Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 22:34 @Flame
Μου αρέσει ο τροπος που σκέφτεσαι και γενικά οι απόψεις σου.. Στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά ο καθένας κανει οτι θελει , λέει οτι θέλει πιστεύει οτι θέλει. Αυτά έχω να πω γιατί δεν λέει να ξαναγραφω τεραστια κειμενα... Οπως και να έχει keep up the good work! Πήγαινε στο θέμα: κοινωνία με κοκκινο φωτακι;
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 22:13 @Flame
Συμφωνώ, απλα με ενοχλεί οπώς και αρκετούς αλλους, φαντάζομαι. Για τα ορθογραφικά δεν έχετε πει τίποτα...
Πήγαινε στο θέμα: κοινωνία με κοκκινο φωτακι;
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 22:03 @Flame
Όπως είπε και ο φίλος παραπανω 2014 έχουμε!
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 21:44 @Flame
Φιλικά παντα, ωρα για την απάντηση μου...ποιος σου είπε οτι είμαι παρθένος; ποιος σου είπε οτι δεν συμφωνω με το σεξ απο τα 14; και τέλος εγώ μιλησα για την κοινωνία και όχι για το σεξ(χωρίς να θέλω να γίνω ρατσιστής και οι γύφτοι απο τα 12 έχουν παιδιά) εγώ μιλάω για ενα κοριτσάκι ταδε όχι καποιο συγκεκριμένο... Αυτό το κοριτσάκι στα 14 είναι β γυμνάσιου και ασχολείται με το σεξ και το πως θα πάρει το δάχτυλο... Πράγματα ανούσια οτάν η πραγματική ουσία πλεον βρίσκεται στο τι πρεπει να κάνω για να ανταμειψω τους γονεις μου για το χρήμα και το κόπο που έκαναν να με μεγαλώσουν για να αποκτησω ενα καλυτερο αύριο ειτε αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα ειτε όχι. Ρώτας αν υπάρχει νόμος, φυσικά και δεν υπάρχει, αλλά υπαρχουν ηθικοί φραγμοί, γιατί το σεξ μπορείς να το κανεις απο 4,5,6....13,14,....18,20,90 δεν σε εμπόδισε ποτε κανεις και ουτε πρόκειται να σε εμποδίσει! Κλείνοντας, λες οτι παντού κανουν σεξ απο τα 14 ε λοιπον αυτός είναι και ο λογος που στην Αμερική βλέπεις σειρές 16 and pregnant και ενα σωρό αλλες ιστορίες οπώς σμν με κυριότερα απο αυτό το aids να μαστίζει στις μέρες μας απο απρόσεκτα παιδάκια! Μια είναι η ουσία, όταν κανεις κάτι που δεν "αρμόζει"(τα " " αν θέλεις κράτα τα) στην κοινωνία θα κριθεις ειτε αυτό είναι φυσιολογικό ειτε όχι. Γιατί έτσι είναι φιλέ μου η ζώη... Το άλλο με την ορθογραφία δεν το σχολίασες... Πιθανότατα να μην έχω αλλά μυνήματα αλλά δεν πειράζει...επίσης μπορεί να μην βγαζεις νόημα επειδή δεν υπάρχει κάποιος ειρμος σκεψης Φιλικά παντα ένας οργισμένος 19 χρονος Πήγαινε στο θέμα: κοινωνία με κοκκινο φωτακι;
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 20:44 @Flame
Είναι λοιπόν λίγες μέρες που μπαίνω στο ftou και διαβάζω τις διάφορες αναρτήσεις που κάνει ο κόσμος...Και διάβασε διάβασε άρχισα να απορώ! Που στο διάολο κατευθύνεται αυτή η κοινωνία, πως είναι δυνατόν να περιμένεις το μέλλον να σου ερθει στα χέρια όταν εσυ τα κρατάς κλειστά ακόμα και όταν σου το παραχωρούν; πως μπορεί αυτή η κοινωνία να προχωρήσει όταν βλέπεις οτι ακόμα και τα 13 χρόνα μαμιουνται; και καταληγω λέγοντας... Γιατί γιατί γιατί;;; γιατί γαμω το φελεκι μου δεν μπορείτε να γραψετε ορθογραφημενα ελληνικα; γιατί να κάνετε σεξ απο τα 14; που πάμε; αυτά απο εναν οργισμενο 19 χρονο! Γραψτε οτι πιστεύετε!
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 20:32 @Sex
Όλα καλά δεν έχω τιποτα!
Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 00:28 @Sex
Εγώ το "κεφαλακι" μπορω να το βγάλω μονο οτάν έχω στύση δεν βγαίνει εντελώς! Για να σου δώσω να καταλάβεις οτάν πλένω εκείνη την περιοχή βγάζω το κεφαλακι εξω εντελώς χωρίς πρόβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 21:23 @Sex
Πως κατάλαβες οτι εχεις φίμωση πριν πας στο γιατρό; Και κάτι ακόμα γιατί αρχίζω να πιστεύω πως έχω και εγώ... Φίμωση είναι να μην μπορείς να βγαλεις το "κεφαλακι" γενικα; ή μονο σε στύση? Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια |