Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 22:40 @Sex
λοιπόν είμαστε στην ίδια ηλικία και το έχω δοκιμάσει,δεν είναι είναι τόσο επώδυνο αν δεν το σκέφτεσαι έτσι.Δεν χρειάζεται να εισάγεις όλα σου το δάχτυλο στον κόλπο σου αν φοβάσαι,ίσα ίσα να ερεθιστείς.Είναι απόλυτα ασφαλές και κάποια στιγμή θα έχεις την ανα΄γκη να βάλειςόλο το δάκτυλο για ευχαρίστηση. Χάιδεψε την κλειτορίδα σου και παίξε με τα γενετικά σου όργανα για να παραχθούν κολπικά υγρά και να είναι πιο εύκολη η είσοδος.Ούτε που θα υο καταλάβεις πως το δάκτυλό σου θα σε ευχαριστήσει.Αλλιώς ακολούθησε την συμβουλή του φίλου απο επάνω,βοηθάει.
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο..
Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 22:35 @Sex
εννοώ κάτι ασφαλές που να μπορεί να εισέρχεται στον κόλπο μου με ασφάλεια,π.χ ταμπόν(εκτός απο αυτό).
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 21:45 @Sex
Ξεκίνησα στα 16 μου να αυνανίζομαι με την κανονική έννοια,να παίζω με την κλειτορίδα μου και τέτοια.Έβαλα επίσης ένα δάκτυλο αλλά ήθελα κάτι που να με κάνει να ερεθίζομαι.Μια φίλη μου μου σύστησε να βάλε ένα ταμπόν,όχι πολύ βαθειά,και να τρίβω έντονα την κλειτορίδα μου.Το δοκίμασα και τις δύο πρώτες φορές ερεθίστηκα πολύ αλλά μετά δεν ξέρω τι έπαθα.Αυνανίζομαι συχνά,τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα,τώρα τελευταία.Μήπως ξέρετε τι άλλο θα μπορούσα να ισχωρίσω στον κόλπο μου για να ερεθιστώ.Δεν μπορώ να αγοράσω δονητές ή διάφορά άλλα λόγω των γονιών μου
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |