Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 16:22 @Κλάψιμο
εχετε δικιο αλλα με θελει και το καταλαβαινω. με αυτην τα πραμγατα ειναι πολυ ασχημα τωρα αλλα αυτη θα την βλεπει καθε μερα (στο σχολειο ειναι μαζι και στην ταξι) και εγω σε αλλο σχολειο οποτε δεν θα ξερω τι θα γινετε οταν δεν θα ειμαι εγω εκει.
Πήγαινε στο θέμα: 3ος σε σχεση
Μήνυμα στις 4/3/2014 στις 16:57 @Κλάψιμο
ειναι αυτο το αγορι που τα εχει με μια κοπελα εδω και 2 μηνες.εμεις (εγω και αυτος) σε αυτους τους δυο μηνες μιλουσαμε βρισκομασταν και τα λεγαμε ολα αλλα πολυ φιλικα.αυτος αρχισε να μαλωνει μαζι της και κατεληξαν να χωρισουν οριστικα (τουλαχιστον αυτο μου ειπε εμενα) και οταν μαλωναν εμενα αυτο το αγορι με επερνε τηλ βρισκομασταν αλλα με φωναζε ''μωρο μου'', ''αγαπη μου'' και μου ελεγε διαφορα π.χ ''εχεις κωλαρα'' και ''καυλοφατσα'' αλλα σε φαση για πλακα αλλα τα εννουσε και μετα απο λιγο καιρο αρχισε να μου λεει πως του αρεσω και μετα πως με θελει και αρχισα να νιωθω και εγω το ιδιο για αυτον.τα ξαναβρηκε με την κοπελα του και μου το ειπε ενω με ηθελε.δεν ηταν αυτο που με πειραξε τοσο (ενω τον ηθελα και τον θελω ακομα) αλλα αυτο που με πειραξε πιο πολυ ειναι το οτι συνεχισε να μου μιλαει ετσι και να μου λεει πως ακομα με θελει ενω τα εχει με την αλλη. και μου λεει πως αν του πω εγω πως θελω να ειμαστε μαζι θα χωρισει αυτην για εμενα, αλλα αν πω οχι θα ειναι μαζι της ακομα και εχω θα καθομαι να στεναχοριεμαι (με αυτην δεν ειμαστε καν φιλες)αλλα δεν θελω να ειμαι η πουτανα που μπενει αναμεσα αλλα ουτε να κατσω να κλαιγομαι! Πήγαινε στο θέμα: 3ος σε σχεση
Μήνυμα στις 22/2/2014 στις 00:08 @Κλάψιμο
εγω (14 χρονον)και μια φιλη μου φετος κανουμε παρα πολυ παρεα και εχουμε γινει πολυ κολλητες(ας την λεμε=χ).τυχενει να θελω εδω και εναν χρονο ενα αγορι με το οποιο γνωριζομαστε και αρεσει και στις δυο μας και λεμε καθε φορα ποσο κουκλος ειναι και καθε μερα μετα το σχολειο ερχετε και καθετε μαζι με την παρεα μου που ειναι 5 κοριτσια.σε αυτην την παρεα ειναι και η χ ειναι πανεμορφη και ολα τα αγορια ελκυονται και απο τον χαρακητρα της και απο την εμφανιση της.το οτι θελω αυτο το αγορι δν το ξερει καμια φιλη μου γιατι ξερω πως δεν εχω ελπιδες μαζι του και δεν θα εχω οτι και αν κανω γιατι εχω προσπαθισει και γιαυτο δν λεω τπτ.εδω και 2 εβδομαδες αυτος που θελω εγω την πεφτει στην χ.μεχρι και να βγουνε της ζητησε και η κατασταση μεταξη τους με κανει να νιωθω απεσια και ενα τιποτα. δηλαδη εκει που εγω ειμουν αυτη που αυτος μιλουσε μαζι της τωρα εχει παει η χ και της μιλαει σηνεχος και αυτος περνει και αταποδοση.και να φανταστεις εγω και η χ φεβγουμε μαζι και τωρα πια της λεει μονο αυτη ''γεια,φιλακια,καλο μεσιμερι'' και εμενα ουτε καν που μου μιλαει πια!!! και οχι μονο αυτο αυτη η φιλη μου με βγαζει σηνεχος απεξω στην παρεα και νιωθω χαλια μεχρι να κλαψω μου ερχετε απο τον τροπο που το κανει.νομιζα πως αυτο θα σταματουσε αλλα οσο παει χειροτερευει και εδω και 1 χρονο τον θελω αυτον αλλα αυτος μολις την γνωρισε πηγε σε αυτην.(και αυτος ξερει πως εγω οτν θελω)
Πήγαινε στο θέμα: ενα αγορια αναμεσα μας
Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 21:43 @Κλάψιμο
σταματα να της κανεις παρεα
Πήγαινε στο θέμα: ζηλευω την κολλητη μου
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 21:29 @Sex
δλδ σας αρεσει πολυ να τελειωνετε στο στομα? (εμενα δεν με πιραζει στο στομα ουτε αηδιαζω ουτε τιποτα)
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για πιπα
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 19:52 @Sex
θα το πιω αλλα αν δεν το πιω θα δειξει πως δεν ξερω η κατι τετοιο? (δεν εχω προβλημα να το πιω) και η ερωτηση μου ειναι...δεν μπενει ολο το πεος μεσα στο στομα (το εχω δοκειμασει με μπανανα) και δεν μπενει ολοκλιρο μεσα και αν πριγω θα γινω ρεζιλι!!!! Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για πιπα
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 16:00 @Sex
λες να καταλαβει πως ειναι η πρωτη μου φορα?
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 19:39 @Sex
γεια σας!θα παρω στο αγορι μου πιπα και δεν θελω να δειξω πως ειναι η πρωτη μου φορα και θελω να τον ευχαριστισω αρκετα και να δειξω πως ξερω τι κανω. εχω δει βιντεο και ξερω τα βασικα αλλα δεν θελω να μου πειτε: μην ακουμπησεις τα δοντια σου και τα κλασικα. θελω να παρω μια καλη πιπα...πειτε που και απο εμπιριες σας!!! ευχαριστω πολυ
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:44 @Sex
να την φιλας στο λαιμο στο στηθος να της τριβεις το γεννετικο οργανο πρωτα πανω απο τα ρουχα και μετα και απο μεσα, για να ''αναψει''
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 16:21 @Sex
γεια σας η απορεια μου ειναι πως αν φορας σιδερακια και παρεις πιπα υπαρχει κανενα προβλημα?θελω να πω, ειναι πιο δυσκολο με σιδερακια?δεν αρεσει το ιδιο στο αγορι?η κατι τετοιο..
Πήγαινε στο θέμα: σιδερακια και πιπα |