Μήνυμα στις 7/2/2014 στις 10:02 @Sex
Να σου πω φιλε, και εγω ειχα προβλημα με την στυση μου. δεν ξερω απο τι. 28 χρονων ειμαι, κανω συνεχεια σεξ αλλα μου ετυχε να μην μπορω να το σηκοσω μια φορα, λεω ενταξει δεν ειναι προβλημα,αλλα οταν εγινε δευτερη φορα, τρομαξα.... μιλησα με εναν φιλο και αυτος μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο αγχος. μου ειπε να δοκιμασω με διεγερτικα χαπια στυσης. λεω αποκλειεται αλλα προβληματα δεν σταματησαν και επρεπε να κανω κατι, μπηκα στο ιντερνετ να ψαξω κατι και δωξα του Θεου, ειδα ενα σιτε με πολυ καλες τιμες.... (σεξ καταστημα ειναι) Δεν πιστευα οτι κατι θα με βοηθησει αλλα δεν ειχα τι να κανω και παριγγιλα μια συσκευασια απο αυτα [ spam link removed ] οταν πηρα το πρωτο χαπι δεν νομισα οτι ειναι τοσο καλο... δεν ξερω για σενα αλλα εμενα με βοηθησε και τωρα δεν εχω προβλημα με την στυση μου, και αμα θελω να αντεξω πιο πολυ περνω απο αυτα τα χαπια, ειναι φυσικα και δεν βλαπτουν την υγεια
Πήγαινε στο θέμα: Στύση
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 16:25 @Sex
Εννοώ online σεξ καταστήματα
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για την μέρα τον Άγιο Βαλεντίνο???
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 16:22 @Sex
Γεια σας σε όλους! Ξερέτε ότι έρχετε αυτή η γιορτή και οι γυναίκες τρελαίνονται. Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από δυο χρόνια και έχουμε δοκημάσει πολλά και τώρα είναι πολύ δίσκολα για μένα να διαλέξω κάτι να την χαρίσω.Σκέφτομαι να παραγγίλω κάτι από αυτά τα online κατάστημα, αλλά φοβάμαι αφού δεν ξέρω τι ποιοτητα έχουν τα προιοντα τους. Άμα κάποιος ξέρει κάποιο καλό κατάστημα με καλά πραγμάτα και εννοείται να είνα διακριτικό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος να μου το πεει? Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για την μέρα τον Άγιο Βαλεντίνο??? |