Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 21:37 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς χίλια ευχαριστώ! Αλλά τι εννοείς " απλά δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά τους" των άλλων εννοείς; Πολλοί απλά δεν ειναι ώριμοι!και αν ρωτάς αν εγώ κανω παρέα με τα αγόρια, εννοείτε και έχω και πλους φίλους και είμαι και κοινωνικός, αλλά αν εχεις την καλοσύνη, εξήγησε μου τις 2 τελευταίες γραμμές του μυνηματος σου Πήγαινε στο θέμα: η σχεση και το κους κους
Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια χαρά σε όλους!!!Παω Δευτέρα Γυμνασίου και έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Είμαι το μόνο αγόρι στην τάξη μου, που δεν έχει κάνει τπτ με καμία κοπέλα. Όλοι στο τμήμα είναι πολύ προχο και εγώ υπερβολικά ρομαντικός. Η αλήθεια είναι ότι, δεν ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμο και έχω λιγα κιλακια αλλά δεν είμαι χοντρός. Όσες φορές τα έχω ζητήσει από κοπέλα, έχω φάει πόρτα!!!Ταυτόχρονα ομως,το κουτσομπολιό και οι κακοηθιες απέναντι μου, ρέουν ποτάμιοτι είμαι φλώρος κ τέτοια!!! Σας παρακαλώ, πείτε μου τι να κανω!!! Έχω πεσει σχεδόν σε καταθλιψη
Πήγαινε στο θέμα: η σχεση και το κους κους
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 17:39 @Sex
Παιδιά, είμαι 14 ετών και το προς μου ειναι7 με 8 εκατοστά!!! Το σπέρμα μου είναι διαφανές και έχει μερικούς" κοκους" οι τριχες στις μασχάλες είναι λιγες, στο πέος έτσι κι έτσι και στα πόδια παλεβεται. Μήπως έχω πρόβλημα;
Πήγαινε στο θέμα: μικρο ή μεγάλο |