Μήνυμα στις 11/2/2014 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά σήμερα έγινε κάτι που δεν το περίμενα έκανα ένα check in σε μια καφετέρια μετά από κάνω 20 λεπτά που ξανά κοιτάω το κινητό μου βλέπω μου έστειλε μήνυμα μου λέει "θες να έρθω εκεί που είσαι??"και της λέω "κανε ότι θες" και μου στέλνει "είπα να πάω μια φίλη μου τελικά." της έστειλα ένα "οκ" καθώς με άφησε πάλη άναυδο δεν ξέρω τι να πω τώρα σε αυτή την κατάσταση τι προτείνεται να κάνω? :/
Πήγαινε στο θέμα: Εγώ την αγαπώ!αλλά είναι μπερδεμενα
Μήνυμα στις 10/2/2014 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Την ξέρω πολύ καιρό! απλός της τελευτές δυο με τρεις βδομάδες γίνετε το παιχνίδι!
Πήγαινε στο θέμα: Εγώ την αγαπώ!αλλά είναι μπερδεμενα
Μήνυμα στις 10/2/2014 στις 22:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του φτου.Εδώ και περισσού δυο βδομάδες παιζότανε κάτι με μια κοπέλα βγήκαμε μια φορά έξω φιλικά καθώς δεν της είχα εκδήλωση και πολλά ότι την θέλω.Για να μην στα πολυλογώ έκανε αυτή την κίνηση και με φίλησε πήγαμε κάπου πιο ήρεμα και μιλήσαμε λίγο(φασοθηκαμε κιόλας).μετά από αυτό συνεχίσαμε να μιλάμε και μέσο skype με κάμερα και μέσο Fb (Επειδή σπουδάζει σε άλλη πόλη) και όλα πηγαίνανε καλά. πιραγματακια ο ένας στον άλλον και τέτοια. την πέμπτη που μας πέρασε ήρθε βραδυ και την παρασκευή βγήκε με της φίλες της καθώς είχε να της δει καιρό.Το Σάββατο την έστειλα μήνυμα μέσο Fb καθώς μιλούσαμε εκεί να βγούμε την Κυριακή αλλά απάντηση δεν πείρα ποτέ και μετά από λίγο βγήκε.Την Κυριακή την περνώ ένα τηλ και της λέω για Δευτέρα και μου λέει δεν ξέρω και θα δούμε και λέω ένταξη.Την Δευτέρα(σήμερα)απαντάει στο μήνυμα στο FB και μου λέει "δεν θέλω να βγούμε αν και είσαι πολύ καλό παιδί κατάλαβα πως δεν έχουμε κάτι κοινό" και εγώ απλός έμμηνα μαλάκας της είπα εσύ ξέρεις.Να προσεχής και αντίο.Τι να κάνω?? την αγαπάω τόσο πολύ :/ και άμα βγαίναμε μαζί θα της έλεγα τι ένιωθα και εάν ήθελε να κάναμε κάτι :/ ξέχασα να πω πιο πάνω ότι έχει κόλλημα με τον πρώην της καθώς δεν χωρίσανε με τον καλλίτερο τρόπο και δεν της φέρθηκε καλά απότι μου έδωσε να καταλάβω.Επίσης μου είχε πει μια φορα ότι είναι πληγωμένη ακόμα. Πήγαινε στο θέμα: Εγώ την αγαπώ!αλλά είναι μπερδεμενα
Μήνυμα στις 25/1/2014 στις 20:43 @Sex
Deadsell Γιατί ντρέπεσαι??? δεν είναι τίποτα ούτε θα σε κοροϊδέψει ο άνθρωπος ίσα ίσα θα σε βοηθήσει κιόλας ;) Εάν ντρέπεσαι επειδή είναι μικρό το μόριο σου είναι πολύ χαζό για να μην πας σε γιατρό :/ Και ξανά λέω μπορείς να πεις τον γιατρό να βγάλει έξω τους γονείς σου ;) εγώ αυτό έκανα!
Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 24/1/2014 στις 00:12 @Sex
Δεν θα πρότεινα να χρησιμοποίησης την αλοιφή που έχω και καλλίτερα να πας σε ένα γιατρό να σε δει :) Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι ;) Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 01:26 @Sex
Μην επιχείρησης να το κατεβάσεις για κανένα λόγο ενώ είσαι σε στύση γιατί μπορείς να σφαδαξης από τον πόνο θέλει δουλειά και μαλάκωμα...Προτείνω να πας σε γιατρό :) δεν φαίνεται κάτι το σοβαρό μπορεί να σου δόση καμιά αλοιφή όψο έδωσε σε εμένα :) Βασικά έτσι όπως τα λες έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα σε πιο ήπια μορφή πήγαινε εφόσον είναι νωρίς :)
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 00:07 @Sex
Δεν μπορείς να βγάλεις το κεφαλάκι άλλο όταν το βγάζεις νιώθεις μια ενόχληση ως και έντονο πόνο...Εμένα με είδε ο γιατρός και είπε ότι δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα και είναι στα αρχικά στάδια...Πήγαινε σε ένα γιατρό θα σε βοηθήσει 1000% Επίσης εγώ τους γονείς μου δεν τους αφίσα να είναι μετά όταν με ελενξε..Εάν ντρέπεσαι. Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 17:56 @Sex
Μόλις γύρισα από τον γιατρό μου είπε ότι κατά το 60% και παραπάνω δεν χρειάζεται χειρουργείο μου έδωσε μια αλοιφή που την βάζεις επάνω στον βάλανο και χάπια γιατί έκανα μια φλεγμονή...Επίσης μου είπε κάνα 2 κολπάκια που θα βοηθήσουν την όλοι κατάσταση και σε ένα μήνα να με ξαναδεί και αν δεν έχει πετύχει αυτή η αγωγή τότε πάω χειρουργείο :) Ευχαριστώ για την βοήθεια ;)
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 12:37 @Sex
Κανένας άλλος??? έκλεισα σήμερα δε δημόσιο γιατρό ραντεβού!!! με πολύ άγχος καθώς δεν έχω πει τίποτα ακόμα στους γονείς μου.....
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 23:52 @Sex
1.Ναι όντως :) τι 600 ευρώ και δεν περνώ ένα ψαλίδι να το κόψω μόνος μου :P Άσχετο είμαι ασφαλισμένος το δημόσιο άρα μάλλον με συμφέρει το δημόσιο :) Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια |