Μήνυμα στις 24/2/2014 στις 15:58 @Sex
Γεια σας :-) ειμαι 17 χρονων και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι..με δακτυλο σπαει ο παρθενικος υμενας?ή μονο με το πεος? Ευχαριστω :-) Πήγαινε στο θέμα: δακτυλο και παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 31/1/2014 στις 19:29 @Sex
1) βασικα μενουμε κ σχετικα κοντα κ αυτο ειναι π με ανυσηχει περισσοτερο γιατι θα ειν ευκολο "σχετικα" ν βρεθουμε.. :-/ 2)νοιωθει το ιδιο ευτυχως :-) απλα..δεν ξερω αν θα τ καταλαβω οταν θα ειμαστε ετοιμοι 3)βλεπω οτι το θελει..μαλιστα μου ειχε πει αν ηταν στην επετειο μας να τ καναμε απο πισω αλλα τελικα δεν εγινε..ποναει πολυ τ εχω καταλαβει απλα μου αρεσε.. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :-D καμια γνωμη απο κοπελα? Πήγαινε στο θέμα: γενικα για το σεξ
Μήνυμα στις 31/1/2014 στις 14:44 @Sex
Γειά σας!Είμαι σχεδόν 17 και έχω σχέση εδώ και ένα χρόνο με ένα πολύ καλό παιδί και θα ήθελα να μου πείτε την γνωμη σας για τα παρακάτω: 1)πιστεύετε οτι αν το κάνουμε τώρα θα αποσυντονιστούμε από τα μαθήματα;(ξέρω φαίνεται λίγο αστειο,αλλα το εχω σκεφτει κ μπορει ν μην μας κανει κ τοσο καλο σχετικα με την συγκεντρωση στα μαθηματα) 2)ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη;ξερω..οταν νοιωσεις ετοιμος..αλλα πως το καταλαβαίνεις οτι εισαι οντως ετοιμος και οτι δεν ειναι απλα οι ορμονες της εφηβειας; 3)μου εχει προτεινει να το κανουμε απο πισω..ξερω οτι ποναει αλλα δεν με απασχολει τοσο πολυ αυτο..και το κανονικο σεξ ποναει..προκαλει προβληματα;αν οχι τωρα,στο μελλον ισως;μ εχει βάλλει δακτυλα πισω κ μ αρεσε,ποναγε λιγουλακι,αλλα ηταν ωραια... ειναι πολλα βεβαια αυτα που εγραψα,απλα μου βγηκαν ολα μαζι τωρα >_< οσοι μπορειτε σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας :) Ευχαριστωωω :) Πήγαινε στο θέμα: γενικα για το σεξ |