Μήνυμα στις 16/7/2014 στις 04:46 @Διάφορα
Καλησπερα συγγνώμη για τον τιτλο καταρχας αλλα αρμοζει περιπου στο θεμα μου. Ειμαι 18 ετων παντα ημουνα καλος μαθητης, πρωτη λυκειου (γενικο λυκειο) 19,7 , δευτερα λυκειου (επαλ) 18,6 , τωρα στο θεμα μας τριτη λυκειου πηρα σημερα τους βαθμους γενικο μεσο ορο 15,1 και πτυχιο 16,7 . Με τους γονεις μου (ειναι ολλανδια) αποφασισαμε οτι θα παω στην γερμανια (στην αδερφη μου) για σπουδες και το μονο που χρειασομουν ηταν να βγαλω καλο γενικο. Ειχα πολλα προβληματα με τους καθηγητες φετος (παντα διαβαζα, απλα τα μαθηματικα δεν ηταν ποτε το ετοιχειο κου(πουτανογρια γλωσσας 9 στα δυο τετραμηνα την εγραψα 18 στο τελος, μαθηματικα στατιστικης 11 στα τετραμηνα, 6 εξετασεις)στα αλλα μαθηματα απο 17 ωε 20 . Αυριο πρεπει να πω αυτην την ειδηση στους δικους μου και δεν ξερω πως θα τους αντικρισω ακομα και μεσω skype , θα μεινουν πολυ απαγοητευμενοι , 23 εχω εισιτήρια για γερμανια να καταθεσω χαρτια αν δεν με παρουν τι ? Mac donalds? Γινεται να επαναλαβω την τριτη ταξη ? Γινεται απλα να δωσω παννελλληνιες του χρονου και να ξαναπερασω γερμανια?. Τι θα τους πω , τι να τους προτινω ? Τα εξοδα θα ειναι μεγαλα να μεινω εδω παλι , ενα Χρόνο θα μαθαινα εκει την γλωσσα (εκανα και εδω ιδιαιτερα και ειμαι b1 επιπεδο) σε προγραμμα που εχει και θα εμπαινα πανεπηστιμιο ελεγα. Οι γονεις μου υπολογιζαν σε αλλα να ρθουνε και αυροι εκει να με συντηρουν οσο θα σπουδαζω, γενικα τα εκανα σκατα, βρισκομαι σε αδιεξοδο δεν μου τα φερς η ζωη οπως τα ηθελα. τα εγραψα ολα οπως ειναι στο μυαλο μου ειμαι μπερδεμενος δεν ξερω τι θα μου συμβει. Οποιος με καταλαβενει και μπορει να προτυνει και το παραμικρο ας με βοηθησει, θα το εκτιμουσα παρα πολυ, ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: φοιτητης η ανεργος αποτυχημενος ?
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 13:08 @Διασκέδαση
Καλημερα. Αμα εχετε προσεξει στο facebook κυκλοφορουν ανεκδοτα με νεκρα μωρα . Εμενα προσωπικα μου αρεσουν για τον εξυπνακιδισμο τους , αλλα βλεπω καποιους να τα κατακρινουν λεγοντας μας καθυστερημενους και αλλες πιπες . Τι ανεκδοτα με τον χριστο τι με τους αλβανους τι με τους κινεζους , ολα black humor ειναι. Το οτι σου αρεσουν δεν σε κανουν ψυχανωμαλο απλα εχεις μια καλυτερη αισθηση του χιουμορ παρα κομπλεξ. Λοιπον στο θεμα μας τωρα θα ηθελα καποιος να μου πει πια ειναι η καλυτερα μεταχειριση αυτων των ανθρωπων που σε κατακρινουν , μια απαντηση ξερω εγω που θα τους κανει να σταματησεις τις μπουρδες Πήγαινε στο θέμα: Aνεκδοτα με νεκρα μωρα
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 14:40 @Διάφορα
Εχω ακομα 2 ερωτησεις, πως θα καταλαβω αμα εχω φαει μυνηση και τι ειναι η συκοφαντικη δυσφημυση ?
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με αστυνομια.
Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 13:34 @Διάφορα
Ευχαριστω παιδες . Καμια αλλη αποψη ? Μηπως να το δωσω , θα μεινω χωρις πσ αλλα δεν θα φαω πουτσα απο μυνηση ?
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με αστυνομια.
Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 00:04 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια . Με απασχολει πολυ ενα θεμα τωρα καιθελω την βοηθεια σας. Ανταλλαξα με εναν φιλο μου ενα ποδηλατο για να παρω το pc του. Μολις πηρα το αλλο πσ το δικο μου που ειχα εγω το πουλησα . Με στελνει η μανα του χθες μυνημα στο facebook και με λεει θελω το πσ πισω , ο γιος μου ειναι ανηλικος και τον εκμευταλευτηκες . Ετσι οπως ειναι το πσ κοστιζει το ιδιο με το ποδηλατο που ειναι μαρκας. Της λεω κ.ταδε δεν γινεται να το δωσω πισω γιατι θα μεινω χωρις πσ εγω . Τελος παντων μιλησαμε και με λεει στο τελος αφου λειπει κατι απο το σπιτι μου εγω θα το λυσω με την δικαιοσυνη. Σκευτομαι τωρα εγω , θα ερθει καμια αστυνομια σπιτι μου και θα με γαμησει . Αποδειξη απο το ποδηλατο δεν εχω και μπορουν να με πουνε το ποδηλατο ειναι δικο μας και το πσ το εκλεψες ξερω εγω . Τι θα με συμβουλευατε να κανω , η αμα ξερετε αν οντως μπορει να με κανει κατι η αστυνομια Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με αστυνομια.
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 20:44 @Μηχανήματα
Καλησπερα . Ξερει κανεις πως κανω σμικρυνση ενος βιντεο ? Δεν εννοω στον χρονο εννοω απο δεξια και αριστερα. Οπως εχω το βιντεο θελω να κοψω κατι απο πανω . Υπαρχει τροπος? Πήγαινε στο θέμα: Σμικρυνση βιντεο
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 14:32 @Διάφορα
Καλησπερα. Εχω ψαξει ολο το google αλλα μια σωστη απαντηση δεν πηρα και λεω μηπως ετυχε σε κανεναν απο εδω . Κοψαν την συνταξη (ΟΓΑ) στην γιαγια μου πριν απο κανα χρονο, που ειναι απο ρωσσια (παλιννοστούντρια) επειδη δεν ειχε συμπληρωσει 20 χρονια στην Ελλαδα (οπως και σε 40.000 ακομα υπερηλικες) και κατι ακουσε οτι δινουν την συνταξη ολων αυτων των μηνων πισω που χαθηκε επειδη ειναι αναπηρη Α κλασης (σαγχαρο). Μηπως ετυχε σε κανεναν ? Θα πηγαινα να ρωτησω σε φορεις αλλα ειμαι αρκετα μικρος και ντρεπομαι Πήγαινε στο θέμα: Συνταξη σε παλιννοστούντες (ομογενεις)
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 21:47 @Μηχανήματα
Ξερω φιλε δεν ειναι αυτο το θεμα το παλικαρι δεν εχει τιποτα μεσα . ενα google chrome μονο . Απλα θελω να ξερω αν η καρτα που ειχα εγω ειναι καλυτερη απο αυτην που εχει αυτο το pc , μπορεις να μου απαντησεις? ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Καρτες γραφικων
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 21:30 @Μηχανήματα
πηγα στο nvdia κατω δεξια και βγαζει αυτα GPU: geforce GT 610 CPU:PENTIUM(R) DUAL-CORE CPU E5500@ 2.80GHz μνημη : 2 gb ram (2,gb ωφελιμα) Το gpu ειναι η καρτα γραφικων ? (ειμαι πανασχετος σε αυτα τα θεματα) Πήγαινε στο θέμα: Καρτες γραφικων
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 20:00 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδες θα ηθελα να με βοηθησει καποιος λεγοντας με ποια απο τις 2 καρτες ειναι καλυτερη. Ανταλλαξα ενα ποδηλατο με ενα πσ (αυτος με ειπε οτι πηρε καινουρια καρτα με 80 ευρω και παιζει ολα τα games) βαζω το pc κατεβαζω το lol και αρχιζω με ενα τεραστιο lag -dl. εκανα τα driver update ξαναμπηκα game και παλι το ιδιο. (τα update του pc δν τα κανα αν εχει σημασια αυτο) η δικια μου καρτα ειναι geforce 1 gb Η αλλη δεν ξερω απο που να δω τι ειναι Θελω να δω αν με παιξε πουστια γιατι με ειπε οτι ειναι καλυτερη απο την δικια μου. Πήγαινε στο θέμα: Καρτες γραφικων |