Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 15:45 @Sex
Ειναι ορμονες.δεν ειναι σε ολους ιδιες!Αλλοι περνουν την εφηβεια στα 12 αλλοι στα 14 αλλοι στα 16..Μην ανησχυεις..εχεις περιθωριο να αναπτυχθουν τα γεννητηκα σου οργανα και να βγαλεις τριχες
Πήγαινε στο θέμα: μικρο ή μεγάλο
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 15:41 @Sex
Προφανως, αν οντως το κανατε λιγες μερες αφου τελειωσε με την περιοδο της, σημαινει πως εχουν απομεινει ακομα λιμματα περιοδου.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας! Αν ομως συνεχισουν για καιρο και η κοπελα σου νιωθει ισως καποια φαγουρα η πονο(οχι μονο στην διαρκεια του σεξ)καλυτερα να το κοιταξει σε καποιον γυναικολογο! Ισως οφειλεται σε μηκητες η κολπιτιδα!Προς το παρον μην ανησυχειτε!
Πήγαινε στο θέμα: καφε υγρα
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 15:37 @Sex
Προσπαθησε να την χαλαρωσεις! Οσο πιο πολυ πιεζεται και εχει αγχος τοσο πιο δυσκολο ειναι για σενα να μπεις μεσα της με αποτελεσμα να την πονας πολυ!Η καλη λυπανση επισης βοηθαει..υπαρχουν λυπαντικα σε φαρμακεια που θα την βοηθησουν αρκετα! Αλλιως, μεινετε για λιγο στα προκαταρκιτα..δαχτυλακια και αυτα..ολα με ηρεμο τροπο..οχι εντονα! Και σιγα σιγα θα συνηθισει τον πονο!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 15:33 @Sex
Κοριτσακι μου..η πιθανοτητα να εισαι εγκυος ειναι ελαχιστη εως και μηδαμινη! δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.Τα προσπερματικα υγρα που ισως και να υπηρξαν δεν προκαλουν ζημια..ειναι σπανιο! Ομως προσεχε να χρησιμοποιειται παντα προφυλακτικο.Για να μην εχεις τετοιες ανησυχιες..Οσο για το αλλο θεμα..εγω οταν ολοκληρωσα μετα για 3 μηνες ο κυκλος μου ηταν αλαλουμ..λογω των αλλαγων που συμβαινουν.Αν ομως καθυστερησει πολυ η περιοδος σου επισκεψου εναν γυναικολογο! Θα σου κανει καλο!Μπορει επισης να οφειλεται και στο τρομερο αγχος που εχεις!Χαλαρωσε! Ελπιζω να σε βοηθησα :)
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα |