Μήνυμα στις 1/5/2014 στις 19:25 @Sex
Τελικά έψαξα και βρήκα μια κρεμά με συνταγή που είχα παλιά και λέγετε άλλα λέει ότι έχει λήξει στις 3/2013 μπορώ να την χρησιμοποιήσω ,απο'τι ξέρω οι κρέμες δεν παθαίνουν τίποτα. Τι πιστεύετε Πήγαινε στο θέμα: κρεμά αντί για περιτομή
Μήνυμα στις 1/5/2014 στις 12:58 @Sex
Eiμαι 14 χρονών και το πέος μου όταν είναι χαλαρό το πετσάκι πάει μέχρι σχεδόν κατς(δεν το πιέζω και πολύ)άλλα σε στύση κατεβαίνει πάρα πολύ λίγο.Το ξέρω ότι μπορεί να χρειάζομαι περιτομή άλλα δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αυτή και έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι κρέμες που βαζουμαι και ανοίγει ολοένα και περισσότερο. 1)Ξερεται αυτές τις κρέμες? 2)Βασικά φοβάμαι και λίγο να κάνω περιτομή και επίσης δεν ξέρω πως να το φέρω στους γονείς μου.Γιαυτό θέλω την κρεμά για να μην χρειαστεί να το πω στους γονείς μου. 3)Χρειάζομαι συνταγή για την αλοιφή ? Πήγαινε στο θέμα: κρεμά αντί για περιτομή
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 20:50 @Διασκέδαση
Παιδιά είναι λίγο νωρίς άλλα η μαμά μου ας πούμε ότι είναι ένα διάσιμο πρόσωπο και φέτος της ζήτησα να με πάρει μαζί της στα βραβεία και τελικά θα με πάρει έμενα και μου έδωσε άλλη μια VIP για να διαλέξω ένα φίλο η μια φίλη να πάρω μαζί. 1)Είναι σίγουρο ότι θα μας πάρουν φωτογραφίες και θέλω να φοράω κάτι ωραίο.Τι προτείνετε να φορέσω ?? 2)Τι λέτε να πάρω έναν φίλο μου η το κορίτσι που γουστάρω(που πιστεύω να τα φτιάχνουμε μέχρι τότε) Περιμένω απάντησης ,ευχάριστω Πήγαινε στο θέμα: Mad VMA
Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 18:22 @Μηχανήματα
Θα ήθελα να μου πείτε πιο είναι καλύτερο το Samsung Galaxy Grand Neo(είναι το καινούργιο μοντέλο) ή το Samsung galaxy s3. Πειτε γνωμες Πήγαινε στο θέμα: Αγορα smartphone
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 17:22 @Flame
Γεια σας ειμαι 14 χρονών και πέρυσι με φιλους δοκιμασα το πρώτο μου τσιγάρο.Μου αρεσε πολυ και απο τοτε όποτε εχω χρόνο και όρεξη κάνω ενα οχι παθητικά.Αλλα εχω καπιες απορίες. 1)Τοσο καιρο καπνιζω με φιλους αρα δεν εχω παει να παρω εχω ποτε τσιγαρα και θελω να παρω τα δικα μου.Αμα παο στο περιπτερο θα μου δώσουν? 2)Πια τσιγαρα θα μου συστηνατε δηλαδη που είναι ελαφρια? 3)Τι να κανω για να μην με τσακωσει η μανα μου.? 4)Αμα με πιασει τι να κανω? 5)Στο σπιτι μου που να τα κρυβω? 6)Ειναι πολυ ανθυγιεινό για την ηλικία μου? Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα στην εφηβεία
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 15:19 @Θ. Κλημεντίνη
oxι δεν ειναι καθολου πουτανακι ίσα ίσα το αντιθετο
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική σχεση
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 13:55 @Sex
έχετε τραβικσει ποτε μαλακιά με φίλους σας και σε τι ηλικία.
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 13:54 @Sex
Ειμαι 14 χρονών και την εχω 15 και παχοσ 12 ειναι καλα για την ηλικία μου. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 20:36 @Θ. Κλημεντίνη
Επισης με εχει ρωτησει αμα θελω να μου κανει πιπιλια . τι σημαίνει αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική σχεση |