Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 09:02 @Sex
Καλημερα και καλο μηνα.ειμαι 14 χρονων και αποφασισα να παω σε μπουρδελο για να το κανω πρωτα σε μπουρδελο να μαθω καποια πραγματα και για τα προκαταρκτικα και μετα να ειμαι ετοιμος για την κοπελα μου.ως πρωταρης θελω να μου δωσετε οδηγιες και να μου πειτε τι να προσεχω. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: οδηγιες για μπουρδελα
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 12:23 @Sex
1)14-15 απλα φοβαμαι οτι οι αλλοι μπορει να την ειχαν πιο μεγαλη και να μην την ικανοποιησω(για πιπα ή παιξιμο) 2)ειμαι 14 χρονων δεν μπορω να τις γλυψω τις ρογες γτ αφτο μπορει να γινει σε εξωτερικο χωρο...το δαχτυλο δεν το βαζω στην κλειτοριδα ετσι? Πήγαινε στο θέμα: θελω να προχωρισω με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 10:35 @Sex
Αποφασισα να προχωρισω με την κοπελα μου...αυτη εχει προχωρισει αλλες δυο φορες(παιξιμο,δαχτυλο)... 1)εγω της ειπα γλυφομουνι και δαχτυλο γτ μπορει οι προηγουμενοι της να την ειχαν πιο μεγαλη και νομιζω πως το πες μου ειναι μικρο 2)θελω συμβουλες για γλυφομουνι και δαχτυλο γιατι δεν εχω καμια ιδεα Πήγαινε στο θέμα: θελω να προχωρισω με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 21:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω που ειμαι αγορι,σου προτεινω να φορας κολαν..για το φασωμα απλα να βαζεις πολυ γλωσσα και να φασωνεις αργα..αυτο..και μετα αρχισε να του την πιανεις,θα κανει κι αυτος κινηση!Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 14:28 @Sex
αυτο οταν θελω να της βαλω στο μουνι της...απο πισω απλα βαζω ενα ή δυο δαχτυλα και το βαζω μεσα εξω ετσι;;ή κανω και τπτ αλλο;;
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 17:28 @Sex
πως να την αναψω;;και τι εννοεις να γινει υγρη;;
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 22:44 @Sex
τοτε τι να κανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πήγαινε στο θέμα: πως να μεγαλωσω το μεγεθος του πεους μου;
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 22:34 @Sex
14 χρονων και μου ειναι μικρη αλλα μεγαλωνει παρα πολυ οταν καυλωνει...αλλα αν αργησει να μεγαλωσει;;
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 21:04 @Sex
και για την επεμβαση σε ποιον γιατρο πηγαινω και το συζηταω;;
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 20:29 @Sex
ωραια ευχαριστω...τπτ αλλο;;
Πήγαινε στο θέμα: πως να μεγαλωσω το μεγεθος του πεους μου; |