μ μονο κ μονο επειδη εμφανιστηκε εκεινη.εχασα τοσα πολλα.
Μήνυμα στις 22/2/2014 στις 02:19 @Θ. Κλημεντίνη
Dieftharmenos εγω διαφωνω μ αυτη τη λογικη.η σχεση σας θα στηριχθει στ ψεμα.τν αμηχανια.στα παλια σας λαθη.δεν ξερω που θα σας βγαλει. Εσυ xXxGregxXX πρεπει αληθει να ξεκολλησεις.ειχα μια παρομοια ιστορια.ημουν με μια τρομερη κοπελα.απιστευτη.ωσπου γνωρισα μια κοπελα με την οποια κατενθουσιαστηκα.ξεχαασα αυτοματα ολα οσα περασα με την πρωτη. Δυατυχως η καινουρια ομως εξελιχθηκε σε μεγαλη πουτανα αν σκεφτες τον τροπο που μπηκ στη ζωη μου.χανοντας φυσικα την ευτυχια μ.ξερω οτι ο ενθουσιασμος δε συγκρινεται με τν ερωτα.αλλα ο ερωτας ειναι πολυ πιο δυνατο και αληθινο συναισθημα. Συμφωνειτε; Πήγαινε στο θέμα: Ακομα ερωτευμενος?
Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορεις να εισαι ακομα εκει οντως;δεν εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα στην ξανακανει;
Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδη ποτε καμια αλλη κοπελα δε σου κεντρισε το ενδιαφερον;; εγω δεν θα σε ελεγα ερωτευμενο..υπερβολικα κολλημενο θα σε ελεγα.δν υπαρχει ανρωπος με αξιοπρεπεια που να του κανανε τοσα πολλα και να ειναι ακομα εκει. Ξεκολλα για το δικο σ καλο. Μονο κ μονο γ να σ απαντησω εκανα εγγραφη γιατι κι εγω την πατησα με αυτον τον τροπο
Πήγαινε στο θέμα: Ακομα ερωτευμενος? |