Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 23:55 @Θ. Κλημεντίνη
πρωτον μην ντρεπεσε. κ γω ντροπιαρα ειμαι αλλα τα αγορια πρεπει ν εχουν πιο πολυ θαρρος.. ετσι θ κανεις την κοπελα ν νιωθει πιο ανετα..αρχικα μιλα της για κατοικιδια ας πουμε... ωραιο θεμα... υστερα με την κουβεντα θ καταληξετε σ αλλο θεμα οπως και στην συνεχεια! λεγε της πραγματα που ν την κανουν να χαμογελαει, κ αν εχεις χιουμορ ακομη κλτρα...χρησιμοποιησε το!;) δν ειναι αναγκη ν μπεις κατευθιαν στο ψητο..γνωρισε την καλυτερα, καντην να σε λατρεψει και τα καλυτερα θ ερθουν!;) Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κοριτσια
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 23:14 @Flame
σιγουρα ολοι εχουμε ακουσει για τα ποτηρακια ή τον πινακα πνευματων..σωστα??? μου κινουν την περιεργεια τετοιου ειδους θεματα κ ειπα ν ανοιξω ενα! θα θελατε να δοκιμασετε κτ τετοιο? μηπως θελετε αλλα και συγχρονως φοβοσαστε?? θα μου ειναι αιωνια απορια το τι συμβαινει σε μια τετοια συναντηση..δυστηχως τα θριλερ δν βοηθανε!:P
Πήγαινε στο θέμα: μαγια...κ ετσι!!!
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 22:14 @Θ. Κλημεντίνη
+1 στον διεφθαρμενο... τι σε νοιαζει η γνωμη των αλλων? κανεις δν ειναι τελειος! επισης ο καθενας σ βλεπει διαφορετικα.. μην λες ''ααα δεν ειμαι ομορφος, παει τελειωσε, ονειρο ηταν πεταξε!!!''..κ εμνα μ λενε ωρες ωρες κτ τετοια διαφοροι κομπλεξικοι κ μ ριχνουν την ψυχολογια :( επιδη σε νιωθω, αγνοησε τους και δειξε τους τι αξιζεις! φατους ρειιι!;)
Πήγαινε στο θέμα: ερωτας
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 21:56 @Sex
φιλε μ ειμαι εναν χρονο μεγαλυτερη..αλλα σ παντρευομαι!!!!!!!:P
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα - Δισταζω
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 21:43 @Διάφορα
ηταν το πρωτο μ αγορι..κ δεν τον ειχα συνηθισει τον πατερα μ σε τετοια..επισης τ αγορι ηταν 3-4 χρονια μεγαλυτερο κ ο μπαμπας φοβοταν... με την μαμα μ ειμαστε φιλες..της τα λεω, μιλαμε, ανταλλαζουμε αποψεις.. κοιταξε δν θλω ν τους εξοργησω.. συμφωνω μ αυτο π λες, αλλα δν μπορω ν το κνω..εχω φερει αρκετες φορες την μανα μ σε σημειο ν κλαιει γ αυτον το λογο..δν θλω ν τους ξανα παω κοντρα :/
Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθηστε με :(
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 21:33 @Διάφορα
εχετε δεχτει ποτε κατι τετοιο? αν ναι, τι? νιωσατε ασχημα? πως το χειρηστηκατε? ηταν αποτελεσματικη η μεθοδος σας? αισθανθηκατε πως πηρατε το αιμα σας πισω? .... εχω δεχτει αρκετες φορες, ομως ειμαι κλειστος ανθρωπος κ επισης τα αγνοω.. αυτο δεν σημαινει ομως πως αγνοωντας ανεβαινει η ψυχολογια μου.. αντιθετως! σε αυτο το θεμα μπορει ο καθενας να γραψει τα προβληματα του (στα οποια θ δινουμε και λυσεις) και επισης θ μπορειτε να μας πειτε τις εμπειριες σας εαν εχετε ;)
Πήγαινε στο θέμα: νταησμος και σνομπ
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
εγω λεω πως αν ειναι κ ψωναρα τοτε θα κρατησε το σχολιο γ να φαινεται κ επιδη δν σ γουσταρε σε διαγραψε..και καπακι μπλοκ!!!! αυτο ειναι που μου πρωτοηρθε στο μυαλο... εχει θεματακια!;) μην ασχολησαι με τσοκαρα.. (ειμαι κ γω 15..κ εχω παθει κτ παρομοιο, μ σχολιασε κ με διεγραψε στο ακυρο )
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 21:09 @Flame
δν μ αρεσουν τα ποζερια..ηδικα καποια ασχημοπαπα που την ειδαν καποιοι..κ με τελειως ασχημη συμπεριφορα!!! προσωπικα ειμαι κοριτσι που ντυνεται κλασσικα με το δικο μ στυλ... δεν επιλεγω μαρκες επιδη ειναι must... αγοραζω αυτο που μ αρεσει κ ας ειναι κ κινεζικο .... εχουν πλουτισει πλεον οι εταιριες nike, adidas, bdtk... το αλλο με τα αι φον και τα γκαλαξι που το πας???? ολοι οι ''μαγκες'' εχουν..κ ερχετε η στιγμη που σ λενε ''μηπως εχεις καρτα???''!!! αυτα...η γνωμη μ!;) Πήγαινε στο θέμα: ποζέρια ,καγκούρια
Μήνυμα στις 20/2/2014 στις 20:48 @Διάφορα
ευχαριστω ξανα πολυ που διαβασατε το κειμενο κ με βοηθατε... καθε χρονο βγαζω καλο σχετικα βαθμο..φετος επεσα για λογους ακυρους..οπως λιγο η βαρεμαρα, οι παρεες, το φβ, το να εχω βαρεθει ν ειμαι παντα τ καλο κοριτσι, διαφορα γεγονοτα τα οποια μ αποσπουν την προσοχη... φυσικα πρεπει ν βελτιωθω, ηδη εχω βελτιωθει κ με βλεπουν που ασχολουμαι περισσοτερο. ... βλεπουν επισης την απαισια καθημερινοτητα μ ...σχολειο-φαγητο-διαβασμα-μεσημεριανος υπνος-τηλεοραση-υπνος... επισης εχω αποφασισει να παω του χρονου σε επαγγελματικο λυκειο, εφοσον τα πραγματα στο γενικο λυκειο πλεον εχουν γινει δυσκολα...εννοω το νεο συστημα... ωστοσο καποιος παραπανω μ αναφερε καποιους τροπους να εξοργησω τους γονεις μου...δεν το θεωρω καλη ιδεα.. τα εχω κανει ολα αυτα εως τωρα (οχι μαζεμενα, ουτε κ για εκδικηση..κυριως λογους της ηλικιας) κ πραγματικα δν θελω ν ξανα ζησω τετοιον εφιαλτη..κ περισσοτερο με αγορι! ειχα μια αθωα σχεση-φλερτ κ ο μπαμπας μ εκανε ανω κατω ολον τον κοσμο!!!:P οποτε αυτη η μεθοδος δεν ειναι η καταλληλη διοτι θ χασουν επισης κ την εμπιστοσυνη π μ εχουν.. πιστευω η μεθοδος της συζητησης ειναι η πιο καταλληλη...εαν εξαιρεσουμε πως παντα στο τελος γινεται καβγας!!! Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθηστε με :( |