Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 17:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα υπαρχει ενα χαπακι που προλαμβαινει το εμβρυο πριν γονιμοποιηθει αλλα νομιζω πως αυτο ειναι κατι σαν εκτρωση οποτε αφου δεν θελετε να κανετε εκτρωση παρτε ενα τεστακι να δειτε τι συμβαινει :)Πήγαινε στο θέμα: Χαπι
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 17:39 @Sex
Κουκλιτσα μου αν το θες απλα πρεπει να του το δειξεις χωρις να πεις τιποτα :) Αφου του αρεσει να βλεπετε τσοντες μαζι, καποια στιγμη που θα βαλει να δειτε ξανα, ξεκινα να τον φιλας αισθησιακα στο λαιμο, να του πιανεις το πεος μεσα απο το παντελονι ή μποξερακι (αν φοραει) και βγαλε την μπλουζα σου! Το λογικο ειναι πως ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους και καλη επιτυχια :) Οσο για τα χυματα, μονο καλο κανουνε και ειναι και ωραια ;) Εχει αποδειχθει κι ολας οτι κανουνε καλο :) Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη :D Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια με τον φιλο μου
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 17:27 @Sex
Γεια σας παιδια! Θα ρωτησω κατι που το ρωτανε παρα πολλες κοπελες και η απαντηση ακομη να δωθει με ακριβεια... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης απο τα προσπερματικα υγρα? Ηρθα σε ερωτικη επαφη χωρις προφυλαξη ενω εχω ωορηξια.. Εγινε δυο φορες, και τις 2 χωρις προφυλακτικο αλλα εβγαινε λιγο πριν τελειωσει.. Την 2η φορα αφου τελειωσει το σκουπησε και μετα το εβαλε ξανα μεσα για πολυ λιγο... Ποσο % πιθανοτητα υπαρχει για εγκυμοσυνη ? Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη εγκυμοσυνη...
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 23:39 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Διαβασα οσα εγραψες και ενιωσα την αναγκη να σε βοηθησω..Δεν ξερω ακριβως τι να σου πω ουτε και θελω να επιρεαστεις απο μια απαντηση που θα παρεις αποεδω αλλα νομιζω πως η κοπελα δεν σε γουσταρει και πολυ. Το οτι δεν ειναι που...για να κανει τρελλα πραγματα ειναι κατι που πιστευω πως δεν κολλαει γιατι δεν χρειαζεται μια κοπελλα να ειναι αυτο για ν κανει ωραια πραγματα στο σεξ. Περα απο αυτο ομως νομιζω πως αν η κοπελα σου ηθελε πραγματικα να ειστε μαζι θα σου ελεγε ευθεος τι ειναι αυτο που δεν της αρεσει στη σχεση σας και δε θα εβρισκε συνεχεια δικαιολογιες του τυπου ειμαι κουρασμενη. Οση κουραση και να υπαρχει το σεξ ειναι μια τρυφερη στιγμη μεταξυ 2 ατομων που θα επρεπε να την ξεκουραζει. Ειναι λογικο να σε κανει με τον τροπο της να νιωθει πως δεν μετρας γι αυτην, οχι μονο σαν ανθρωπος, αλλα και σαν αντρας αφου η συμπεριφορα της ειναι απομακρη .Δεν ξερω τι αλλο ν σου πω αν και ξερω πως δεν βοηθησα αλλα στη θεση σου αν συνεχιζε το ιδιο για αλλο ενα μηνα θα το τελειωνα. Δεν φταις σε κατι για να περνας ολο αυτο και αν φταις τοτε δε φταις μονο εσυ αφου η κοπελα σου δεν σου εξηγει ξεκαθαρη την κατασταση. Καλη συνεχεια και ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση!Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 23:25 @Sex
Πιστευω πως καθε κοπελα την ενοχλει να μην τελειωσει μετα την πραξη γιατι ειναι κατι αντιστοιχο με το οταν ο αντρας χυνει. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που μπορεις να κανεις για να τελειωσει μια κοπελα αλλα σιγουρα αν ειναι χαλαρη και οτι κανεις της αρεσει τοτε σιγουρα θα τελειωσει. Νομιζω πως το γλυφομουνι θα βοηθουσε αν φυσικα αρεσει και στους δυο σας. Παρελειψα ενα σημειο. Πιστευω πως σιγουρα εχουμε αναγκη να τελειωνουμε γιατι αλλιως μενουμε ανικανοποιητες και σιγουρα αυτο δεν ειναι ευχαριστο ουτε για εμας ουτε για τον παρτενερ μας. Δεν νομιζω να βοηθησα πολυ αλλα τουλαχιστον πηρες μια γνωμη :)
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 18:05 @Sex
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το πρωκτικο σεξ αλα αυτο ειναι διαφορετικο στον καθε ανθρωπο.Επισης αν ουτε στην κοπελα σου αρεσει το γλειφομουνι τοτε δεν ειναι κακο.Αν της αρεσει τοτε θα ειναι λιγο κακο γιατι ειναι κατι πολυ απολαυστικο.
Πήγαινε στο θέμα: Αποριεςςς
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:57 @Sex
Θα στο πω απλα :) Δεν υπαρχει πιθανοτητα να εισαι εγκυος οποταν ηρεμησε :)
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:55 @Sex
Προσπαθησε με διαφορα φιλια στο λαιμο ,στα αυτια, διαφορα χουφτωματα και γενικα διαφορες κινησεις που ξερεις πως θα της αρεσουν, να την κανεις να χαλαρωσει και να αδιασει εντελως το μυαλο της.Επειδη ειναι παρθενα σιγουρα εχει και λιγο αγχος οποταν προσπαθησε να την ξεμπλοκαρεις , να την κανεις να ειναι υγρη και να νιωθει οσο πιο ανετα γινεται.Ειμαι κοπελα και προσπαθουσα για πολλους μηνες μεχρι να τα καταφερω να ολοκληρωσω με το αγορι μου οποταν πιστευω πως οτι σου ειπα θα λειτουργησει!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:51 @Sex
Δεν ξερω αν ηδη πηρες την αποφαση σου και ολοκληρωσες την πραξη αλλα θα σου πω μια αποψη. Ειμαι στην ηλικια σου οποταν σε καταλαβαινω. 1.Πιστευω οτι δεν θα σας αποσυντωνησει απο τα μαθηματα.Ακριβως το αντιθετο γιατι τωρα σε απασχολουν ολα αυτα τα θεματα που εχεις γραψει και γι αυτο αποσπατε ισως η προσοχη σου απο το διαβασμα.Αν ολοκληρωσετε θα εισαι πιο χαλαρη και θα νιωθεις ομορφα. 2.Πιστευω πως θα καταλαβεις οτι εισαι ετοιμη οταν ερθει ακριβως εκεινη η στιγμη.Αν δεν εισαι ετοιμη οσο και να το θελουν η ορμονες δεν θα μπορεσεις να ολοκληρωσεις με το αγορι σου γιατι θα αγχωθεις και θα ξεκινησεις να σκεφτεσαι διαφορα.Τουλαχιστον εγω ετσι ειχα ξεχωρισει ποτε ημουνα ετοιμη και ποτε οχι. 3.Νομιζω πως ειναι λιγο επικυνδινο λογο μικροβιων να γινει απο πισω οπως εχει προαναφερει καποιος.Επισης πιστευω πως αν σου αρεσει το πρωκτικο τοτε θα ξετρελαθεις αν γινει απο μπροστα.Εχω δοκιμασει και τα δυο και ο πονος στο πρωκτικο σεξ ειναι πολυ χειροτερος, περα απο αυτο ομως θα μπορεις να το απολαυσεις πολυ περισσοτερο απο μπροστα και θα ειναι μια εμπειρια που θα σου μεινει αξεχαστη. Ελπιζω να βοηθησα! :) Πήγαινε στο θέμα: γενικα για το σεξ
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:33 @Sex
κοιτα κατερινακι, οταν επανα πιπα πρωτη φορα ημουν στην ηλικια σου και ειχα κι εγω πολλες αποριες. αρχικα ρωτησες τι τρελαινει τα αγορια σε αυτο. ειμαι κοπελα γι αυτο δεν ξερω να σου πω τι τους τρελαινει αλλα απο την πλευρα μου ειμαι σιγουρη πως κι εσενα θα σε τρελανει να του κανεις πιπα γιατι ειναι κατι που αρεσει και στους δυο. επειτα δεν υπαρχει κατι που πρεπει να κανεις σωστα, απλα προσεχε να μην τον αγκιζουν τα δοντια σου γιατι θα χαλαει ολο το σκηνικο. δεν ξερω αν βοηθαει η μπανανα αν και μου φαινεται λιγο γελοιο αυτο αλλα πιστευω πως ο καλυτερος τροπος για να εχεις μια ιδεα για το τι περιπου θα πρεπει να κανεις ειναι να δεις βιντεο στο ιντερνετ εαν δεν νιωθεις αβολα με αυτο. ελπιζω να βοηθησα εστω λιγο! :) Πήγαινε στο θέμα: πιπαα..! |